Mesajele lui Iisus

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Vroiam sa zic la inmormantarea mamei.
Deci dupa ce la o inmormantare cheltui o gramada de bani, ca asa e obiceiul la ortodoxi, adica familia ramane distrusa si multi merg acasa cantand din cauza euforieo produsa de , si manaca de crapa, mai mai vor si pachet pentru acasa, si asta la ortodoxitot ei sunt mai presus.
O profa de religie nu il scotea pe un coleg
din 5-6 ca era penticostala, si ca nu il invata parintii adevarata credinta.Oare ea stia care e?
Am putea discuta despre asta mii de pagini, dar deja am deviat de la subiect si imi cer scuze moderatorilor, dar m-a saturat ca ortodoxii sa fie cei mai drepti si sfinti, iar restul sunt pocaitiSi precizez ca sunt ortodoxa, dar nu am sa judec pe nimeni pentru religia lui si punctul lui de vedere despre religie.
O zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Cuvant al Pr. Cleopa:

Daca vei crede intr-o vedenie falsa, apoi diavolul in vis te va invata "proorocii". Diavolii spun lucruri care o sa se intample peste o luna, peste doua, sau peste trei luni. Sunt draci care ghicesc viitorul si tu spui: "Mai, sunt adevarate! Pai, ce-am visat eu saptamana trecuta, s-a adeverit acum!" Acestia sunt draci vrajitoresti, care stiu viitorul.

Dar, ai sa-mi spui : "Parinte, dar in Scriptura spune ca a visat Iosif, a visat Daniil, a visat cutare ...". Da. Sunt si vise de la Dumnezeu. Dar acestea sunt foarte rare in viata omului si nu le poate intelege omul, daca nu vine langa el unul care are darul deslusirii duhurilor. Duhul este unul, cum spune la Corinteni 1,12, marele Apostol Pavel, insa darurile sunt impartite.

Ati auzit ca este : "Duhul intelepciunii, duhul cunostintei, duhul temerii de Dumnezeu, duhul intelegerii ...". Auzi ce spune darul deslusirii duhurilor. Si Sfantul Ioan Evanghelistul spune: "Fiule, ispititi duhurile, ca nu toate sunt de la Dumnezeu".

Daca marele prooroc Daniil, barbatul doririlor, nu intelegea vedeniile, auzi ce spune Scriptura: A dat ordin Dumnezeu Arhanghelului Gavriil, zicand: "Gavriile, fa in somnul lui Daniil sa inteleaga vedenia". Le vedea si nu le intelegea. Deci, de aici sa tinem minte, ca nu tot ce vede o vedenie sau un vis il intelege, pana nu are darul deslusirii.

Sunt si vise de la draci numiti arhiconi. Acestia stiu pe de rost toata Sfanta Scriptura. Iti spun proorocii pe care le gasesti in Biblie. Pe urma sunt draci care se cheama vrajitori. Acestia ajuta la vrajitori, la fermecatori, la descantatori si amagesc pe om, sa i se para ca s-a facut sanatos de acolo. De aceea Sfantul Ioan Scararul zice: "Cela ce tuturor vedeniilor si tuturor viselor nu crede, filosof duhovnicesc este."

Sa nu credeti in vise! Sa nu credeti in vedenii! Daca crezi in vise si ai venit la mine sa te spovaduiesc, eu te opresc direct trei ani de la Sfanta Impartasanie. Cine ti-a spus sa crezi in vise? Nu auzi ce spune Sfanta Scriptura? Ia cauta in Cartea Intelepciunii lui Isus fiul lui Sirah, la capitolul 34: "Precum este cel ce alearga dupa vant si vrea sa prinda umbra sa, asa este omul care crede in vise. Ca pe multi visele i-au inselat si au cazut cei care au nadajduit in vise."

Eu am o carte scrisa despre vise si vedenii. Sa vedeti acolo cum te inseala diavolul prin vise.

Sufletul nostru are trei parti:

- partea rationala, este deasupra sanului stang pana la furca pieptului;

- partea manioasa, este in mijlocul inimii, si

- partea poftitoare, care este din mijlocul inimii pana la buric.

Toate aceste trei parti ale sufletului nostru au virtutile lor, patimile si visele lor. Trebuie sa le cunosti care sunt din partea rationala, care din partea manioasa sau din partae poftitoare.

Apoi sunt vise de la natura, de la tunete, de la fulgere, de la huietul apelor, de la vanturi. Voi daca nu stiti, te poate insela in tot chipul. Usor te insala. De aceea este oprit sa nu creada nimeni in vise, ca pe cei slabi - cum zice Scriptura - pe multi visele i-a dus la pierzare. Sunt vedenii si de la diavoli.

Si diavolul este putere nalucitoare. El se face in chipul lui Hristos, de straluceste ca soarele; in chipul Maicii Domnului, in chip de ingeri, in chip de sfinti, in tot chipul. Numai te-a prapadit, daca ai crezut. N-ati auzit ce spune Apostolul Pavel? Nu-i de mirare ca si satana se face in chip de inger de lumina; si slujitorii nedreptatii se fac in chip de slujitori ai dreptatii. Deci, baga de seama! Nu primi nici un fel de aratare, nici un fel de vedenie.

Sfintii Parinti ai Patericului, marii sihastri care traiau numai cu radacini in pustie, aveau adesea lupta cu diavolii. La unul a venit diavolul in chipul lui Hristos si el isi cauta de lucru, ca lucra la cosnite. Acela stralucea ca soarele iar batranul inchidea ochii. Si-a strigat:

- Batranule, da uita-te la mine!
- Dar cine esti tu?
- Dar nu vezi ca eu sunt "Hristos"?
Si acela inchidea ochii mai tare;
- Eu sunt pacatos, a zis el, si nu sunt vrednic sa vad pe Hristos.
- Ei, batranule blestemat, m-ai cunoscut! Si a si fugit, ca a vazut ca l-a cunoscut.

Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)

Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Spic de grau, tu ai dreptate cand spui ca diavolul poate lua diferite infatsari. Asta spus in general, e corect. A aparut celor mai multi Sfinti, nimeni n-a scapat de incercarile lui viclene.

Oricum, pentru mine Parintele Cleopa nu e punct de referinta, ci de fapt nici un preot, ca ar fi ortodox sau catolic, deoarece Iisus a spus in mesajele lui ca iadul e plin de preoti, care nu numai ca au gresit ei, dar au dus oameni nevinovati pe drumuri gresite.
A nu se intelege aici ca nu am incredere in preoti. Din contra, cunosc preoti deosebiti, atat catolici cat si ortodocsi, insa in asemenea privinte le ascult parerea, fara a face din ea punct de referinta, deoarece orice preot, cat de bine intentionat ar fi este om si supus greselii.
Vassula poveste de altfel ce necazuri a avut cu unul dintre preotii la care mergea si toate astea i-au fost prezise de Iisus.

Oricum, deja deviez si nu vreau sa ajungem la alte subiecte.

In ceea ce priveste Vaticanul, da, au fost greseli mari in trecut, pentru care Papa a facut mea culpa, dar ca sa judecam in ziua de azi, fara a stii cam cum se procedeaza acolo, cum se ajunge la Adevaruri de credinta e lung drumul.
Daca vrei sa te lamuresti du-te si intreaba de curiozitate un preot catolic cam cum se analizeaza totul la Vatican, cum se roaga si postesc pentru a fi luminati de Duhul Sfant.

Mai mult de atat nu insist, deoarece scopul acestui topic nu este de a-i invrajbi pe catolici si ortodocsi, mai ales ca Iisus in alte mesaje cerea unificarea celor doua Biserici.

Ca ne expunem opinii strict personale, care pot fi influentate de tot felul de factori, aia e altceva, si apreciez la tine atat modul in care ai scris cat si faptul ca specifici ca este doar parerea ta.

Repet, sunt de acord ca diavolul ne poate insela, dar hai sa o luam logic: ne-ar indemna diavolul sa fim umili, el care a cazut datorita mandriei? Ne-ar indemna la post si rugaciune? Ne-ar indemna sa citim Scriptura zilnic, sa ne spovedim si impartasim? Voi stiti de ce Biserica Catolica recomanda Imparasanie zilnica? Pentru ca avandu-l pe Iisus in noi nu mai putem fi atacati, sau chiar daca suntem, nu ne lasam inselati.

Daca citim cu atentie mesajele, nu doar ale Vassulei ci ale multor alti vizionari vedem ca scopul acestor mesaje este acelasi, fapt deosebit de important.
Ele reprezinta un ultim strigat, o chemare la Dumnezeu. Suntem rugati sa ne intoarcem, sa ne umilim si sa ne schimbam viata, punandu-l pe prim plan pe Dumnezeu. Suntem rugati, nu fortati. Nimeni nu e obligat sa se mantuiasca, Dumnezeu a dat fiecaruia liberul arbitru, insa, cand va fi a doua venire a lui Iisus, cine mai poate spune" Doamne, nu am stiut, nu am crezut, am fost sceptic, nu eram sigur ca Tu esti, aveam altele de facut, ma preocupa cariera, viata de pe pamant, banii,......" pentru ca nu va mai tine.
Aceste mesaje ( repet, nu ma refer strict la ale Vassulei) au fost traduse si transmise intregii lumi. Cine doreste sa le citeasca e liber, cine nu, la fel, dar nu va mai exista scuza ca nu s-a stiut de existenta lor, de existenta mesajului de la Dumnezeu.

Ai spus un mare adevar despre Duhul Sfant, asa este.

Oricum, una peste alta iti apreciez postarea si maniera de a discuta despre asemenea probleme.

Inca ceva: am scris ce am gasit referitor la proroci falsi si mie mi se pare foarte clara explicatia da ta de Iisus.
Atat Vassula cat si cei de la Medjugorje primesc mesaje de aproximativ 20 de ani, timp in care au fost persecutati.
Nu am timp acum sa va povestesc prin ce au trecut tinerii de la Medjugorje. Cine vrea sa cumpere cartea despre Fecioara Maria in Medgujorje si va intelege.

Eu nu am aflat despre Vassula acum, eu i-am citit cartea acum 5-6 ani, si am si cunoscut=-o la o conferinta ( nu era chiar conferinta, era mai degraba o intalnire cu credinciosii).
Intre timp am fost la Fatima, Lourdes, Medjugorje, Padova si am aflat de alte aparitii despre care am citit cat am putut.
Nu iti poti face o parere rasfoind 2 randuri, este imposibil si nimic nu-mi poate schimba parerea.
Nu vorbim despre un film, o carte, ci despre religie, care pentru cei mai multi dintre noi nu mai inseamna absolut nimic.
Ne place sau nu asta e adevarul.

Revin putin mai tarziu.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Olim, bravo tie pentru modul in care gandesti.

Pentru cine a citit macar o parte din mesaje, ati citit sau dedus ca mesajele se adreseaza doar unei singure categorii de oameni?????
Scrie undeva ca se adreseaza doar ortodocsilor, sau catolicilor sau crestinilor sau musulmanilor????????????
Nu, se adreseaza intregii omeniri deoarece Dumnezeu nu face nici o diferenta intre noi. Toti suntem copiii Lui, toti suntem Creatia Lui, ne vrea pe toti, e asa de greu de inteles??
Daca aceste nu mai e un Dumnezeu iubitor, atunci ce e??????

Sa nu cadeti in capcana de a crede ca trebuie idolatrizate mesajele sau mesagerii. Nu, niciodata.
Mesajul se refera strict la Dumnezeu, la Scriptura, la Mantuire, deci, despre asta este vorba si atat.

Pe mine m-a rascolit cartea mult, deoarece mi-am dat seama cat mi-am irosit viata si cat l-am ofensat si il ofensez poe Dumnezeu zi de zi, punandu-L pe ultimul loc, gasing mereu scuze ca nu am timp si asa mai departe.
Cand vezi un Tata care te cheama si nu iti cere decat sa Il iubesti si sa ii respecti Poruncile, poti fii imun?????

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManyHope spune:

quote:
Originally posted by crinuta

Many, vedem lucrurile diferit din mai toate punctele de vedere.

Foarte posibil! daaaaaa.... SI CE DACA? tot putem discuta!
numai ca totushi tot TU ai dreptate mai multa: n-are rost!

Pa! shi tzi urez succesele care le cautzi sa le afli !!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ManyHope

quote:
Originally posted by crinuta

Many, vedem lucrurile diferit din mai toate punctele de vedere.

Foarte posibil! daaaaaa.... SI CE DACA? tot putem discuta!
numai ca totushi tot TU ai dreptate mai multa: n-are rost!

Pa! shi tzi urez succesele care le cautzi sa le afli !!

--------------------------
"Las-o ba ca merge-asa,
Ne-am obisnuit cu ea!
Las-ooooo! Las-ooooo!
Las-o ba ca merge-asa,
Ne-am indragostit de ea!
Las-ooooo! Las-ooooo!"

Hahaha, nu ma supar ca nu merit sa imi stric buna dispozitie pentru un mesaj.

Bye!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Am auzi ceva legat de Conchita!Unde,cind,cum? Sa ma chemati si pe mine

On topic.Dupa o noapte de sangria amestecata cu tequilla,scriu si eu doua carti de mesaje de astea.Btw,nu mai vine Iisus,mi-a trimis mie mesaj

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by yank

Am auzi ceva legat de Conchita!Unde,cind,cum? Sa ma chemati si pe mine

On topic.Dupa o noapte de sangria amestecata cu tequilla,scriu si eu doua carti de mesaje de astea.Btw,nu mai vine Iisus,mi-a trimis mie mesaj

Life`s a bitch and then you die

Stai linistit ca nu era vorba despre Conchita de pe forum. Din cate am inteles a plecat.
Dar ce-aveti fratilor cu ea de va apuca groaza numai cand ii auziti numele?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Groaza?Neah,mie imi face chiar placere,parol! Nu mai e un pic de actiune pe aici lately,chiar imi lipseste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Crinuta 'ai ma ca citii si io mesajele lu' isus.

Parca mi s'a spart un borcan de miere in brate. Oare asta de'i trimite tipei viziuni in intimitatea ei adanc investigata de Vatican, altceva decat platitudini infioratoare nu poate debita? "Eu sint lumina, eu sint iubire, hai rugati'va'n nestire" asa sint toate "mesajele" din ultimii 20 de ani.

Ma asteptam si eu la ceva de genu:
Pe fondul consumului de ambrozie fermentata, conducatorul cerurilor si pamanturilor respectiv tata, a pierdut controlul haturilor parasind raiul. In urma impactului in oceanul indian va rezulta probabil moartea a 300.000 de oameni asa ca va rugam sa va suiti in copaci pina'l trag ingerii de la revelatie-circulatie pe dreapta si'i monteaza fiola.

Dar nu a fost sa fie. Chiar, a mai observat cineva ca isus vorbeste LA FEL ca Vistulla? In plus daca ai nevoi de 20 (douazeci) de ani ca sa te faci inteles atunci adevarata e vorba care spune:
"Isus e cunoscut pentru multe dar nu pentru claritate"

Alin

Orgel's second rule: "Evolution is cleverer than you are."

Mergi la inceput