Mesajele lui Iisus
Raspunsuri - Pagina 6
DARAEL spune:
crinuta - Uf, o sa ma ai pe constiinta, daca nu pe mine, macar bataturile pe care le fac scriind de zor aici .....
Sa incerc sa raspund: esti crinuta „io stiu tot” pentru ca imi place cum suna ..... sincer, nu doream sa arunc nici o ironie – daca a sunat asa, sorry !
Oricum, pot sa iti spun ca-mi place si de tine – pui atata Suflet in unele lucruri...... cum sa spun ? Ca un copil simpatic ce construieste un Castel pe malul marii si nu-i pasa de Valul din spatele sau..... ce mai, esti o dulce !
Cat despre motivele mele, Copil al Luminii, cum sa ti le spun ? Pur si simplu nu pot, caci ar fi la fel ca incercarea de a explica mirosul unui Trandafir, adierea Vantului prin Par, entuziasmul in fata Rasaritului .......
Cine stie, poate o sa dezbatem problema la bere – daca o fi vreodata scris sa ne intalnim pe o terasa .......
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
crinuta spune:
Darel, ok, am inteles si imi cer scuze ca am inteles asa. Oi fi eu mai sensibiloasa zilele astea.
In legatura cu berea, no problem. Anytime. Il cooptam si pe Xeno si pe cine mai doreste.
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
Va mai recomand o carte, cu mesaje recente, 2000, 2001, aprobate pentru a fi publicate.
Cartea se numeste : "Martori ai Crucii- Faptele Apostolilir vol. 4", scrisa de "J.N.S.R", o frantuzoaica careia Isus i-a cerut sa se semneze asa.
Mesajele sunt cutremuratoare, reprezentand un ultim wake up call pentru omenire care a uitat total de Dumnezeu, creandu-si alti idoli in viata.
Iata un pasaj: " Tacerea voastra, uitarile voastre sunt tradari contra Duhului.
Nu blasfemia caci Ma cunosti si Il cunosti pe Tatl Nostru dn Ceruri, Acela Care Ma trimte la tine. Sa stii ca tacand tu Ma tradezi. Cand gura ta ramane muta si iti inchizi inima la Chemarea Mea, tu Ma tradezi.
Cand refuzi sa dai marturia ca Eu te-am ajutat, te-am ajutat de fiecare data cand te-ai aflat in situatii fara iesire, da tu Ma tradezi, caci faci din Mine un Dumnezeu mort si Ma ofensezi prin refuzul Marturiei tale mai mult decat au facut-o carturarii si fariseii.
Iti spun Adevarul, tacerea acestei lumi ingrate fata de Dumnezeul sau este cea care astazi Ma rastigneste spiritual si aceasta Rastignire este cea mai grava.
Cine poate face binele si nu-l face comite un pacat ( Iacob 4,17).
Caiti-va si faceti penitenta si Eu va voi acorda Iertarea Mea".
Isus Cristos
Crinuta si Rayan