Decoratiuni interioare - cine scrie despre asta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Draga Andreea,
esti o adevarata comoara la casa omului, ai facut ceva extraordinar ... mi-a placut la nebunie casuta ta , iti vine sa nu mai pleci niciodata de acolo...e de poveste .
Asa o casuta imi doresc si eu dar poate intr-o zi mi se va indeplini si mie visul...
Felicitari!
pentru sufletul tau de artist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

alintaroma,

thanks

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Un subiect care ma unge la suflet. Si eu de cand am venit in Canada m-am reprofilat si mi-am continuat pasiunea: design interior. Asa ca am urmat o scoala in domeniu si acum sunt in cautarea unui job. Din timpul scolii am lucrat si inca mai lucrez la timp partial intr-o galerie de arta, ceea ce m-a ajutat foarte mult. Partea tehnica era foarte dezvoltata deja la mine (facand aASE-ul in Rom) asa ca am reusit sa-mi dezvolt si partea creativa, m-am apucat si de pictura..
Asa ca daca pot da un sfat, urmati-va pasiunea, merita din plin sa faci ceea ce iti place.
Tocmai ne-am cumparat si noi o casa pe care o tot amenajam, cand o sa am pozele finale o sa va trimit daca va intreseaza. Stilul meu preferat este minimalist, epurist, linii simple.
Daca pot sa va ajut cu un sfat, cu cea mai mare placere.

Roxana

Mergi la inceput

Am pus cateva poze pe net.
Roxana

http://pg.photos.yahoo.com/ph/irionescu/album?.dir=/debbre2&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Roxana (pitilache) foarte fain, imi place stilul tau.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Imi place tare mult stilul vostru, e diferit dar e fain.
Roxana, minibiblioteca e cumva de Ikea, ca tare imi place, cat despre camera nota 10.Am sa pun si eu poze cand e gata casuta, peste o luna, iar acum sunt in cautare de idei.Cred ca voi face sufrageria in rosu.
Poate puneti si adrese.
Eu am o bucatarie-sufragerie de 40 m2, astept idei din partea voastra.
O seara placuta.

Mergi la inceput

Asta poate merge[http://www.adecorar.com/casas/]

Mergi la inceput

Sau asta
[http://www.ikea.com/msn/es_ES/rooms_ideas/bedroommoods_start/index.html].
Sper sa mearga

Mergi la inceput

Foarte interesant site-ul cu case si decoratiuni, Olim. Biblioteca este intr-adevar de la Ikea, de altfel multe din piesele noastre sunt achizionate de acolo.

O zi buna,
Roxana

Mergi la inceput

Ma gandeam eu ca din Ikea sunt.Eu is inebunita dupa Ikea, de cate ori ma duc, cumpar o gramada de chestii faine, si au niste lumanari parfumate si plutitioare.
Adevarul ca gasesti lucruri interesante pe site.
O seara placuta

Mergi la inceput