Decoratiuni interioare - cine scrie despre asta
Raspunsuri - Pagina 2
alintaroma spune:
Draga Andreea,
esti o adevarata comoara la casa omului, ai facut ceva extraordinar ... mi-a placut la nebunie casuta ta , iti vine sa nu mai pleci niciodata de acolo...e de poveste .
Asa o casuta imi doresc si eu dar poate intr-o zi mi se va indeplini si mie visul...
Felicitari!
pentru sufletul tau de artist.
pitilache spune:
Un subiect care ma unge la suflet. Si eu de cand am venit in Canada m-am reprofilat si mi-am continuat pasiunea: design interior. Asa ca am urmat o scoala in domeniu si acum sunt in cautarea unui job. Din timpul scolii am lucrat si inca mai lucrez la timp partial intr-o galerie de arta, ceea ce m-a ajutat foarte mult. Partea tehnica era foarte dezvoltata deja la mine (facand aASE-ul in Rom) asa ca am reusit sa-mi dezvolt si partea creativa, m-am apucat si de pictura..
Asa ca daca pot da un sfat, urmati-va pasiunea, merita din plin sa faci ceea ce iti place.
Tocmai ne-am cumparat si noi o casa pe care o tot amenajam, cand o sa am pozele finale o sa va trimit daca va intreseaza. Stilul meu preferat este minimalist, epurist, linii simple.
Daca pot sa va ajut cu un sfat, cu cea mai mare placere.
Roxana
pitilache spune:
Am pus cateva poze pe net.
Roxana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/irionescu/album?.dir=/debbre2&.src=ph
olim spune:
Imi place tare mult stilul vostru, e diferit dar e fain.
Roxana, minibiblioteca e cumva de Ikea, ca tare imi place, cat despre camera nota 10.Am sa pun si eu poze cand e gata casuta, peste o luna, iar acum sunt in cautare de idei.Cred ca voi face sufrageria in rosu.
Poate puneti si adrese.
Eu am o bucatarie-sufragerie de 40 m2, astept idei din partea voastra.
O seara placuta.
olim spune:
Sau asta
[http://www.ikea.com/msn/es_ES/rooms_ideas/bedroommoods_start/index.html].
Sper sa mearga
pitilache spune:
Foarte interesant site-ul cu case si decoratiuni, Olim. Biblioteca este intr-adevar de la Ikea, de altfel multe din piesele noastre sunt achizionate de acolo.
O zi buna,
Roxana
olim spune:
Ma gandeam eu ca din Ikea sunt.Eu is inebunita dupa Ikea, de cate ori ma duc, cumpar o gramada de chestii faine, si au niste lumanari parfumate si plutitioare.
Adevarul ca gasesti lucruri interesante pe site.
O seara placuta