Decoratiuni interioare - cine scrie despre asta
Cine stie sa scrie frumos despre decoratiunile interioare, stiluri si tendinte in arta casnica.
Ma intereseaza foarte mult aceste subiecte.
va multumesc anticipat.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
Raspunsuri
goanga23 spune:
Salut!
Sunt pasionata de design interior si decoratiuni..din toamna voi incepe si niste cursuri aici unde sper sa si practic aceasta 'pasiune"!!. asa ca o sa postez niste poze cu casa mea (la care inca "lucrez"), pe care, "of course", am decoart-o eu si daca o sa va placa stilul, cu mare placere voi imparti idei, sfaturi cu voi.
Numai bine,
Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abmswanson/album?.dir=51b5scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/abmswanson/my_photos
madymar spune:
Andreea, nu m-am putut abtine sa te felicit.Ai o casa superba! si noi o sa ne mutam intr-un apartament cu 3cam(supr.74mp) si ne tot gandim ce mobila sa luam in dormitor, in sufragerie, la parchet,gresie, asa ca sunt ca sunt ochi si urechi.
daniella4 spune:
Andreea, superb!
Ai si talent si mult bun-gust si ai reusesti sa creezi o casa calda!
joker spune:
andreea, superba casa, calda, luminoas, spatioasa...felicitari, ai un talent nativ
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
goanga23 spune:
Dragele mele,
va multumesc din suflet pentru cuvintele voastre; inseamna foarte mult pentru mine!...imi dau increderea in mine de care am mare nevoie pentru a incepe o cariera in design si decoratiuni aici, in SUA...
In Romania, dupa ce m-am chinuit 2 ani sa intru la drept la Stat, dupa 1 luna am constatat ca nu prea am nimic in comun cu aceasta facultate...asa ca,dupa absolvire am practicat meseria fara nici o tregere de inima, petrecand mai mult timp prin magazinele de decoaratiuni interioare si mobila decat prin tribunal, dar, in acelasi timp mi-a fost teama sa schimb ceva, sa incep o alta cariera..
Aici, am primit sansa de a face ceea ce pot numi "pasiunea mea"...si, cand spun asta, ma gandesc la orele petrecute pe Internet, vizitand toate site-urile de mobila, decoartiuni, materiale, etc etc...dar si la zecile de magazine de profil si de antichitati pe care le-am colindat...in cautarea articolelor de mobilier si decoratiuni caracteristice stilului pe care il iubesc si care ma caracterizeaza: "french country". Chiar daca suna putin pompos voi folosi aceasta denumire adoptata de americani si inspirata fara indoiala din frumusetea , caldura si comfortul casutelor “mangaiate:” de soare din sudul Frantei . Acest “French country” combina intr-un mod armonis elemente foarte variate : vechi si nou, lemn si metal, rustic si urban etc…culorile sunt foarte vii, elementele de décor asiatic sunt combinate cu cele de décor suedez , ceramica chinezeasca “este prietena” cu statuetele africane, pernele decoarative sunt “la ele acasa”…una peste alta, este un stil care permite combinatii infinite adaptate gustului fiecaruia…
In general, as spune ca este si un stil accesibil din punct de vedere financiar …micile detalii pot schimba radical infatisarea unei incaperi …de exemplu, pernutele decorative in culori vii “aruncate” pe o canapea aduc “caldura” , draperiile la fel…sau un lampadar plasat neglijent intr-un colt al camerei, etc….si vorbind de toate acestea..mi-aduc aminte de mobila parintilor mei, mobila solida, sculptata, cu inflorituri delicate pe margini…aceasta ar face un fantastic décor “French” daca mama n-ar fi satula de ea dupa 35 de ani de “grele incercari” cu urme de acetona “Farmec” de pe vremea cand , adolescenta fiind, imi stergeam unghiile …
Va trebui sa inchei aici ( datoria de mamica ma cheama!)…si promit sa revin curand cu “istoria” casutei mele pe care , deocamdata, o inchiriem si unde am incercat sa realizez un décor placut fara sa investesc foarte multi bani si folosind o parte din mobila de “burlac “ a sotului meu de care nu vrea sa se desparta sub nici o forma …
Va pup si va multumesc pentru felicitari!
Andreea
Himmelsduft spune:
Andreea, felicitari, ai o casa f frumoasa. Stilul tau e ca si al meu, aici se cheama Landhaus-Stil. Imi plac lucrurile mai vechi, mobile masiva si decoratiuni de gust.
Bist du traurig?
Hast du Sorgen?
Soll ich dir mein Lächeln borgen?
Hilft es dir und bringt's dir Glück
Gib's mir irgendwann zurück!
goanga23 spune:
Himmelsduft,
multumesc pentru felicitari!
Indiferent de denumirea pe care o poarta acest mod de a decora te duce mereu cu gandul la caldura, comfort, ospitalitate! O sa incerc sa scriu un mic articol despre "french country" ca inceput al colaborarii mele cu noul website creat de desprecopii (supereva)...fiind la prima experinta de acest gen, sper sa iasa bine si sa fie interesant...
Andreea
leistra spune:
Un subiect super, exact ce mi-as fi dorit sa gasesc pe forum, si mie imi plac decoratiunile interioare, foarte mult, si eu mi-am decorat casa singurica, recunosc ca nu am fost prea hotarata in acest sens, am tot oscilat intre stiluri, dar mie imi plac nuantele de maro si alb, si imi plac lucrurile Riviera Maison foarte mult, imi place lemnul masiv, imi place clasicul in casa si nu modernul care nu imi spune nimic, e frumos cand fiecare lucru din casa ta are o istorie, cand iti spune ceva, imi place mobila veche, casa Andreei e superba, ai talent! recunosc cu sinceritate, de aceea e bine sa incerci sa iti faci o cariera, asa faci un lucru cu placere si cu tot sufletul, eu am facut la stat cu taxa facultatea de drept ca asa era la moda si nu prea mi-a placut si au cheltuit si saracii mei parinti sa ma tina intr-un oras mare la studii si acum nu imi folosesc la nimic, mi-ai dat idei Andreea, poate imi gasesc si eu mai tarziu sa lucrez intr-un magazinas de decoratiuni, mi-ar placea mult!
va pupic
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
Caroline spune:
Andreea felicitari pentru decoratii. Sunt superbe. Imi place stilul.
Pe mine, insa, ma defineste un alt stil si tare as vrea sa-l gasesc definit pe undeva. Imi plac antichitatiile dar numai la nivel de obiecte utile si tablouri (dar si aici un anumit gen - nestatic), nu de mobilier (am samovar, lampi, fier de calcat cu carbuni, rasnite de tot felul, tablouri). Imi place sa combin asta cu mobilier modern nestilizat - fotolii generoase, moi, comode, mobilier masiv dar modern, ne sculptat, daca se poate cat mai putin mobilier. Imi place lemnul natur, dar nu stil cabana ci prelucrat.
Oameni buni, ajutati-ma sa-mi gasesc stilul. Da-ti un link ceva unde sa-l caut.
Thx
goanga23 spune:
Draga leistra,
felicitari!!... stil,simplitate, mult bun gust si o armonie desavarsita intre toate camerele! Mi-a placut foarte mult 'echilibrul" creat de tine intre arhitectura casei, locatia (Olanda) si modul de a decora. Acelasi lucru l-am facut si eu, stilul "french country" este foarte popular aici poate datorita privilegiului de a fi "mangaiati" permanent de razele soarelui...Intotdeauna mi-a placut stilul clasic dar "french country-ul" l-am descoperit odata cu "aterizarea" SUA.Imi place foarte mult sa combin imprimeuri si culori, astfel incat rezultatul sa fie vesel, primitor...iar in privinta obiectelor de decor, le "adun" din prin fiecare loc pe care il vizitez astfel incat, asa cum spuneai si tu, fiecare lucrusor are istoria lui..(nu-mi lipsesc nici farfuriile romanesti de Horezu primite de la mama!! :) )
Cu prietenie,
Andreea
PS. Multumesc mult pentru felicitari...chiar ma gandesc sa imi iau un "job" intr-un magazin de decoratiuni, cel putin pe perioada cat voi studia ID, ma va ajuta atunci cand voi incerca sa-mi gasesc ceva ca Interior designer, aici e foarte important sa le arati interesul si pasiunea pt meseria care ai ales-o .