Clubul nurorilor (65)
Raspunsuri - Pagina 24
briza_marii spune:
flacondoleante.
marina o sa fi o graviduta f frumoasa. arati tare bine!
buniinsanatosire grabnica.
niconu sunt auditor. sunt consultant si fac si partea de audit intern. eu la auditul extern sunt de partea clientului(deci nu il stresez) si ma "gusui" cu toti auditorii care imi streseaza sau emotioneaza oamenii (in general, barbatii se pierd mult mai usor, si trebuie sa ii impingi d ela spate sa zica si ei ceva)
briza_marii
poze
Alynutza spune:
Flavia, condoleantze. Imi pare rau pentru pierderea ta.
Nunta noastra de vis
Luna de miere
lavinai spune:
fla condoleante. dumnezeu sa-l odihneasca in pace.....
fetele gulasul a iesit super gustos (chiar daca a fost prima data cand am facut....). sotzul aramas impresionat!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
camelia72 spune:
Fla,condoleante si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe bunicutzul tau,te si sa fii tare...asta-i viata,unii se duc...altii se nasc...!
Marina,sa fie sanatoasa printesa si mamica la fel,gravidutza frumoasa!
Lavi...nu ne spui si noua reteta la gulas,sa ne impresionam si noi sotiorii !
Buni, sa treaca repede buba...admir optimismul si energia ta,chiar ne ridici moralul!
La servici m-am mai obisnuit,este mai greu dimineata cu trezitul la ora 6 ...speram sa se mai duca si canicula asta,oricum,pe 20 vom intra cu totii in concediu 2 saptamani,asa ca ma mai consolez cu gandul la vacanta!
Va pe toate!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
lavinai spune:
cami. l-am facut aproape ca si pe papricas de porc, doar ca am avut intr-un pliculetz ceva de dincolo pe care scrie "gulasch fix" souce mix. a iesit super bun. eu de obicei nu ma "omor" dupa mancarea facuta de mine, tot timpul imi place a altuia , dar acuma ma mancat ca o sparta, daca continui asa o sa ma fac o
fla dc stai o saptamana la timisoara poate me intalnim si noi (dc este timp).
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Himmelsduft spune:
Razuca, la multe luni si ani fericiti impreuna!
Marina, super burtica, arati f bine. Sanatate tie si la bb. Sa aveti grija de voi!
Flavia, condoleante ptr bunicul tau, imi pare sincer rau, sint in gand alaturi de tine.
Aly, maine e vineri si scapam de prima saptamana de lucru.
Buni, insanatosire grabnica si multa sanatate
Pupicuri si la restul fetelor,
Him
Bist du traurig?
Hast du Sorgen?
Soll ich dir mein Lächeln borgen?
Hilft es dir und bringt's dir Glück
Gib's mir irgendwann zurück!