Clubul nurorilor (65)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Buna, nurori!AM intrat doar sa va salut. Nu am avut timp nici sa va citesc; Eu ma simt suuuuper bine in tara, cu nepotica mea si surioara mea. Cand ajung acasa, o sa va pun poze... pt si de aici dar nu prea am timp. Va pove eu cand ma intorc. Deocamdata ncerc pe cat pot sa-mi protejez surioara mea gravduta in 3 luni.
Va pup pe toate si mai vb. Marti plecam la Bran ptr. 2 zile, si merge si la Peles si apoi mergem la Mamaia o saptamana si apoi plec si eu acasa.
Va doresc week-end placut!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

Mergi la inceput

Fla, condoleante, imi pare tare rau! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

Mergi la inceput

Marina, felicitari!!! Burtica arata superb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Nadia , sedere faina in Romania.
Ma faci invidioasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata si we placut

am veut doar sa va multumesc pt urari... vai ce alintata mai sunt, si sa va spun ca in juma' de ora plec la munte asa ca nu vreau sa ma dati disparuta.

va pup si vb duminica sau luni

bye

Marina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Va multumesc fete dragi pt gandurile bune si pt ca va simt alaturi
Sunt trista nu atat pt bunicul meu (ca se lupta cu boala de cateva luni si acum a scapat) cat pentru ai mei care au fost mereu langa el si acum ii simt lipsa.
Astept sa se trezeasca familionu si apoi ne pregatim de plecare. Imi pare rau si pt prietena mea care e la mine, abia am convins-o sa mai ramana pana saptamana viitoare si acum trebuie sa plecam, dar o luam cu noi pt ca vrea si ea sa fie alaturi de ai mei, iar bunicul care a murit ii era tare drag.

Lavi la Tm nu cred ca stam decat maine la inmormantare, pt ca ai mei vor avea multi musafiri si neamuri care vin din alte parti si trebuie cazati, iar noi suntem cu Sara si preferam sa ramanem la bunici la Arad ca acolo e mult mai liniste. Eventual trimite-mi nr tau pe prv si daca cumva mai vin in Tm in cursul saptamanii viitoare te sun sa ne vedem, mi-ar place tare mult. Sau poate vi tu la Ar.

Va pup pe toate, ne "vedem" peste o saptamana, aveti grija de voi.

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

'mneata! marinar, nu pastrezi linkul la semnatura? sa mai vedem si noi fata din cand in cand..
ce rau mi-a fost aseara ameteam de nu puteam sta in picioare..ma ridicam si cadeam la loc pe fotoliu..pan' la urma, m-a indopat puiu cu niste cartofi prajiti (a gatit el, cik), am facut un dus, am inghitit un ceiut, o aspirina si... la 9 seara! si nici acum nu mi-e bine..

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Flavia, condoleante. O sa va intalniti in cer :)

Raza, La multi Ani, sanatate si numai bucurii sa ai impreuna cu sotul tau.

Mie mi-e somn si mi-e lene, am avut f mult de lucru la serviciu si ieri mi-e fost rau, greata si durere de cap, am niste stari ciudate.

Va doresc un week-end frumos si linistit.

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Neatza si de la mine.

Him, da, e VINERI! Incet incet a trecut si prima saptamana.

Cami, hai ca tu mai ai putin si intri in concediu. Eu astept sa vina 14 august, ca atunci intra sefu' in concediu . Nu neaparat ca am ceva cu el, dar ma omoara cu AC-ul si la Cluj nici nu-i chiar asa cald, am racit din cauza AC-ului, ca toata ziua merge...

Raza, sanatate!

Marina, distractie faina la munte!

Fla, o sa-mi lipsesti. Dar astept sa te intorci si pe urma sa ne vedem.

la norici.

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

nadiaabia astept sa ne spui cum ti s-a parut in rom. in afara ca e ingrozitor de cald si ca pe absolut TOATE strazile se lucreaza, si sunt santuri, si utilaje, si oameni care stau la umbra sprijiniti in lopata sau tarnacop!!! (eu nu zic dc ce stau, ca intelg ca pe soarele asta ti se face rau mergand, dar sa mai si dai la lopata, dar numai cand ii vad ma apuca nervii - dc nu s-o lucra noaptea ca doar e lumina in oras?!?!!)
olimcum e la tine in spania? cunosti multi rom? (e asa cum se zice, ca e imposibil s amergi pe strada si sa nu auzi vb rom?)
him am si eu o mare curiozitate: ce inseamna dl nikul tau? e ceva in germana, sau e o combinatie litere (gen numele tau, al sotului...)

briza_marii
poze

Mergi la inceput