Clubul nurorilor (65)
Raspunsuri - Pagina 23
Alynutza spune:
Unde-s pozele? Ca eu nu le vad...
Bunicuta, o dupa-masa/seara frumoase, sa iti treca piciorul repede. Eu nu ma plang de oboseala, ci mi se pare ca a trecut prea repede concediul si-as mai vrea . Dar tocmai am constatat ca mai am 14 zile de concediu pe anul asta, asa ca e bine, ca mai iau o saptamana prin septembrie/octombrie si restul raman de Craciun. Doar sa vedem sotzul ce face, ca lui cica nu i-au dat cele 5 zile pentru casatorie (inca) ca nu era facut contractul colectiv.
Nunta noastra de vis
Luna de miere
marinar spune:
gata raza ma conformez, dar apoi tot vreau un PM cu instructiuni.
deci eu arat asa gravidoasa
http://pg.photos.yahoo.com/ph/msailor22/album?.dir=/a22cre2&urlhint=actn,ren%3as,2%3af,0
iar in burtik am O FETITA frumoasa si marisoara de 9,4 cm si 133 g.
DPN 21 ian. 2007
Marina 15+
lavinai spune:
marina, deci fetita e??? v-ati gandit la ceva nume pana acuma???
raza am inteles, scuze de deranj......
buni, o dupa amiaza placuta!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
marinar spune:
da lavi, este fetita. tati i-a cerut dr-lui chiar si o poza cu "domnisoara" (deci cu partea care arata ca este fetitza)
la nume inca ne mai gandim, avem ceva variante dar pana o sa nasc mai este timp. maine ne vin si nasii in tara si o sa vorbim si cu ei, cu toate ca nu ma intereseaza variantele lor de nume- decat daca imi vor placea.
Marina 15+
NicoletaB spune:
Marina - Felicitari pt fetita
Bunicuto, Raza - Insanatosire grabnica
Andreea - hai mai repede la noi cu bebelina
Alynutza, Lavi - eu sunt cu santierul pe treminate, ami de pus parchet de completat in colturile camerei, sper sa se priceapa socrul meu
Briza - unde lucrezi ca auditor? Nu cumva tu si colegii vostrii ne stresati?
Lavi cum se face gulasul?
N-am nimic gatit acas', poate fac si eu
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by marinar
gata raza ma conformez, dar apoi tot vreau un PM cu instructiuni.
Marina insarcinata
da replay & quote la msj meu, copiaza linkul apoi pune-l in profil sub semnatura; dak vrei sa schimbi numele, anunta-ma
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by lavinai
raza am inteles, scuze de deranj......
nu ma deranjezi deloc doar k "tac" vreau si eu gulas
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
impreuna spune:
Marina ce bine arati, fetita.
Maine trebuia sa plecam la munte, insa am fost anuntata ca mi-a murit bunicul din Timisoara asa ca sambata trebuie sa fim acolo la inmormantare. Nu stiu cand plecam, azi, maine...
Si daca tot merg cred ca mai raman o saptamana. Sa stiti de ce lipsesc si sa ma motivati.
la toate
Fla (sotie si mamica fericita)
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by briza_marii
Hai ca plec la un audit. Uf ca m-am saturat de teren, vreau si eu o zi de stat la birou si de palavragit cu voi. Bine macar ca maine e weekend......si ma duc la sopping
Ca sa nu credeti ca am luat-o razna: pt mine de maine incepe weekendul ca sefu ma lasa sa lucrez acasa maine, ca a zis ca prea am umblat toata spatam prin caldura, numai pe traseu.
Oricum deja am ajuns acasa ca a trebuit sa intrerupem auditul ca era ingrozitor de cald si au dat drumul oamenilor acasa.
briza_marii
poze
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by olim
Da, este 17 iunie1978.
Is baba, nu?
HA? pai io 77 cum is?!!E comedia asta!
briza_marii
poze