Clubul nurorilor (65)
Raspunsuri - Pagina 16
fannna2003 spune:
Vine odata la Gepetto Pinnochio sa vorbeasca cu el : Tata, uite am o problema...
Gepetto: -Ce problema mai Pinnochio ?
Pinnochio: - Pai, uite nu pot sa fac dragoste cu prietena mea
Gepetto: - Pai de ce ?
Pinnochio: - Uite, din cauza aschilor.
Gepetto: -Uite , mai Pinnochio o sa iti dau niste smirghel si cu asta rezolvi problema.
Dupa cateva zile, dupa ce pleca Pinnochio, Gepetto se duce sa il vada.
Cand, in mijlocul casei, Pinnochio plin de smirghel, aschi pe jos... Gepetto il intreaba :
-Pai ce faci mai Pinochio, unde e prietena ?
-Ee, cine mai are nevoie de prietena cand ai smirghel?
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez
Alynutza spune:
Voicubebi, multumesc mult de urari! Si tu mai ai putin, imi amintesc de mine ce emotii aveam, de stres n-am putut nici sa mananc nici sa dorm in saptamana dinaintea nuntii si-am slabit 2 kg. in saptamana respectiva. Evident ca nu aveam de ce sa ma stresez, ca totul a iesit foarte bine si dupa ce am plecat de acasa totul a mers ca pe roate. Doua sfaturi am sa-ti dau insa: daca porti crinolina (cercuri adica) sa ai grija ca materialul e foarte aspru, si daca nu porti ciorapi sa-ti faci o jupa din matase care sa treaca de genunchi. Mie mi-a zis Nico de crinolina ca jeneaza si mi-am facut jupa, dar mai sus de genunchi si mi-a nenorocit genunchii. Apoi sa ai grija cu programarea la coafor, ca pe mine coafeza m-a dat peste cap, ca s-a lungit cu 40 de minute peste cat era programat sa dureze facutul frezei si am ajuns acasa pe cand iubi pleca deja de la el, si a fost o nebunie totala cu imbracatul ca ei erau deja la mine la poarta. Si la fel a patit si o vecina de-a mea. Bafta multa cu ultimele pregatiri!
Fanna, mare figura esti!
Nunta noastra de vis
Luna de miere
marinar spune:
buna
Fanna m-ai facut sa zambesc.
mai fetelor ma doare spatelee.....................offf
Marina 15+
olim spune:
Salutare fetelor
Va doresc uturor o zi frumoasa iar celor care de azi tin post DUMNEZEU SA VA AJUTE sa i-l duceti cu bine la bun sfarsit.
Jocelyn spune:
quote:
Originally posted by marinar
buna
Marina 15+
imi pare rau pt tine. ai si greturi sau numai dureri de spate? cand ai fost la tutunaru la control i-ai auzit inimioara lu bebe? sau te-a trimis la altcineva? ca nu stiu ce fel de ecograf are el. daca ai timp da-mi un pm ca as vrea sa stiu daca s-au mai schimbat preturile ca eu am fost in decembrie prima si singura oara.
ai anuntat la serviciu?
sanatate la toata lumea!
If you don't stand for something, you'll fall for anything.
bunicuta spune:
Sper sa va amuze si scuzati limbajul:
de ce am dat-o afara pe secretara:
Acum 2 saptamini a fost ziua mea.Cand m-am trezit
dimineata nu ma simteam prea bine si speram ca sotia
o sa-mi cante Multi ani traiasca... si eventual o sa-mi dea un cadou ,dar ea nu mi-a zis nici macar buna dimineata...Copiii si ei
s-au asezat la micul dejun fara sa ma felicite.
Am ajuns deprimat la birou, cand am intrat pe usa secretara plina de euforie mi-a zis "La multi ani !"
M-am simtit un pic mai bine,macar ea si-a adus aminte de ziua mea...
Am lucrat normal si spre dezamagirea mea nimeni din prieteni sau rude nu m-a sunat sa ma felicite.
Aproape de prinz secretara a intrat la mine in birou si mi-a zis:
"Ce-ar fi sa mergem sa mancam impreuna"I-am raspuns ce e cea mai buna propunere pe care am auzit-o in toata ziua si am acceptat.
Am ales un restaurant intim unde am mancat bine, am baut si ne-am distrat de minune.
In masina, in drum spre birou,ea mi-a zis "Intr-o asa zi speciala de ce sa ne mai intoarcem la birou ... mai bine vin-o la mine acasa sa continuam sa ne distram"..
Bine am raspuns hai... si asa mai bem cate un paharel.
Odata ajunsi in apartamentul secretarei mi-a zis:
"Sper ca nu te deranjeaza daca am sa ma simt mai comoda"..
"Nuuu , nici o problema" i-am raspuns iar in sinea mea ma gandeam ca o sa fie o experienta interesanta!...
Ea a intrat in dormitor si dupa cateva clipe a iesit..... cu un tort imens cu luminari, urmata de sotia mea, de copiii, prieteni, rude, care cantau in cor "LA MULTI ANI!".... iar eu stateam ca un idiot in curu'gol ,in mijlocul sufrageriei...
Asta e motivul pentru care am dat-o afara pe secretara.
Si sa va mai spun niste "culmi":
Culmea croitoriei: Sa intorci pe dos costumul lui Adam
Culmea cruzimii: Sa-ti omori timpul
Culmea zgarceniei: Sa latri tu in curte sa faci economie de caine.
Culmea furatului:Sa-ti furi singur rufele de pe sirma
Culmea vitezei:Sa alergi de unul singur si sa te prinzi din urma.
Daca va plac va mai scriu dar nu vreau sa va plictisesc.
Ma gandesc ca poate va mai binedispun la munca.
marinar spune:
quote:
Originally posted by Jocelynquote:
Originally posted by marinar
buna
Marina 15+
imi pare rau pt tine. ai si greturi sau numai dureri de spate? cand ai fost la tutunaru la control i-ai auzit inimioara lu bebe? sau te-a trimis la altcineva? ca nu stiu ce fel de ecograf are el. daca ai timp da-mi un pm ca as vrea sa stiu daca s-au mai schimbat preturile ca eu am fost in decembrie prima si singura oara.
ai anuntat la serviciu?
sanatate la toata lumea!
If you don't stand for something, you'll fall for anything.
draguta greturi nu prea mai am, iar durerile astea nu sunt permanente, dar si cand ma apuca....
inimioara lui bb numai am vazut-o nu am auzit-o, dar cred ca se poate si la eco pe care-l are. oricum sigur o sa o aud joi, la eco la Iosup.
la serviciu am anuntat de pe la 12 sapt, ca sa nu am probleme, mai ales ca mi-am mai luat medical, dar in primul rand pt ca munca mea inplica si deplasari, delegatii, pe care nu vreau sa le mai fac.
ti-am trimis si PM.
pup
Marina 15+
fannna2003 spune:
quote:buni sunt super si eu personal mai vreau ca sunt cam optimista de fire
Originally posted by bunicuta
Daca va plac va mai scriu dar nu vreau sa va plictisesc.
Ma gandesc ca poate va mai binedispun la munca.
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez
Alynutza spune:
Bunicuta, super! Chiar m-am bine dispus.
Fetelor, eu n-am chef de nimic, am primit si un proiect aiurea, nu seamana cu nimic din ce am facut pana acum si nu inteleg nimic din el, habar n-am de unde sa-l incep si cum... Si simt ca incep sa ma depresez... Oare asa se intampla cand revii la scarbici dupa concediu?
Nunta noastra de vis
Luna de miere
NicoletaB spune:
Bancuri cu ardeleni
*Doi ardeleni, Ion si Gheorghe, vor sa treaca strada. Ion spune:
-Ma, eu pun pariu cu tine ca trec strada asta intr-o juma'de ora.
-No ca doar nu esti fulger!
*Doi ardeleni intra int-un bar. Ion il intreaba pe Vasile:
-No, ma, ce esti asa de suparat?
-Apai ma, abia astept sa ajung acasa si rup chiloti ia o pauzari sa-i fac bucati.
-D'apai ce ai, ma, cu chiloti ia o pauzari ?
-Apai ma, asa ma strang, ca de abia pot mere cu ei pe strada.
*La biroul de imigrari:
-Sex?
-De trei ori pe saptamana.
-Nu, vreau sa spun...barbat sau femeie?
-Nu conteaza.
*Un ardelean se uita-n oglinda:
No, fain is!
No, frumos mi-s, Doamne!
Fute-m-as.
*Doi ardeleni cinstesc intr-o seara. A doua zi se intalnesc la una mica:
Ion:
-No,tu cum ai ajuns acasa mai, Gheorghe?
-No,am mai cazut prin santuri, dar am ajuns.Dar tu Ioane?
-No,io mergeam pe mijlocul drumului si, deodata, mi s-aridicat asfaltu-n cap si am dormit in picioare toata noaptea*
*Un studiu arata ca toti oamenii care duc o viata nasoala, stresanta, cu un regim sexual nasol, citesc aceste bancuri cu mana pe mouse.(Acum degeaba iei mana).