Clubul nurorilor (65)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fetelor Al meu sotzior nu-si mai gaseste cartea de alegator si trebuie sa mergem sa schimbam buletinele (el schimba adresa, eu numele). Stiti vreuna ce trebuie sa facem in cazul asta?

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Alynutza> trebuie sa completeze o declaratie din cate imi amintesc eu, cel putin asa era in urma cu un an.trebuie sa scrie exact cum de nu o mai are:pierduta,furata, etc..

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Alina anul asta...in Bucuresti cel putin, nu cereau nimic special. Iti dau o coala A4 pe care scrii o declaratie ca ai pierdut-o si gata! Succes!

quote:
Originally posted by Alynutza

Fetelor Al meu sotzior nu-si mai gaseste cartea de alegator si trebuie sa mergem sa schimbam buletinele (el schimba adresa, eu numele). Stiti vreuna ce trebuie sa facem in cazul asta?

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

The future belongs to those who believe in their dreams.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare,dragele mele!
Vad ca au avut loc evenimente importante...Bine ai venit Bianca-Maria,sa fii sanatoasa,sa cresti mare si cuminte...Andreutza,insanatosire grabnica si sa fiti fericiti alaturi de pui!
Aly...Bine ai revenit,acum sotie si nora cu acte in regula!Superbe pozicile...!
Va pe toate...!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Kriss, multumesc.
Sunule, un special pentru tine, asa ca sa stii ca-mi lipsesti.
Cami ma bucur ca ti-au placut pozicile. si eu.

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

ce mai faci camelia?...cum de esti acasa la ora asta?

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Fannna,azi am ajuns mai devreme pt. ca am terminat treaba...ieri am lucrat de la ora 7 pana la 21!In rest...incerc sa ma reacomodez cu programul si conditiile de la job,asta e...mai trebuie sa fac si compromisuri!Te pup si bafta in "afacere"!
Buni si Nicoleta ... bancurile!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

ultima duda a socrilor.

noi inca mai folosim poarta lor cea mare ca sa intram si sa iesim din curte.
acum daca e vara si inchiriaza ptr ca e sezon ii lasa pe turisti sa parcheze masinile in curtea ei.bun.dar....efectiv a reusit sa bage 4 masini intr-o curticica mica de tot.nu ca mi-ar pasa dar m-am trezit ca numai pot iesi din curte.decat in zbor.
am rugat frumos si pe turisti si pe socru sa faca cumva sa rearanjeze ultima masina ca sa putem iesi si noi.nimik.de 2 zile.cu chiu cu vai ne-am strecurat cu caruciorul ca sa iesim.
dar in seara asta au pus capac.cand ne-am intors de la plaja de data asta chiar nu am putut intra.era o masina fix in poarta.si am insistat la proprietarul masinii sa o mute macar putin ca sa pot intra si eu.
sunt fara cuvinte.
intradevar e poarta ei, dar cand am vrut sa tai in gard o poarta si ptr noi a zis ca nu e problema ca folosim in comun poarta.

jo si alexandra

"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

'mneata! azi sper sa mai stau cu voi la taclale, k ieri...

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor
O zi buna va doresc!

Mergi la inceput