Clubul nurorilor (65)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo fetelor,
am intrat scurt sa va salut. Sint franta, cu toate ca a fost prima zi de lucru dupa concediu, dar azi dimineata am gasit o gramada de dosare pe birou si trebuie sa le rezolv repede, iar colegele nu s-or indurat rezolve cite ceva.
Maine scriu mai mult, sper sa imi revin ca inainte de concediu.

A.cicel, felicitari ptr fetita, refacere rapida, sa fiti sanatosi toti 3 si sa va bucurati de Bianca.

la toate, ca asa nu uit pe nici una, ca toate imi sinteti dragi,
Him

Bist du traurig?
Hast du Sorgen?
Soll ich dir mein Lächeln borgen?
Hilft es dir und bringt's dir Glück
Gib's mir irgendwann zurück!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Buna dimineata fetelor!
Luati de la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza fetelor!
Se pare ca am intrat rapid "in paine"... ieri a fost prima zi dupa concediu... oare pentru toata lumea trece asa greu, si sunt atatea de rezolvat de parca au intrat zilele in sac...
si o zi buna!

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Am citit dar nu am timp sa raspund, am vrut sa vaz ce faceti si sa va urez o zi buna, mai trec eu pe aici, ca s-a trezit Sara.

tuturor

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

Neata si de la mine si ocui doreste

Olim-multumesc pentru sfat -dar pana in prezent n-am dat semne de "lista albastra"

Spor la treburi pentru fetele revenite din concediu-Him, Alynuta-sa treaca repede prima saptamina.

o zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Saluti dragelor. Eu doar am trecut pe la birou sa iau niste acte si acum plec. Ce bine mi-ar prinde o cafeaaaaaa, mai ales la barfa cu voi. Din pacate tre sa astept sa ajung la client si apoi sa am parte si eu de una. Noroc ca imi sunt tare dragi oamenii de acolo asa ca tot la o barfa mica o sa o beau.

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fetele, am reusit sa mai pun poze in ambele albume: in cel de nunta am pus la sfarsit cateva din pozele primite de la fotografi si am mai pus niste poze si din Tunisia. Enjoy!

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

'mneata! si io-s pe aici, da' fara chef..lipsa lui se datoreaza caldurii..

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

neatza fetele...scuzati marea mea absenta dar mai am 2 saptamani si ceva pana la nunta....
Alynutza...frumoase pozele de la nunta...ai fost o papusica...si sotul tau arata bine...va doresc multa fericire si sa va iubiti toata viata...ai fost o frumoasa si o nunta ca in vis ai avut .....
briza frumoase pozele tale de la nunta...casa de piatra si tot ce va doriti ...fericire,implinirea tuturor dorintelor si multa dragoste va urez...

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

aloha!!!
voicu bebi mai ai putin si spui marele DAAAAA...nu uita ca si noi o sa fim prezente( chiar daca nu ai sa ne vezi).
ia sa mai descretim fruntile...poate vine cheful de povesti:

Dupa indelungate cercetari, la o maternitate a fost construit un aparat care sa transfere o parte din durerile nasterii de la mama la tata. In sfarsit a venit ziua sa se testeze aparatul, si a fost gasit un cuplu care a fost acord cu experimentul.
Pentru inceput, i s-au transferat tatalui 10% din dureri. Spre surprinderea tuturor, mama s-a simtit ceva mai bine, insa tatal se simtea la fel de bine ca inainte.
Asa ca s-a marit transferul la 30%, apoi la 50%... mama se simtea din ce in ce mai bine, insa tatal nu dadea nici un semn de durere. S-a marit transferul pana la 80%, insa doctorii au hotarat sa se opreasca acolo, deoarece din studiile lor anterioar a reiesit ca barbatii suporta mult mai greu durerea decat femeile, peste acest prag durerea putandu-le fi fatala.
-Vedeti cat de bine suport, a spus barbatul.
Daca tot am inceput experimentul, sa mergem pana la capat, sa nu ne mai reproseze femeile ca ele sunt cele care se chinuie sa nasca!
Doctorii s-au lasat convinsi si au marit transferul pana la 100%.
Femeia a nascut fara nici o durere, iar barbatul a fost foarte mandru ca el nici macar nu a simtit durerea transferata.
Si ar fi fost poate la fel si in ziua de astazi, daca la intoarcerea
acasa nu l-ar fi gasit pe postas mort pe scarile locuintei sale...

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Mergi la inceput