Clubul nurorilor (65)
Raspunsuri - Pagina 12
marinar spune:
buna
am ajuns si eu acasa, am fost la soacra sa-i scurtez sotului niste pantaloni- ea are masina de cusut. ca tot intreaba buni sa stiti ca in ultimul timp a fost ok, mai scapa ea cate una dar a ceratat-o sotul meu si s-a potolit.
Fla eu sunt in medical, pe caldra asta nu as fi rezistat nici cu naveta si nici la birou pt ca nu am AC. o sa mai astau asa cat am dreptul, trebuie sa-mi iau si concediul de odihna- asta inseamna 28 de zile lucratoare... si tot asa. stiu ca o sa ma plictisesc acasa dar la munca este stres si sefii nu au nici o mila. nu vreau sa ma menajeze nimeni dar nici sa nu traga de mine mai rau ca inainte de a ramane insarcinata.
va pup pe toate
Marina
14+
bunicuta spune:
Fetele mai este cineva pe aici - m-am saturat de lucru si am intrat sa vad ce mai faceti dar surpriza- nimeni pe aici se poate ?
Marina ma bucur ca esti acasa ca fiind asa de cald nu-ti face bine nici tie si nici bb-ului-asa ca stai linistita lasa ca nu te plictisesti mai intri pe DC , mai o carte, mai odihna , relaxare ce bine e....
Si apropos ca ai intrebat de site-uri pentru decorare casa- n-ai gasit nimic pe net sau Casa Lux ?, sau poate incerci s-o contactezi pe Florina-cred ca-ti da sfaturi bune .
Eu stau acum la tatal meu la curte -si e casa stil vagon pe care o mai aranjam acum -sa fie mai bine dar nu te gandi la nu-s ce modernitati-o vopsea lavabila, alte perdele , mai putina mobila si cam atat -
Eu sunt pentru o casa mai aerisita ca m-am saturat de curatenie si de multa mobila.
se pare ca sufrageria ta este la fel cu cea de la bloc unde am stat eu- e cam problematic ca nu e prea mare dar sfatul meu n-o incarca cu multa mobila ca e o mare problema curatenia
am vazut la o nepotica de-a mea- o canapea si doua fotolii ,o masuta mica , un birou pentru PC in continuarea canapelei si o biblioteca destul de micuta (nu era pe un perete intreg) -unde era si aparatura muzicala-arata aerisit si f bine.
si neaparat o floare de apartament -
poate fetele iti dau si alte sfaturi mai moderne si mai bune.
hai fetele la povesti ce mai faceti cum petreceti wk- eu pe-acasa prin curte sub vita cu un gratar ...nu-i bine ?
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by bunicuta
Andreea- poate reusesti cu doctorita Duminica -tinem pumnii
m-ai socat cu doctorii de la voi chiar asa ?-dar o clinica particulara nu aveti pe acolo?
Din pacate nu este nici o clinica particulara aici. E un oras mic si vai de mama lui.
Legat de travaliul fals, sigur a fost pe fond nervos. Am discutat cu cineva si asta a fost parerea persoanei respective. (lucreaza la ginecologie). In ziua respectiva ma-m stersat puti mai mult din anulmite motive....si e posibil ca asta sa fi fost cauza.
noricile si multumesc ca ma sustinetiAndreea
38+
Bianca-MariaPOZE
marinar spune:
hello
buni merci de sfaturi
oricum si eu vreau ceva aerisit. am renuntat la ideea de a duce pc-ul in sufragerie, chiar nu-mi place. mobila vreau putina, cateva corpuri mici, dar canapelele... am vazut un set din piele naturala neagra cu ceva inox, superb. i-a placut sotului meu fffff mult, iar daca el si-l doreste eu nu ma opun. casa trebuie sa fie pe gustul nostru. cat despre culori, vreau nuante de lila. o sa pun si caramida transparenta, am si flori dcorative... sper sa iasa asa cum ne dorim.
Marina
14+
olim spune:
SALUTAREEEEEE
asTIU CA AR TREBUI SA IMI FIE RUSINE CA NU AM AMI TRECUT DEMULT PE AICI, DAR NU AM AVUT NICI TIMP SI NICI INTERNET, IAR SESIUNEA M-A TERMINAT.
aM AVUT O FRAMADA DE EXAMENE DE CAR E AM SCAPAT CU BINE.
VA SALUT PE TOATE, BINE ATI VENIT CELOR NOI, SI SPER SA AM TIMP SA CITESC TOT CE ATI SCRIS, IAR EU SPER SA AM TIMP AZI-MAINE SA ADUC DETALII NOI, CAI A MEA SOACRA NU O SCHIMBA NIMENI

Himmelsduft spune:
Hallo fetelor,
am revenit din concediu, dar mai tarziu decit am scris ca revin. A fost super, socrii mei sint f de treaba, nu am avut voie sa fac nimic, am fost numai rasfatata. De luni incepem iar lucrul, dar macar avem ceva energie in plus, fata de acum 3 saptamani inainte de concediu.
Inca nu am reusit sa citesc tot ce ati scris intre timp, dar recuperez.
Va doresc un weekend placut la toate si ne auzim luni seara,
la toate nuroricile,
Him
Bist du traurig?
Hast du Sorgen?
Soll ich dir mein Lächeln borgen?
Hilft es dir und bringt's dir Glück
Gib's mir irgendwann zurück!
Alynutza spune:
Hello fetelor!
Am revenit si eu, concediul e aproape gata si de maine o sa stau din nou cu voi de povesti. A trecut si mini-luna de miere, mult prea repede, cum era de asteptat, ca asa trec toate lucrurile frumoase. Am pus si cateva poze.
Au trecut deja doua saptamani de la nunta si inca tot nu-mi vine sa cred ca n-a fost doar un vis ci chiar s-a intamplat cu-adevarat si acum sunt sotie si nora cu acte in regula.
Acum fug sa pregatesc masa si astept sa vorbim maine! 
Nunta noastra de vis
Luna de miere
olim spune:
Bine ati revenit din concedii fetelor.
Frumoase poze mai alinuta, iar mireasa e si mai faina.
Sa aveti parte de tot ceea ce va doriti in viata, sanatate, fericire si toate visele sa vi se indeplineasca.
SunSmile spune:
Buna fetele,
Am intrat sa va spun ca Andreutza a pierdut dopul si are contractii dureroase....chiar foarte! Mi s-a pus un nod in stomac, cand i-am auzit vocicutza cu lacrimi....offff. Deci...ne pregatim sa o primim cu bratele deschise pe Biencuta! Asadar, va rog eu, tineti pumnii stransi!
Andrule...ma rog sa fie bine si sa nu te chinui mult. Stii tu ce-ti spuneam...vei fi MAMA
si asta compenseaza orice.
Ea nu are internet..asadar nu mai poate intra sa va spuna personal!
Hai Biencuta, pui frumos....te asteptam!
Va pup
The future belongs to those who believe in their dreams.
briza_marii spune:
burticuta sa te ajute DD sa treci cat mai repede si cat mai usor peste nastere! Suntem alaturi de tine!
In alta ordine de idei, am pus cateva poze de la iesirea cu Razuca. Locatia nu a fost chiar stralucita (f aglomerata, strandul f adanc-15m, si cum eu nu prea le am cu inotatul nu m-am putut balacii in voie), dar compania a fost de milioane. A fost o iesire super super reusita, dar din pacate a fost f scurta ca razuca duminica trebuia sa mearga la un botez, iar eu si nasii nu am gasit cazare, asa ca ne-am intors seara in buc.
Eu va urez de azi o sapt usoara, ca maine nu pot intra decat pe seara.
Sper ca pana atunci sa avem vesti si despre burticuta noastra.
briza_marii
poze