Clubul nurorilor (65)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Dragutzelor, v-ati ascuns pe pagina 2?:)

Sunule multu' de vesti, am intrat special sa vad ce face Andreiuta. Da mai spune si de tine una, alta sa stim cum o mai duci. Sau din septembrie incolo cand termini treaba aia importanta la servici?:)

cherry chiar daca esti scumpa la vedere, tot scumpa ramai:) Mie imi pare rau ca intri in concediu si nu mai scrii, da stiu, sunt egoista:) Iti doresc sa te (va) distrati fain. V-ati hotarat pana la urma unde mergeti?

Nadia welcome home Eu o mai tin minte pe nepotica ta din poze, e o scumpa, cand mai ai "prospaturi" sa ne dai sa va vedem:) Distractie placuta si profitati la maxim de timpul asta. La mare cand plecati?
Cand iti scriu tie, tot am in cap k la tine e noapte, am uitat ca acuma ai acelasi fus orar cu noi

Cami cred ca e greu sa te obisnuiesti cu un program nou, da o sa fie bine, ai mare noroc ca ai cu cine lasa piticii. Deci acum esti doar tu cu sotul acasa?

Raza, briza distractie placuta pe unde mergeti, sa veniti cu poze noi:)

Marina io inca nu le am cu renovatul, dar sper sa fie curand si la casa mea:) Tu esti in concediu?

Lavi si tu esti cu zugravit? Las ca macar ti-ai facut concediul, acum sa te apuci de invatat:)

buni mai mananca inghetata si pt noi:)
Spor la shmotru

Oare cand se intorc fetele din concedii/luni de miere?:)

Mi-a venit o prietena buna buna, cred ca sta toata saptamana viitoare asa ca o sa intru mai rar k vreau sa profit la maxim, n-a mai fost de 3 ani in tara si mi-a fost un dor...

Pupici

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Neata, fetele!
Fla, si mie o sa-mi fie dor de voi toate, caci imi sunteti tare dragi, dar, peste trei saptamani dau navala pe DC sa vad ce nebunii ati mai facut, nu scapati voi de mine asa usor.Vad ca tu esti iar musafiricioasa, asa cum te stim, ceea ce este foarte bine. Sa te distrezi si sa faceti cat mai multe plimbarici. Noi inca nu stim unde vom merge si daca vom merge, caci au aparut cheltuieli neprevazute cu casa si ne-au cam dat peste cap. Ar fi primul concediu petrecut acasa si nu ma pot obisnui cu ideea, dar ne vom muta in casuta pe care ne-am dorit-o foarte mult si asta ma face sa nu mai fiu trista. multi pentru tine si Sara

Sunule, multam de vesti, m-ai linistit. Important este sa fie Andreut si bb-lina bine, ca oricum se vor vedea in curand. fata

Nadia, cum e sa vii in tara dupa atata timp, ti se pare ceva schimbat?

Cami, copii sunt la parintii tai? Imi dau seama ca iti este greu fara ei si greu sa te acomodezi din nou cu programul de la job. Asta este, daca nu ne-a facut mama patron

pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Sun multumesc ca le-ai anuntat pe fete
Din pacate Bianca face glume cu mine. Si mie nu prea imi convine. daca mai sta 2 saptamani va depasi 4 kg si cred ca nu o sa mai poata iesi. Si voi ajunge la cezariana de urgenta. Asta nu ar fi o problema, dar dr mea pleaca de marti in concediu. Si daca nimeresc un medic de garda dobitoc va fi vai de mine. Si daca mai e si beat...cum s-a mai intamplat
Duminica merg din nou la control ca dr mea e din nou de garda si vad ce pot face. Poate imi facve ea luni cezariana. Nici nu stiu ce sa zic. Am o frica...
Sunt cu nervii la pamant.

Andreea 38+ Bianca-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

M-am intors aseara din Franta. Sunt chiauna... au fost niste zile foarte obositoare plus caldura cumplita care a accentuat tot. Povestesc mai incolo, acu am treaba... si nici n-am apucat sa vad ce se mai intampla pe-aici :)

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Neata norici!
Andreea, sus moralul!Pai se poate sa te impotmolesti exact acum la sfirsit!!!Multumeste-i lui DD ca bebelina e bine, sanatoasa si pusa pe sotii (glumesc). Daca dr ta pleaca in concediu roag-o sa vorbeasca cu alt medic bun din spital cu care sa nasti si sa fii si tu linistita. De medic beat eu nu am auzit, asa ca linisteste-te!
Hai, capul sus, ca mai ai fff putin si o sa iti tii comoara in brate!
Te pup si iti tin pumnii!

Ceva poze...
Mai avem pina la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Andreea, te rog, linisteste-te! nu se va intampla nimic rau, dimpotriva! Fla, multumim; poate ia Briza aparatul, k noi n-avem...Jo, bine ai revenit!
pup fetele!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by ancasilv

Neata norici!
Andreea, sus moralul!Pai se poate sa te impotmolesti exact acum la sfirsit!!!Multumeste-i lui DD ca bebelina e bine, sanatoasa si pusa pe sotii (glumesc). Daca dr ta pleaca in concediu roag-o sa vorbeasca cu alt medic bun din spital cu care sa nasti si sa fii si tu linistita. De medic beat eu nu am auzit, asa ca linisteste-te!
Hai, capul sus, ca mai ai fff putin si o sa iti tii comoara in brate!
Te pup si iti tin pumnii!

Ei bine, aici e un medic care in general e beat. cand a nascut nasa mea (luna trecuta) l-a prins pe el de garda si moasele nici nu l-au putut trezi sa vina sa asiste la nastere. Si asta dupa ce si medicul de la primiri urgente era in aceeasi stare. Asa ca... Si eu am ajuns odata la urgenta si era de garda la ginecologie acelasi medic, si atunci era beat. Cum sa ma las pe mana lui?

Andreea 38+ Bianca-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

Neata si din partea mea.

Nico- n-am terminat renovarea ca am intrat intr-un fel de lipsa de chef de munca- ,asa ca draga mea curaj cu centrala si tot inainte.

Petrecere frumoasa Briza si Razuca timp bun aveti asa ca distractie maxima.

Nadia bine ai venit in tara- sa-ti traiasca nepotica -si sa-ti placa aici.

Andreea eu tot nu inteleg sarcina de 38 saptamani-si travaliu fals-
noi oricum o asteptam pe Bianca-poate asteapta sa fie mai racoare.

pentru restul fetelor un wk. minunat si racoros.
tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

Andreea- poate reusesti cu doctorita Duminica -tinem pumnii
m-ai socat cu doctorii de la voi chiar asa ?-dar o clinica particulara nu aveti pe acolo?

Cherry concediu placut

Flavia- petrecere frumoasa cu musafira-si-ti trimit o inghetata mare mare sa te racoresti-ca eu am mancat destula inghetata o sa racesc de atata inghetata va mai trimit si voua ca e asa buna mai ales cea de cacao.
Sara si pe tine

Lavinia spor la smotru-stiu ce inseamna

Joce bine ai revenit sa ne spui mai multe.

Sun spor la job

Cami -rezista la serviciu si sa-ti vezi puii sanatosi in wk.

Fannna ce face juniorul a reusit sa se angajeze in vacanta?

Mai dar soacrele voastre nimic nimic ... s-au cumintit toate .. le-a molesit caldura sau s-au facut doamne de treaba ?

Mergi la inceput