Clubul nurorilor (65)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata

<<< Bianca-Maria s-a nascut in data de 30.07.2006 la 23.45, are 3300kg si 50 cm. Nastere normala fara epidurala. Totul a decurs ca la carte. Suntem bine amandoua!>>>

Bun venit pe lume, Biencuta! Matusica te iubeste si e mandra de tine!!! Bravo Andreutzule! Sa fiti sanatoase si fericite si alintate! Pfuuuu, ce noapte am avut....

The future belongs to those who believe in their dreams.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna dimineata

BINE AI VENIT BIANCA MARIA!!!!!

sa-ti dea DD sanatate si sa ai o viatafrumoasa alaturi de minunatii tai parinti!

Andreea felicitari!

sun multumim de vesti... vai am citit fara sa respir, mi s-a faucut pielea ca de gaina...

Marina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by briza_marii

In alta ordine de idei, am pus cateva poze de la iesirea cu Razuca. Locatia nu a fost chiar stralucita (f aglomerata, strandul f adanc-15m, si cum eu nu prea le am cu inotatul nu m-am putut balacii in voie), dar compania a fost de milioane. A fost o iesire super super reusita, dar din pacate a fost f scurta ca razuca duminica trebuia sa mearga la un botez, iar eu si nasii nu am gasit cazare, asa ca ne-am intors seara in buc.

'mneata si bun venit pe lume, Bianca, pui de a.cicel!!!a.ci, sa fiti sanatoase!
Briza, mi-ai facut o surprizaaa...Multumesc! Subscriu, de fapt, cred k m-ai auzit urland la semafor, k a fost frumos si ne-a placut. da' ma cam dor umerii..

edit: apropos, de ce adopti tactik strutului si nu povestesti fetelor, cat de mult ti-a placut coborarea in salina?

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Wow ce veste buna, parca ma asteptam sa citesc asa ceva:) Bine ai venit Bianca printre noi, Andreea iti dorim refacere rapida si o fetita sanatoasa si cuminte si mancacioasa si care sa te lase sa dormi cat mai mult noaptea:) Ce bine ca nasterea a decurc ok.

Sunule matushica, multumim de vesti Ce-mi place de tine ca traiesti intens, abia astept sa te vad mamica

Alynutza nu-mi vine sa cred ca v-ati intors, mie mi se pare ca a trecut o vesnicie Adevarul e ca ne era dor de tine, ti s-a simtit lipsa mult de tot. Frumoase pozele, sunteti faini amandoi, hotelul super, dar mai vrem pozeeeeee, si vrem sa vedem si marea ziua, si mai vrem sa ne si povestesti cum a fost pe acolo:) Nu vrem multe, asa-i?:)

Him ce bine ca te-ai intors si ti-ai incarcat bateriile. Felicitari socrilor tai ca te-au rasfatat, doar stiu ei ce nora buna au.

Olim bine ai revenit si tu printre noi, daca ai net si timp te asteptam mai des la povesti cu ultimele noutati despre tine si soacra:) Mai urmareste topicul nostru?:) :)))

Raza si briza felicitari pt iesire, la cat mai multe si mai
faine

Am fost si noi ieri la munte, in prima parte a zilei a fost fain, apoi a plouat si n-am mai apucat sa facem baie in lac. Dar ne-am bucurat de peisaj care e superb, si de compania prietenilor si... de frigarui si de plimbari:)
Si wk viitor cred ca repetam figura si mergem in Bucegi.

Va pe toate, cat e prietena mea la mine intru mai rar (adica pana saptamana viitoare) dar nu dispar de tot:)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

Bine ai venit Bianca-Maria !!...am avut emotii si eu alaturi de tine...Andreea sa va traiasca fetita , sa va bucurati de ea...si ea de voi si sa fiti un TRIO FORMIDABIL...evident pana apare si baietelul...
...sa curga
milioane de baloane, flori si ganduri bune spre proaspata mamica Andreea si puiul ei BIANCA-MARIA

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

Buna dimineata si din partea mea

BIANCA MARIA- -bine ai venit- sa cresti mare, sanatoasa, frumoasa sa-ti bucuri parintii-
pentru prospata mamica - ANDREEA-sanatate multa si sa va bucurati de puiul mult dorit.

Sun -multumim pentru veste esti minunata si ai un suflet extraordinar.

Alynuta-bine ai revenit si pentru tine -vazut poze-placut -sa aveti tot timpul numai zile senine cu dragoste si intelegere.

Him -si tie bine ai revenit-asteptam povesti cum a fost in concediu si cum e soacra.

o saptamana excelenta tuturor fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

cu vestea bebelinei, m-ati pierdut...Bine ati revenit, fetelor!

Mi-e somn...ieri am zis k mergem la botez, asa, sa facem act de prezenta..am ajuns la 15 si am stat pana la 23...am dansat aproape tot timpul...bietul dj, a bagat tot ce i-am cerut matusa lui bb si eu, k noi am deschis dansul si a durat ceva pana s-a incalzit atmosfera..da' si cand s-a incalzit... aoleu, oasele mele!..

ieri ne-am dat seama k de pe 19 avem 3 wk consecutive, cu nunti..

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

Razuca mi-am adus aminte cum ai rezolvat cu imbracamintea la botez ai fost frumoasa si eleganta ? bine ca te-ai distrat si a fost frumos.
si petrecere frumoasa la cele 3 nunti- sa fii sanatoasa ca sa te poti distra ca dupa ce vine un bb e putin mai greu.

Hai ca te-am incurajat.!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

BIANCA, bine ai venit! Andre, felicitari!
Am intrat doar sa va salut si ma bucur sa aud ca Andre si Bianca sunt bine!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Deocamdata pe tot pe fuga, m-am intors la servici, dar e groaznic, casuta de mail exploda (vreo 300 de mailuri), plus ca intr-o ora am sedinta si eu parca am picat din luna, de cand am plecat eu nu s-a mai facut absolut nimic pe tema asta... in fine, abia astept sa treaca sa pot intra sa povestesc cu voi, ca mi-ati lipsit si mie. In plus, veste "buna" ca sefu e in Cluj toata saptamana...

Oricum, ma bucur sa aflu ca Andreea a nascut, sa-ti traiasca bebelina, sa creasca mare si frumoasa si sa fie copil cuminte!

Va pe toate la comun, sa nu cumva sa uit pe vreuna si incerc sa revin cat de repede cu povesti, poze din luna de miere din pacate am doar acasa.

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput