mamici cu pitici din Baia Mare veniti aici !!!
Raspunsuri - Pagina 13
dianaiulie2009 spune:
Buna fetelor !!!
Sunt o mamica din zalau si vreau sa va intreb daca este adevarat ca la APA nu mai e voie sa intri in apa deoarece nu este salvamar . Am vrea sa mergem maine pana acolo si as dori sa stiu daca vom putea sau nu sa intram in apa , drumul e mai lung si daca nu e voie in apa nu are rost sa il facem .
Va multumesc !!!
Pupici la mamaici si la BB-ici !!!
albumele noastre
irlandeza spune:
Anacezara , fi atenta ca am auzit ca la APA au fost ciuperci in apa si te poti infecta foarte usor. Fiind un lac statator , pot aparea tot felul de boli .Nu toti oamenii care merg acolo sunt sanatosi .Asa ca eu zic sa ai grija.....
Mai bine incearca sa mergi la Mogosa . Apa lacului e tot timpul curata. De pe varful muntilor curg paraiase de apa care se scurg in lac , iar de aici apa se scurge la vale prin alte paraiase. E apa de munte , rece si curata , deci nici lacul nu e unul statator.E mult mai sigur pt. sanatate.
Noi 2 singurei
szaboali spune:
Salutare dragelor sunt si eu prin zona
netul meu tot naspa a mers pana acuma 
anacezara bine ai venit la noi, sincer eu nu stiu despre APA din cauza ca nu merg , bebelina mea e prea micuta si nu imi place sa o tin in soare atata timp . Dar pana la urma unde ai fost? Cum a fost? Sper ca te-ai distrat 
olim faine poze dar si protagonistii

irlandeza da, cam asa e nu sunt cam de nici o treaba medicii de la noi dar sincer asta de care am zis eu ,eu zic ca e super bun pentru ca mie mi-a pus diagnosticul bun la prima mea sarcina (care am pierdut-o) si s-au facut analize din ea la cluj si bucuresti si a venit raspunsul cu diagnosticul pus de el.Sa sti ca la el cam fiecare pacienta sta la consultatie cam 30 -40 de minute.
Fetelor eu va doresc oricum sa nu ajungeti pe la dr. numai cand veti avea bucurii
.
V-am
si va doresc o noapte buna si o saptamana buna.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
dianaiulie2009 spune:
' neatza fetelor !!!
Irlandeza mersi de sfaturi . Pana la urma am mers la tzara , avem o piscina gonflabila mare si am ramas prin zona .
Dar Mogosa unde este ? Ai putea sa-mi dai mai multe detalii ? Este apa calda sau rece ?
Pupici la mamici si la BB-ici !!!
albumele noastre
camelia.t spune:
Ginecolog bun in Baia Mare?.......si eu votez pt. Cluj!!! Pt pb marunte mai gasesti si p-aici, da daca vrei ceva serios......CLUJ!
Ce bine e pe RACOARE!!!!!
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
szaboali spune:
Salutare gagicute , pe unde mai sunteti? Noi am fost azi la vaccinul de 6 luni si am plans putin, ca dupa ce am iesit de la cabinet am si adormit.
Camelia.t intr-adevar ai dreptate s superrrrrrrrrrr afaraaaaaaaaaaaa
.
Gagici v-am pupat
si pe bebeii vostri (care aveti)
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
olim spune:
Salutare tuturor.
Ma bucur ca au placut pozele.
Acum vin si eu cu o intrebare.Acum 6 ani m-am inscris la drept la Bogdan Voda, si am platit un an intreg, dar am plecat inainte de seeiunea de iarna in Spania.Acum m-ar interesa sa ma inscriu la faculta, mai ales ca e de 3 ani.Credeti ca merita sa faci dreptul acolo?As avea sanse sa recuperez acei bani?![]()
Multumesc pentru raspuns.
O zi frumoasa tuturor.
irlandeza spune:
Anacezara , Mogosa e mai departe decat APA, in primul rand trebuie sa treci prin Baia Mare , apoi Baia Sprie , o iei spre varful Gutai( spre Sighet), si la un moment dat vei vedea semnul de deviere din drumul principal , spre Mogosa . Oricum din Baia Mare pana la Mogosa sunt 25 km parca. Acuma depinde de unde vi tu. E f. frumos acolo, este si telescaun si partie de ski pt. iarna.Apa lacului e rece, dar cu caldurile care sunt acum la BM si apa e mai calduta. Poti sa mergi si cu cortul , e o zona de munte . Noua ne place f. mult.Exista si un hotel acolo cu restaurant.
Szaboali, o fi asa cum spui tu , nu stiu , nu am auzit niciodata de acest doctor.Eu am mers pe mana doctoritei mele de fam. si nu-mi pare rau.Poate daca voi mai avea nevoie pe viitor de un ginecolog , am sa apelez si eu la el , ca sa ma conving.
Olim , nu stiu ce sa zic despre recuperatul banilor, dar ma gandesc ca dupa 6 ani .... nu prea mai cred sa-ti dea cineva banii inapoi.
Poti face dreptul in Ro. daca vrei , si aici stiu pe cineva care face dreptul , dar la Oradea , si merge doar in iunie in vacanta in Ro. cand isi da examenele.
Dar de ce nu incerci sa faci acolo fac. Cred ca e mai scump , dar daca tot esti acolo de 6 ani , poate vei avea un viitor frumos acolo.Oricum facultatile din Ro. nu prea au importanta in Europa (cel putin aici). Trebuie refacute de la inceput, sau daca se poate , recunoscute de tara in care stai, dar tot se uita angajatorii chioras la tine ,.(mai ales noi romanii) chiar si asa ,si prefera pe cineva care are scoala facuta la ei. 
Si eu m-am inscris din octombrie la colegiu , aici.E scump , dar diploma e recunoscuta in toata Europa .
In rest , toate cele bune
Noi 2 singurei
danast spune:
Olim la cat mai multi ani impreuna, cu sanatate, sa aveti grija unul de altul si sa va iubiti mereu ca in ziua nuntii!
Legat de intrebarea ta vis-a-vis de facultate, eu cred ca nu iti mai recuperezi banii, cred ca nici dupa un an daca ai fi mers nu i-ai fi primit, darmite dupa 6 ani. De asemenea cred ca merita sa faci dreptul (nu mai stiu cat cautata e profesia in tara la ora actuala, dar probabil inca mai e) doar daca profesezi in Romania. Daca termini facultatea de drept dar te prezenti in alta tara cu astfel de diploma nu ai nici o sansa sa faci mare branza, si asta pentru ca legislatia e diferita de la tara la tara, si tot ce inveti tu in rom nu se aplica in alta tara. Tin minte cand am emigrat noi in Canada Ambasada dadea o lista cu punctaj pentru toate joburile, iar cine a terminat dreptul primea la studii unul din punctajele cele mai mici.
Bafta!
Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze
szaboali spune:
irlandeza draga si dr. asta a venit de la cluj, dar este di Somcuta Mare(parca). In orice caz eu am sa-l recomand la oricine ma intreaba, parerea mea e ca e foarte bun.Singurul defect(daca pot sa ii spun asa) e ca nu e si la spitalul mare.Dar asta e...pentru controale periodice e ok. 
la totata lumea
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni