mamici cu pitici din Baia Mare veniti aici !!!
Raspunsuri - Pagina 14
olim spune:
Multam fetelor.
Eu oricum am sa termin faculta la anul,si am sa fac si un master in domeniul marketing, management in domeniul meu, si diploma imi va fi recunoscuta oriune in tarile cu care faculta are acorduri, stiu asta de la unchiesul meu care are functie de conducere
, dar sa lucrez aici in banca imi cere dreptul sau finate, si cred ca dreptul ar fi mai usor de facut si mai alesca doar 3 ani, pana atunci imi termin si masterul, daca tot vin acasa inca trei ani.Eu cred ca cei de la banca voar doar diploma si nimic mai mult, normal ca legile difera, dar asta e politica lor, cunosc pe cineva care nu are nici liceenta luata la drept si lucreaza la banca
Oricum nu mi pentru bani, dar vreau o faculta legerea si sa vin doar la examene.Si trebuie sa fie cluj sau Baia Mare sa am unde sta si sa pot face naveta usor pentru cealalta faculta.
Ce parere aveti despre Bogdan Voda?
Multumesc anticipat si va doresc noapte buna

szaboali spune:
'Neata gagici CE URAT E AFARA!!!!!e naspa rau de tot. Cred ca asa o sa fie toata ziua
azi se pare ca tre sa mai taiem din plimbari si sa facem unele mai scurte.
V-am pupacit
si pe bebei care aveti...
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
Ia uitati cum sta scumpica mea in premergator aici
si
aici
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
olim spune:
Salutare tuturor
Va doresc o zi frumoasa, chiar daca afar nu este.
Faine pozele, dar si uriasa
.
danast spune:
Ali e foarte draguta Iarina. In ultima poza cu premergatorul vad ca isi tine picioarele indoite, nu e prea jos premergatorul pentru ea?
Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze
szaboali spune:
olim nu m-am suparat dar numai pare ca e uriasa, as vrea eu sa fie uriasa.
danast nu e prea jos pentru ea , defapt nici nu ii ajung picioarele pe jos
am pos-o numai de proba sa vad daca stie ce are de facut dar....
ciudat e ca daca o tin eu in picioare stie sa faca pasi si asa nu a stiut.![]()
la tine si la Andrew .
la toata lumea
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
danast spune:
Ali isi va da ea drumul, nu iti fa griji
Va pup dragele mele, merg sa mai invat ceva ca sapta viitoare am examen
si
nu imi da pauza multa
Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze