mamici cu pitici din Baia Mare veniti aici !!!
Raspunsuri - Pagina 12
olim spune:
Salutare fetelor
O sambata frumoasa tuturor.
Mai danast, si eu tot la Cluj faculta, sot din Mures, mai aproape putin
, si plecata aici
.Asta e viata.
Inca odata sa aveti o zi frumoasa.![]()
Eu nu stiu ce inseamna visul, stiu doar ca nu e bine sa iti cada dintii, ca moare cineva drag daca te doare cand cad, sau un prieten, cunostinta, cand nu te doare.Dar sa iti iasa dinti nu stiu ce inseamna.
szaboali spune:
danast imi pare rau dar nu ma pricep la vise dar poate fi si obsesia asta pentru dintisori. Aveti dureri?
ca sa treaca daca mai aveti
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
olim spune:
Ce mai e nou la Baia Mare azi?Mi se face un dor, dar mai ales de biscutii populari din Kaufland
UN AN DE LA NUNTA NOASTRA!
szaboali spune:
Nou azi? E super fain afara ca e cald, poate putin prea cald dar e ok.
Mey dar de ce biscuiti tot spui tu? ca eu nu am mancat , poate ca nu mi-au atras atentia
.![]()
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
agerica spune:
cucu...sunt aici
Multumesc de incurajari.
Olim-despre mine:economista(adica stau 8 ore cu fundul pe scaun si ochii in calculator)
-partea buna este ca sunt pasionata inca de meseria mea.
Casatorita la 23 de ani(iubire mare
),divortata la 31 de ani.
De ce?E greu de explicat.Dar in sinteza:timp alocat mai mult carierei,timp alocat constructiei unei case,lipsa bb-ul care sa ne mai 'adune'.In final,sentimentul ca totul este in zadar si sotul meu este 'colegul meu de apartament'. Decizia de a divorta a fost doar un pas ce trebuia facut.
Azi...am o relatie minunata ce dureaza de 4 ani.Mi-am invatat lectia din greseli,asa ca folosesc 'condimente'

,si relatia este mereu proaspata.Daca ar fi si un bb,cred ca am avea totul.
.
szaboali-multumesc pentru informatie.Sunt in faza care 'aspir'informatii.Nu pot sa pierd prea mult timp din cauza ceasului biologic care ticaie..
.Si totusi ma ingrozesc ce pot citi pe forum asa ca deschid bine ochii...
In rest ...ma toropesc de caldura...asa ca merg la un dus.Aaaa...am un golden retriver-fetita .Are cineva un mascul golden retriver?A mea are 3 ani ,e super frumoasa,desteapta si cuminte.Vreun pretendent,ceva?(pentru caine-
)
Astept vesti de la voi.Va pup.
szaboali spune:
La cat mai multi ani de acum incolo si sa fiti fericiti.

ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
olim spune:
mULTAM 

mAI SUNT NISTE BISCUITI POPULARI VARSATI IN kAUFLAND, CA PE VREMEA LUI cEAUSESCU.sTIL PALTINIS

Eu mi-a adus 3 kile cu mine, sii-am dat gata repede, ca tare imi plac.
O sambata faina sa aveti toate

olim spune:
Am reusit sa schimb pozele in ipg si le-am pus in album, deci cine vrea sa ma vada mireasa![]()
[http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/olimpiabota/my_photos]
O seara placuta

irlandeza spune:
[quote]Originally posted by agerica
Ma bucur ca v-am gasit baimarencelor
Eu nu am pitici...dar sunt aici...si da,am p problema...VREAU PITICI!
Am 36 de ani...si pana acum nimic de la Doamne-Doamne,cu toate 'eforturile' depuse.Am renuntat o perioada(dezamagita de nereusita)dar acum revin in forta.Cunoasteti vreun medic ginecolog bun in Baia Mare?Ma intereseaza pe langa competenta profesionala si maniera in care se implica si comunica cu pacientii.Sincer pana acum am avut doar dezamagiri in privinta asta.Dar poate de cand nu am mai 'frecventat'cabinetele ginecologice a aparut ceva nou.Sper adica.Am mare nevoie de sfaturi,va rog nu fiti timide... 
Va pup
/quote]
Eu am fost luna trecuta acasa si aveam nevoie de un ginecolog (pt. o problema ), am intrebat medicul de fam. sa-mi recomande pe cineva si mi-a spus ca nu-mi recomanda pe nimeni. Ea avusese niste probleme mari si nici unul din ginecologii din Baia Mare nu i-au gasit nimic , cica au zis ei ca precis are nevoie de concediu medical fara sa fie bolnava (si ea e medic de fam. , interesul ei e sa mearga la servici sa faca bani , nu sa stea acasa). Si a ajuns doctorita la Bucuresti si acolo au operat-o si i s-a spus ca mai avea putin si facea septicemie.!!!!!!Asa buni sunt medicii baimareni.
Asa ca eu m-am dus la Cluj la o clinica privata si sa sti ca nu e mai scump ca la un cabinet particular, si au si eco acolo , eu am fost f.f.f. multumita .Am fost la o doctorita care a lucrat in Franta si se vede diferenta. In 4 ore am terminat si control si eco ...tot. Eu zic ca merita .
Noi 2 singurei
irlandeza spune:
si eu am facut fac. la Cluj si sotul e din Piatra Neamt si am emigrat in Irlanda , ca sa vezi ce de asemanari....
Noi 2 singurei