mamici cu pitici din Baia Mare veniti aici !!!
Raspunsuri - Pagina 11
agerica spune:
Ma bucur ca v-am gasit baimarencelor
Eu nu am pitici...dar sunt aici...si da,am p problema...VREAU PITICI!
Am 36 de ani...si pana acum nimic de la Doamne-Doamne,cu toate 'eforturile' depuse.Am renuntat o perioada(dezamagita de nereusita)dar acum revin in forta.Cunoasteti vreun medic ginecolog bun in Baia Mare?Ma intereseaza pe langa competenta profesionala si maniera in care se implica si comunica cu pacientii.Sincer pana acum am avut doar dezamagiri in privinta asta.Dar poate de cand nu am mai 'frecventat'cabinetele ginecologice a aparut ceva nou.Sper adica.Am mare nevoie de sfaturi,va rog nu fiti timide... 
Va pup
olim spune:
Sa poti sa vinzi garsoniera repede.
Fetelor, voi stiti de unde as putea sa cumpar o saltea buna pentru sora mea.Daca stiti pe undeva, nu Metro, astept sa imi spuneti.
O dupa-amiaza placuta
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by danast
Poate la anu' pe cand va intalniti veti fi toate cu
Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Sa te auda Dumnezeu!
Noi 2 singurei
olim spune:
Salutare tuturor.
Agerica, bine ai venit.
Eu nu iti pot da detalii, deoarece in Baia Mare nu am fost la nici un ginecolog, dar fetele te-or informa.
Asteptam sa ne spui mai multe despre tine.
Noapte buna tuturor.
szaboali spune:
Salutare,salutare ce mai faceti gagicute? Pe unde sunteti?
agerica bine ai venit la noi in gasca
las' ca vine si bebele sa nu fi dezamagita
. Despre un ginecolog bun eu ti-as putea spune dar problema e ca nu e si la spital.Il cheama ZUBAC HORATIU eu una zic ca e un medic super bun si e foarte de treaba iti explica tot ce te intereseaza cu lux de amanunte si pe intelesul tau, nu numai in termeni medicali. Daca mai vrei detalii imi scrii si iti mai spun mai multe.
Gagici eu mai stau prin zona...daca mai e careva...dati un semn de viata.
la toate.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
olim mersi sper si eu sa vand mai repede desi la noi nu e graba.
Fetele pe unde sunteti? v-ati culcat? haideti la o poveste![]()
![]()
![]()
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
olim spune:
salutare.
Ma fata da nu ai somn?
Mie nu imi merge prea bine netul, nu stiu ce are, caci asta dupa amiaz si-a facut de cap.
Hai la o barfa.
danast spune:
Agerica bine ai venit la noi!
Si bafta sa-ti iasa treaba cu
cat mai repede! Eu sunt plecata de cativa ani buni din BM(faculta in Cluj, casatorita in Brasov, apoi emigrata aici - eh asta-i viata) si nu am nici un fel de informatie vis-a-vis de ce te intreseaza, sorry
Fetele, am visat aseara ca i-au iesit lu' fi-miu 3 dintisori dintr-o data, si erau si mari. Stiti cumva ce inseamna visul asta sau e doar legat de obsesia mea ca ii vor iesi si lui dintisorii intr-o buna zi si ii tot 'vanez'? 
Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze
szaboali spune:
OLIM SCUZE DAR ASEARA MI-A PICAT NETUL SI NU AM MAI PUTUT INTRA. SI IERI TOATA ZIUA MI-A MERS NASPA
.

ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni