Mamici casnice 61
Raspunsuri - Pagina 24
georgi75 spune:
Am fost la plimbari si cumparaturi si am murit de cald...
Danelutza esti tare rau cum povestesti de voi doua.Io nu ma plang ca se trezeste fi-mea la 8.Ci doar ca ma goneste.Dupa ce-si bea laptele se intinde ca placinta in patul meu si se culca in continuare.Doar io sa plec .Azi a dormit pana la 9.30.
Maria2mami hai mai ca mult a fost...putin a mai ramas.Banii sunt bineveniti oricand.
Dana banana ce succinta esti...Esti suparata pe gashca?
Ioana si la tine si la flacai.
Flavia tu esti mama musafirilor vad.Vin si io pe la tine.Ma primesti?.Cat despre razboi si problemele ce deriva de-aici hai sa fim optimisti.Poate se gaseste o solutie. si la tine.
Hai pupi.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
mariussimiuc spune:
HELAUUU!!!
Cuscra,ia dezvolta faza cu dusul la mami al tau!
Lunna,da merg la servici din toamna,septembrie sau noiembrie,nu m-am hotarat inca.Dar la casnicute tot mai vin.Macar sa ...hi hi...
Dana,sa-ti traiasca nepotelul si la cat mai mult spor la vorbit si depanat amintiri.
Miha,nu fi suparata,bine ca ai de luat nu de dat,chiar daca mai tarziu.
Georgi,spor la mutat.Eu am teminat,stiu cum e si nu-mi mai trebe.
Va pup
diadaniela spune:
Georgi ,eu nu ma supar ,mai ,niciodata.
ce-ti veni?
nu prea am timp sa scriu ca ma pregatesc de vacanta.
spal ,calc ,mai pun una,alta in valiza,mai fug afara sa mai cumpar o basmaluta,o esarfuta,alea ,alea.....
luni imi i-au viteza!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
georgi75 spune:
Danutza bananutza uitasem ca pleci la mare...la soare...Fericitooo
Miha e prima mea mutare...dar deja ma ia groaza.Atatea maruntisuri...De la 9...fara lift...Ia inchipuiti-va si voi...
Florile din balcon deja le-am carat cate 2 cate 2 la tara la mama.Nu mai stam atunci sa facem cate un drum cu 2 flori.Le pun in masina si le aduc pe toate.Nu?
Hai pupi.Mi-a adormit maimu.Fug si eu sa trag un pui de somn.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
mariussimiuc spune:
Georgi,nu cred ca vreau sa-mi inchipui.E prea de groaza!
Banana,spor la facut valize!
maria2mami spune:
....asta pt sefa bananelor!!!
.....Duuuuuuuamne de ce ma chinui in halul astaaaaaaa
Just..... Maria
ps....dana ui lov iu
andora spune:
Bau, aparui si io pe fuga, am fost plecate toata ziulica la plimbareli si a adormit mandra tarziu, sunt ocopata mai ca azi serbam 5 ani de la cununia religioasa, deja am papat tort de inghetata ca pe celalalt inca nu l-am facut, dupa ce pleaca mama de la noi mergem iar la plimbare, asa ca pe aici nu stiu cand mai trec.
Miha hai ma ca ma distrezi rau cu cardul ala, stiu ca abia asteptai savezi azi cati bani ai..lasa ca sapt viitoare ai si teleon si toale afta! Sa-mi zici si mie cum e telefonul si cat mai costa ca am si eu nevoie stringenta de unul ieftin si sa ma tina mai mult de 2 zile...
Fetelor nu stiu ce vroiam sa spun fiecareia dar va pup mult pe toate, va doresc we placut si mare distractie pe unde mergeti, plimbari, paduri, mossafiri sau altele.
Pup dulce
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
mariussimiuc spune:
Banana,sa nu uiti sa iei la tine dezinfectantul si betele de chibrit!
Danelutza spune:
Andreea la multi ani, sa traitzi multi ani fericitzi, pina la adinci batrinetze
Mey mamici, cupilu' meu are diaree, tu-i mama masii de viatza, sper sa-i treaca, sa nu o tzina si pe plaja... Oare de la ce o fi facut, i-am dat eu alataieri banana de la frigider, iar de ieri a inceput sa faca kk des si cam ciudat. Ufff, plec, va pupicesc pe toate, inclus ginerele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
georgi75 spune:
Pup si io fetele.
Andreea multi ani inainte alaturi de sot.
danelutza si la tine si la Isa.Sa nu fie vreun dintisor.Eu tin minte ca mai pateam asa cu Stefania.Facea kk des si subtire.Ce era mai nasol e ca ii aparea si eritem la funduletz atunci...
Va pe toate.Sunt prin zona.