Mamici casnice 61
Raspunsuri - Pagina 25
mariussimiuc spune:
Andreea,la multi ani si buni!
Cuscra,pupa Isa cacacioasa.O fi de la banana de la frigider?E asa sensibila la burtica? Se poate sa fie si de la vreun dintoc,asa cum zicea si Georgi.
Restul fetelor pe unde umblati?
alexa si mami spune:
banano, aici sunt iubita. v-am zis ca ne-am mutat domitziliu' pe timpul zilei la ai mei, din cauza de canicula.
am citit tot, va pup pe toate, mai bintui putin apoi
alexa
CRISMIR spune:
...si eu tot aici...am citit si pe fuga va scriu cateva randuri.
DANELUTZA pitica cacioasa,si eu cred ca de la dinti trebuie sa fie,ca de la banana eu stiu ca se constipa,al meu asa e cel putin.
GEORGI cu mii de scuze,ca ma chinui de cateva zile sa iti zic si tot uit,sanatate multa mamei tale...si mutare cat mai usoara,daca se poate zice asa!!!
ANDREEA,LA MULTI ANI!...sa traiti 1000 de ani fericiti!
FLAVIA si distractie placuta cu musafirii
DANIELA distractie placuta in concediu,la mare...ce fain!!!... si spor la facut bagaje!
IOANA pt ai tai copilasi,ma bucur ca nu sunteti in zona de conflict,dar tare rau suna razboiul asta,sper din suflet sa se opreasca
Fetelor va doresc un weekend placut...maine intru seara pe fuga ca avem si noi ceva cumparaturi de facut ,mergem duminica la ziua a doua fetite,una de 4 ani si una de 6,si habar nu am ce sa le iau...asa ca maine bantui prin magazine,iar dupa masa in parc...ca Robert face crize daca nu merge la"bebe"(a se citi baietei) si"tetite"(fetite)
la toata lumea si sanatate multa!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Dana_ch spune:
buna dimineata,
haideti la cafea ,suc,ceai si o pipa
fla vin si eu la tine ca vad ca esti fata primitoare,distractie faina cu prietena.
georgi sanatate multa mamei si ma bucur ca ai gasit un ap.mai bun.
luna mama eroina,cum rezisti cu atata treaba?
mmihaspor la cumparaturi saptamana viitoare.
dana banana vacanta placuta,te invidiez....si eu vreau
andreeaLA MULTI ANI!
DANELUTZA pe Isa poate e de la caldura,dinti...altele
miha
alina ce bine ca aveti unde sa va mai racoriti....
mirela distractie frumoasa in we
va pe toate si sper ca nu am uitat pe nimeni
am pleca la plimbare
Poze cu Lucas
poze noi
maria2mami spune:
helooooooo, neata
...eu tot la serv.....
Andreea, cu intarziere ...La multi ani sanatosi si inca 2000 la fel
Just..... Maria
Bimilit spune:
!
salutare mamici casnicutze si harnicutze!
cuscra!
miha am primit PM.merci, esti o scumpa.mai, da printesa ta cu cine ramane acasa cand esti tu la munca?ti-or face astea statuie ca tare harnicutza mai esti.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI Mihnea! Sa fii sanatos,sa cresti mare si frumos.Si mai trimite-o pe mama ta pe la casnicute.
maria2mami spune:
Ehhheee, lume noua la casnicute.. Bianca....statuia e in constructie, dar pana o finalizeaza ei vor ramane fara muza
Muza cauta alt job
La multi ani Mihnea, sa cresti mare, frumos si sanatos!
Just..... Maria
PS....beyyyy, mi-am luat o pijama de vara sexyyyyyy rau...pt la mare....alb cu rosu si cu muuuuulte inimioare
Dana_ch spune:
gata m-am intors de la plimbare,caldura mare si azi.
cuscra asa mai,bine ai revenit,a trebuit sa te trag de urechi ca sa mai vii si pe la noi
mmiha ai ganduri ascunse pentru mare
Poze cu Lucas
poze noi