Mamici casnice 61
Raspunsuri - Pagina 23
Dana_ch spune:
buna noaptea fetele
sa nu ma da-ti disparuta ca v-am zis ca nu mai am timp sa intru asa de des pe DC,reped a venit sora mea din Germania si avem multe de povestit mai ales ca a venit cu nepotelul de 6 luni pe care l-am vazut acum prima data.
asa ca ca va pup si mai intru can am timp.
am vazut pozele din vacante,mare pescuit si cu fotomodelul cel frumos....
bey eu nu mi-as pune silicoane ca le am mari dar mi-as face o liposculptura la abdomen si sanii i-as m-ai modela pitin ca s-au cam lasat....
pe toate
Poze cu Lucas
poze noi
georgi75 spune:
Dana_ch esti invoita.Bucura-te la maxim de sora si de nepotzel.Si sa-ti traiasca, apropos.
Pai da Luna n-am dreptate?Pot sa spun ca nu plec nicaieri?Da' tot m-as mai duce pe undeva...Da' nu se poate.Hai ca tu mai ai putin.
Ati vazut gestul Columbenilor?Frumos.Am vazut la stiri.Au fost azi la Constanta.
EDIT. Dana banana nu vreau sa te sperii dar ia uite ce am gasit www.egirl.ro/stiri/20050729/1/stire.html" target="_blank"> AICI
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
Dana_ch spune:
georgi mersi
un gest frumos al columbenilor nu am vazut la stiri dar am citit de pe forum e un subiect deschis
Poze cu Lucas
poze noi
georgi75 spune:
Neatza.Hotomanca de fi-mea m-a trezesc sa-i servesc lapticul si dupa ce i l-am dus, m-a gonit din dormitor.As mai fi dormit si eu putin...
Asa ca ma duc sa fac o .Aseara mi-a fost lene.
Scuze.Am uitat de cafelutza.
Cine vrea si
sau un
Hai pupi
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
lunna27 spune:
'neata!!!
Multam de cafea Georgi,pai poti sa te duci la strand,iarba verde etc,eu nici prin oras nu ies
Si pe mine m-a trezit la 8 si asa as mai fi dormit
Dana
impreuna spune:
Neatza dragutelor.
Sunt mahmura, azi noapte am stat vre-o 2 ore in gara sa astept o prietena si trenul a avut intarziere. Aveam si eu ocazia sa dorm in masina dar n-am reusit:)
Pretenutza mea sta la mine minim o sapt (sper) asa ca timpul e limitat, da mai viu io:) De citit va citesc, de scris...sper sa apuc si asta.
Ma gandeam la faza cu razboiul, e aiurea daca mobilizeaza rezervistii. Clientii proiectului pt care lucreaza sotul meu sunt evrei, asa k dc merg la razboi se sisteaza treaba:(
Ioana ne gandim la voi, chiar daca nu sunteti in zona de conflict, speram sa nu se extinda. Chiar ma miram cata putere au evreii, una dintre cele mai tari economii si putere militara din lume, si e o tara asa de mica...
Hai ca va pup, am vrut sa zic mai multe dar nu apuc.
Fla (sotie si mamica fericita)
maria2mami spune:
beyyyyyyy neata
azi m-am trezit cu noaptea'n cap sa ma duc la banca sa iau card-ul....m-am gatit, m-am bibilit si cand colo cocoana de la banca zice....eeee da nu a ajuns card-ul la noi la banca...incercati saptamana viitoare
......si eu care mi-am facut atatea planuri, sa mergem maine la cumparaturi...
Just..... Maria
diadaniela spune:
si cam ce vroiai ,soro,sa cumperi maine?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Danelutza spune:
Bonjourica si de la mine
Georgi buna faza cu vecinii, important e ca ai gasit un apartament dragutz, ca atunci cind o sa incepi sa aranjezi in el, n-o sa te mai gindeshti ca n-ai fost plecata nicaieri.
Maria2mami lasa ca-i bine si saptaluna viitoare , important e sa fie bani
Flavia sa-tzi fie de bine mosafirii, la noi cind vin nu stau mai mult de trei zile, cica "musafirii sint ca peshtele, dupa trei zile incep sa puta" , asta o stiu de la ultimii mosafiri pe care i-am avut
Dana ch sa-tzi traiasca nepotzelul si la mai multi
Mey, voi va plingetzi ca s-au trezit copii la ora 8 ? A mea se trezeshte asha in fiecare dimineatza, cind e mai dulce somnul incepe aaaaaaaaaaa, aaaaaaaaaaaaa, cinta fata mamei, ridic jaluzelele la camera ei, o gasesc dreptzi si cu suzeta in dintzi, imi trage un zimbet, imi da suzeta... ca deh, nu mai are nevoie de ea, ca are sticlele cu lapte pline, ma doboara la pamint si trage de sutien
Gata, ca m-am lungit ca o zi de post
Pupici la toate, cu silicoane sau fara
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
maria2mami spune:
...pai ...soro...vroiam un telefon nokia 6230 I in 4 rate(stiu ca e model vechi si are toata lumea da mie asta-mi place) si hainute....dar...saptamana viitoare
Just..... Maria