Iasule, mandra cetate (37)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Neatza, fetele!

Moama, n-am intrat trei zile si ati umplut de povesti pe-aici, sper sa pot tine pasul cu voi. AU fost ai mei la mine, dar azi i-am pus pachet la autobuz si au plecat.

Aime, cred ca ne cunoastem din vedere, am dedus dupa povestea cu patutul si magazinul din Nicolina. Si cred ca esti singura mamica cu baietel mititel din zona, nu?

La capitolul patuturi, o prietena de-a mea si-a comandat de pe net, din lemn, de pe bebelusultau, si e super. Oriium, in Iasi nu gasiti la pretul asta, il stiu si eu pe cel din Nicolina si e saracut tare, cele de la Moldomobila mi se par exagerate la pret.

Pupici

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Salutari!
Danna,am reusit sa vb la tel cu sotul pana la urma..e ok.Tocmai vizitase Turnurile Gemene-sediul LG ,si era intr-un bar cu colegii de grup..se relaxau..

Apropo de cartea pe care-o citesti, o am salvata prin calculator,nu stiu daca e toata cartea,ca n-am apucat inca s-o citesc.Daca e cineva amatoare..trimit pe mail.

Miha,mult spor la aranjat casuta.Unde ai fost la pescuit?

Gabi,tin pumnii sa se razgandeasca bebita si sa-si ocupe pozitia de "start".

Eu astazi fac listuta cu ce bunatati sa fac pana sambata...deocamdata frunzaresc internetul in cautare de retete de fursecuri sau prajiturele..numai ca sper sa se mai racoreasca putin pe afara,ca ieri n-am fost buna de nimic.

Cred ca azi am sa cumpar un pepene urias si-am sa-mi vizitez fratele,care-i in concediu si e bona la copiii lui(2 iezi cucuieti).O duc si pe Catalina,sa fie trei ca in poveste..si le dau sa pape pepene..direct din felie ,sa le fac poze la mozoliti..
O zi buna va doresc!

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

da, da, eu vreau cartea pe mail!

(herra_crstn@yahoo.co.uk)

mai citesc si eu cand am timp diverse aparitii cu care m-a dotat mama ("copilul de la 1 an la 3 ani"; ceva cu "...copiilor fericiti" - care tocmai am vazut ca a aparut si volumul 2;
din cea din urma chiar am retinut si incerc sa aplic sfaturile referitoare la tendinta celor din jur de a-i repeta copilului cuvinte de genul "vezi ca ai sa cazi!" sau "vezi ca te lovesti"; cand mult mai indicat ar fi "exista riscul sa te lovesti, dar daca esti atent nu se va intampla"; sau, atunci cand se incapataneaza, eu incerc sa-i spun lui Vlad - "nu pot sa cred ca un copil atat de inteligent ca tine se comporta asa..." - sa vad ce rezultate obtin!

si ca sa raspund la intrebarea de ieri - da, sunt din Piatra; de fapt chiar ma gandeam - eu nu "sunt" din nici un oras asa cum unele dintre voi "sunt" din Iasi - dupa cum am remarcat ce frumos vorbeau despre el.
tatal meu e din Iasi, mama din Constanta - unde m-am nascut si eu; in Piatra am stat de la 4 ani pana la 18...asta e, sunt mai "fara radacini"!
pe malul marii parca ma duc cu gandul la copilarie, dar sa fie pustiu, nu-mi place Constanta invadata de turisti, caldura, praf si mizerie...

wow, ce m-am intins! poate mai fac si ceva treburi pe ziua de azi!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by herra

da, da, eu vreau cartea pe mail!

(herra_crstn@yahoo.co.uk)

mai citesc si eu cand am timp diverse aparitii cu care m-a dotat mama ("copilul de la 1 an la 3 ani"; ceva cu "...copiilor fericiti" - care tocmai am vazut ca a aparut si volumul 2;
din cea din urma chiar am retinut si incerc sa aplic sfaturile referitoare la tendinta celor din jur de a-i repeta copilului cuvinte de genul "vezi ca ai sa cazi!" sau "vezi ca te lovesti"; cand mult mai indicat ar fi "exista riscul sa te lovesti, dar daca esti atent nu se va intampla"; sau, atunci cand se incapataneaza, eu incerc sa-i spun lui Vlad - "nu pot sa cred ca un copil atat de inteligent ca tine se comporta asa..." - sa vad ce rezultate obtin!

[font=Comic Sans MS]Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

[font=Comic Sans MS] Cristina si Vlad

..sa-ti spun ce rezultate obtin eu cu Mihnea cind ii servesc placa cu exista riscul sa...(in zilele lui "rele):"ei si?..nici nu imi pasa!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Of, of, ce zile ma asteapta
Adriana: te rog frumos vreau si eu carticica, daca se poate. Trimit adresa pe pm.

Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Domnisoarele sint finutze si delicate nu-s poznase ca baietii!
Darria,sint convinsa ca Andreia va fi tare intelegatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

da, intr-adevar incurajator!
dar poate totusi, daca studiez si aplic si ce scrie in cartea pe care am primit-o de la Adriana!

i-am trimis-o si mamei pe mail, sa-i mai faca educatie si cand il mai las la bunici!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna buna!

Cristina,buna ideea ta cu trimisul cartii la bunica! Am sa o trimit si eu la a mea soacra!

Adi,la pescuit am fost la Nedeni! Ieftin si frumos! Si mai ales liniste!

Gabi,nu te ingrijora.A facut si bebita o tumba! O sa-si revina ai sa vezi!

Cateva poze de la mare

Va pup pe toate!

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

hello la voi!

wow, e distrugere afara...m-a gasit piata, am plecat pe la 10 de acasa, am fost pe la bunici si am venit prin piata, doamne nu puteam nici respira de caldura...vladut mergea micu voiniceste, ii era cald, transpirase de la sapcuta, nici okelarii de soare pe care-i adora nu-i mai suporta pe nas... da am ajuns si cu sacosele la racorica din casa...Herra cum e cu AC? eu zic ca e bestial, de mult nu ne-am mai plimbat pe la ora 12...noi la 11 suntem in casa...da azi a dormit cupilu pana la 9.15

Ioana, se prea poate sa ne cunoastem , facem atatea cunostinte cu bebe ca nici nu mai stiu...unde stai? Noi ne plimbam aproape zilnic la Doamne Doamne (evlaviosu' meu ) si apoi prin zona, sau spre P Ros...depinde ce treburi mai are mami sau ce chef are puiul

Acvi, tinem pumnii sa se aseze comod donsoara, da chiar si cu cezariana, nu-i bai...eu m-am simtit ok si am si alaptat din prima zi, important e sa se termine cumva ca doar n-o sta acolo, nu?

Adi, as vrea si eu cartulia daca se poate...sa ma mai luminez si eu.

Fetelor, apropo de citit, eu asa am un chef de citit...da' din ala de pe vremuri (cand nuam mancare si citit vedeam, da eram fata mamei atunci )...da nu ma prea lasa piti...am "umblat" si pe net...sunt cateva carti pe care le-as lua sa le citesc, ca in librarii greu ajung...voi ce mai cititi? sau mai bine zis mai aveti cand?
va pupic ca m-am intins....

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Da, Cristina, tareeeee intelegatoare ca o fi diferita fata de ceilalti copilasi si o fi cumintenia in persoana
Deja e incapatanata: zilele trecute isi baga pumnisorul(suzeta nu o vrea, nu o invat cu ea) in gurita si nu o lasam(nu vreau sa se invete asa). Mama, ce nervi si proteste, sa o las sa faca ce vrea.
De acum cred ca incepe lupta care pe care si cine are nervii mai tari........

Mariussimiuc: unde este Nedeni? este peste(si de care) sau depinde de noroc? este iaz? si ce tarife au pt. o zi? Inainte de bebe mergeam si eu "bagator de seama" la peste dar acum sunt pe pauza.

Aime: nu mai citesc nimic, drept sa spun acum nu am nici timp dar nici chef. In timpul liber caut diverse pe net despre pempersciosi

Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)

Mergi la inceput