Iasule, mandra cetate (37)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

eu acum citesc "Memoriile unei gheise", ca tot e la moda; am terminat de curand "evanghelia lui Iuda"; mai vreau sa citesc "codul lui Da Vinci", "ultimul templier".

am mai citit cate 2 carti dintr-un autor (de fapt autoare) - din ce se mai discuta pe la "clubul cititoarelor", aici pe DC. ("ca apa apentru ciocolata" se chema o carte, numele autoarei l-am uitat, dar daca dai cautare pe librariile on-line o gasesti)

si multe carti despre copii, si reviste - in primul an al lui Vlad nu ratam nici o aparitie.

chiar de curand ma gandeam si eu cum stateam doua luni de vara si citeam la Constanta si citeam, pe plaja sau pe sezlong in curte, la umbra, mancand caise...un fel de "dolce far niente" - habar n-am cum se scrie!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Darria,Nedeni este la vreo 15 km de Iasi,dupa Miroslava.Noi,de fapt copiii,n-am prins decat chichinete de caras si crap.Dar pe malul celalalt s-a prins peste mare.Ziua de pescuit e 250 de mii si daca doresti poti lua si casuta in banii astia.Dar nu sunt decat doua!

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Multumesc frumos Mihaela
Acum mai vin cu cateva intrebari: stii cumva daca sunt casutele curate? se poate sta cu un bebelus intr-o casuta? sunt copacei pe langa casute? ma intereseaza umbra si aerul curat. este iaz?
Unde anume este Nedeni? Stiu zona Miroslava pana dupa Voinesti dar Nedeni nu am retinut, se pare ca nu o stiu bine. Este la drumul principal spre Voinesti sau tb. sa faci pe undeva la stg. sau dr?
Este ft. ieftin, in alta parte sunt alte preturi.

Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mariussimiuc, fara sa pescuiesti, doar pt. relax, se poate.... la Nedeni? Sau e musai taxa de 250 mii? Umbra este?

Adi, trimite-mi, te rog, si mie cartea: mephala30@yahoo.com

Carmen(31+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Copacei nu prea sunt.Sunt cativa undeva pe un deal,dar care servesc altor scopuri. Cat despre casute nu stiu ce sa zic,n-am fost sa vad.Noi am venit hotarati sa dormim in cort,dar pana la urma am dormit destul de confortabil in masina.Drumul spre Nedeni face undeva la stanga,dar n-am retinut daca am trecut sau nu de Voinesti.Dar din cate imi dau seama cred ca e inainte.Dar nefiind atat de departe puteti merge intr-o plimbare pana acolo si vedeti daca va place sau nu.Mie mi-a placut.Singurul incovenient este lipsa copacilor,a umbrei.Dar se poate rezolva cu o umbrela-doua.

Mergi la inceput

Carmen,daca nu ai undita in apa ar fi si culmea sa platesti.Zic si eu...nu stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mariussimiuc, multumesc!
Noi cautam un loc linistit pt. week-uri, cu umbra...eventual sa te poti si balaci putin.

Carmen(31+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Desi sunt de 6 ani in Iasi, azi am fost pt prima data la Purcica (plaja Nicolina)... Am ramas socata (de ce nu mi-a spus si mie cineva???): babe peste 70 care stateau la bronzat in aia goala (la bronzat nu la namol pt articulatii), copii care la ora 15.30 cand am ajuns eu alergau pe acolo si se jucau (fara palariute si probabil au stat si in mijlocul amiezii ca se se bronzeze mami mai bine), apa era super rece si o mamica isi impingea copilul ca doar nu-l taie, s.a. ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Adi, ce turnuri gemene a vizitat al tau sot? locul unde au fost turnurile gemene, sau nu vorbesti de New York? te-ai hotarat ce faci pantru sambata, ce papam bun?

Acvi, pe 7 august facem si noi 2 ani...dar de la botez...Sanatate la bubulina si mamica si nu in ultimul tand la fratior...

Miha, mi-ai starnit dorul de mare, iar anul asta sunt asa de putine sanse sa ajungem pe acolo, sau oriunde in alta parte...

Herra, nu stiu daca voi reusi sa aplic sfaturile din carte, dar ma simt mai bine asa...avizata...macar stiu la ce sa ma astept...Ruxi are 2 ani si o luna, ne intelegem destul de bine, e chiar ascultatoare...acum ca stiu de problemele ce pot aparea la 2,5 ani, macar poate reusesc sa trec mai usor peste ele, pe principiul dom'le, asa tre' sa fie, nu-i mai rau al meu decat al altora si nici nu m-am scrantit eu...Adevarul este ca nu imi amintesc de cine stie ce probleme sau fitze la Magda, pe vremea cand avea 2 anisori...si nici la 4...nu am simtit acele suisuri si coborasuri de care ne avertizeaza cartea...Singura problema care am avut-o cu ea a aparut dupa nasterea lui Ruxi, deci taman la cei 5 ani cand, dupa carte, apele se linistesc... Dar si asta cica e firesc, fratii mai mari sufera cand vine un nou BB. Mi-a placut exemplul dat de autor pentru a intelege noi, mamele, cum percep copiii intrarea in viata lor a unui fratior...si anume cam cum ne-am am simti noi la aparitia in viata noastra a unei amante a sotului...

Am citit mai demult pe aici, cand se discuta despre piscine pt copiii dornici de balaceala "profesionista" (sau "profesionala"???) despre bazinul de la Spitalul de copii. Nu mai stiu cine a postat si ce zicea exact. Am fost si noi ieri sa vedem ce si cum. Nu mi-a placut deloc, dar Magda insista sa o duc si pe ea, asa ca vom merge maine la o prima balaceala...de luni intra instructoarea in concediu, poate scap...

Primavara 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Mess, imi pare rau de experienta ta de azi...Eu sunt ieseanca si nu am fost acolo niciodata si nici nu am de gand sa ma duc. De ce nu ai aruncat o intrebare inainte? Crezi tu ca daca era sa fie vreo plaja misto pe aici nu se duceau fetele si nu povesteau si aici?
Cum stai cu "socu'"? Ti-ai revenit? Oricum ai mari sanse sa visezi urat la noapte...Pe vecina mea de palier(72 ani) nu ai zarit-o, ca merge zilnic, cate 3 saptamani in fiecare vara?

Primavara 2006

Mergi la inceput