Iasule, mandra cetate (37)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Miha, bine ai revenit! Te-am vazut azi pe mess, da' am zis eu ca ai de treaba Cum a fost in concediu...hai, te lasam sa despachetezi si sa ne depeni povestea

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Multumim frumos pt. urari
Si noi va dorim multa sanatate, fericire si sa va indepliniti toate dorintele

Bine ati revenit din concediu si sa va fie de bine odihna.

Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Aime,da-mi si mie, te rog, un PM cu solutiile antimucegai,si eu ma lupt cu mucegaiul de pe doi pereti care dau direct afara.

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Of, tasta "ESC" ar trebui prevazuta cu o carcasa de protectie, e a nu-stiu-cata oara cand imi scapa degetiul in zona si pierd mesajul...

Tocmai va povesteam ce carte interesanta am inceput sa citesc eu azi, voi poate ati citit-o mai demult...se numeste "totul se intampla inainte de 6 ani" si se refera la psihologia copilului, de la BB, pana la vrsta scolara. inca n-am gatat-o, cred ca maine...
Un exemplu: eu nu stiam ca anii impari ai copilului (1,3 si 5)reprezinta varste de echilibru, iar cei pari (2 si 4), varste problema, la 2,5 ani copilul traind ceea ce se chiama "prima adolescenta"...

Miha, bine ai revenit, cum e noul cuibusor?

La fel si Roxana, care a lipsit si mai mult...

Adi, a aparut sotul la raport?

Azi copiii s-au distrat de minune la piscinuta si pt ca era cald tare chiar de la primele ore ale diminetii, le-am pus si umbrela de soare...Asa m-as fi bagat si eu un pic, macar cu picioarele...

Primavara 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Darria, La multi ani si din partea noastra! Sa fi fericita alaturi de familia ta

In aceasta dupa-amiaza am murit si eu de cald si nu sunt foarte rea de caldura. In plus Stefi nu a dormit la pranz, asa ca spre seara ne-a scos peri albi cu mofturile ei.

Aime, nu cred ca este reclama daca ne spui despre solutiile antimucegai. In plus si pe mine ma intereseaza si as vrea si eu mai multe informatii.

Fug la culcare. Sa aveti o zi buna maine!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Dragele mele,cuibusorul nu este inca gata de nebunii. Abia astazi am adus restul lucrurilor mari de dincolo.Sotul m-a asteptat pe mine,pen' ca nu stia unde sa le puna.
Cat despre concediu si odihna... ... Exceptand faptul ca am fost cu soacra la mare si ne-am cam totul a fost frumos.Ne-am distrat ashea mai catinel,adica mosnegeste,dar am avut o scuza,eram cu copilul. In mod normal trebuia sa venim abia maine,dar am venit de vreo cateva zile.Ca sa mai compensam faptul ca am venit mai devreme sambata am incins o partida de pescuit.Am stat cu cortul,a fost super.Doar ca al meu copil n-a vrut sa doarma in cort,asa ca am dormit in masina.
Sper cat de curand sa pun si niste poze.Timpul asta tare-i scurt! Si de-as vedea toate lucrurile astea aranjate la locul lor! Multe lucruri si porcarioare se aduna la o casa de om!

Va pup pe toate!

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

salutic in miez de noapte....sa va fie de bine mini-concediile fetelor..si la cit mai multe si mai dese .
Noi am fost azi la control..d-ra mea s-a gindit ea asa ca ar fi cazul sa se intoarca cu funduletul spre iesireca sa-mi dea mie batai de cap..asa ca daca pina sb viitoare nu se intoarce in pozitia corecta,luni 7 august sint programata la cezariana...ufff si pina azi nu mi-am pus nicodata pb cezarienei..Alex a venit pe lume asa de usor ca mi-am inchipuit ca si nr 2 va veni la fel...dar se vede deja ca are fitze de d-ra....in rest e bine are 3 kg la 37 sapt fix ..naspa e ca dr e plecat sapt asta din localitate si mi-a lasat nr dr Nemescu pt caz de forta majora..stiti ceva de el??
In alta ordine de idei sintem in cautarea unui pat pt Alex sau o canapea extensibila...mai stiti magazine ..ca noi am tot colindat ..am fost la Sortem,Elvila,Acasa,la Super Copou ..dar nu ne-a placut in mod deosebit nimic..la Elvila era un pat supraetajat misto dar e prea devreme sa aglomerez camera cu 2 paturi si chiar si Alex e prea mic pt asa ceva....
Noapte buna si racoare !!!
Gabi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arianna spune:

Buna fetelor si eu sunt din Iasi,va urmarsec cu interes,am vazut fotografiile vechi ale iasului,mi au placut,si uiata asa am devenit nostalgica.
Apropo de patut pliant eu am unul dar vin in tara in septembrie daca aveti nevoie sa mi spuneti cred ca am sal las la iasi ca fetita mea Ani are 3 ani si incepe sa fie mic.
As vrea si eu sa va vizitez la centru ,sper sa fie o vacanta buna.
mai vorbim,
Cu drag lily

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Buna dimineata
Aime: multumesc frumos pt. informatie
Amironeanu: multumim frumos pt. urari Si voi sa aveti parte de multa sanatate si numai bucurii.
mariussimiuc: spor la mutat, stiu ca se aduna multe, usor e la strans dar la despachetat.......
Acvi: refacere rapida, strumfita sanatoasa si mult laptic. Nu stiu nimic despre acest medic. Stai linistita, e o domnisoara cu personalitate. Si a mea se intorsese la un moment dat pe orizontala ca nu-i mai placea pe verticala cu capul in jos dar a revenit la pozitia normala.
Paturi pt. copilasi: supraetajate sau simple erau acum cateva luni la Moldomobila(lemn nu pal) dar nu mai tin minte care era pretul.
Dana: cred ca ar fi cazul sa aduci si o piscina pt. adulti Asa nu mai stai si te uiti la piscina copilasilor Nu stiam de aceasta carte, nici dr. Spock nu am terminat, spre rusinea mea.
Lily: bine ai venit. Da, e frumos Iasul dar imi pare rau ca unii nu stiu sa mentina ce au frumos.

O zi placuta.

Astazi o comit si eu cu o cafeluta. Am descoperit(desi e de mult timp pe piata) 3 in 1 cu ciocolata(cea de la milka e mai buna).

Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Gabitza(Acvi)ti-am scris si pe mess,iti spun mai multe de Nemescu la telefon!Las ca timp mai e poate domnisorica era la ora de gimnastica si se dadea tumba!

Lily,bine ai venit printre noi!
Poate reusim sa ne vedem cind vii in Iasi![pup

Roxana,bine ai revenit!La ce cresa vrei sa o inscrii pe Flaviana?

Miha sa va fie de bine concediul!
Imi pare rau pentrucu socrela,sper ca nu din cauza ei ati venit mai devreme!

O zi frumoasa si racoroasa!!

Mergi la inceput