40 cu + sau - (cap.13!!!)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Ah Kuki...eu te invidiez..dar pentru zona in care esti....

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goodmomy24 spune:

buna seara fetelor.
aparui si eu prin zona dar nu stau mult ca nu pot.
am o durere in piept de imi vine sa mor.
la noi caldura mare ,insuportabila,daca continua asa io mor.
kuki ia- ma si pe mine cumva acolo cred ca e superb.
doamne ce dor imi e sa merg la tara.
gabi si eu am lucrat azi dar numa la cifre nu mi-a stat capul,am facut cateva boroboate dar le-am rezolvat.
bine ca nu-s sefii acasa.

no va las ma duc sa ma intind inapoi in pat poate imi revin.
o duminica excelenta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Fetele,is terminata!Caldura asta cumplita ma doboara.Pina acum am baut 5L de apa plata cu 5 lamii si tot sint ca o leguma.Cu gleznele cit parizeru' si numa fo septe dusuri de-am pixulea care n-au rezolvat nik.CIT MAI TINE PORCARIA ASTA????

Gabi,.Ai prins un moment prost cu astia din justitie in vacanta.In sensul ca asa dureaza toata porcaria mai mult.Curaj si nu te lasa.Daca devine violent pune-i politia in cap!Sa stie ca nu glumesti.Ce urit!Inca o data iti spun ca-mi pare rau ca trebuie sa treci prin asta.

Lu,nu speria copilul!Lasa c-a fi bine.Tu vei vedea Africa si io voi avea copil.

De 3 zile al meu sta pe net si coata masini,de cind cu legea ca se pot aduce si second.Evident ca numa' BMW cauta si Mercedes.Cica-l vinde pe cel din dotare si cumpara altul si-a plati si taxa.Baiu-i ca se uita la de-alea de la 3000cm3 in sus.C-o taxa de 80-100 de milioane. La un mom dat ,pe un ton f serios l-am intrebat daca,in conditiile astea,mai vrea copil.Si mi-a raspuns ca vrea o fetita,dar si masina cu care s-o plimbe ca asta nu-i sigura.Dar nu copil nou-nascut pt ca vrea sa-i vada trasaturile si vrea si sa fie sigur ca nu este grav bolnava sau cu pb de sanatate ascunse.M-am linistit pt ca de vreo saptamina a primit acceptul sa participam la loteria vizelor si eu am intepenit.Pt ca ma gindeam adio! copil daca cistigam si ne hotarim sa emigram.Am pus in balanta cam tot si concluzia a fost ca eu una ramin acasa cu prunca si el n-are decit sa plece.Nu i-am zis nik,dar l-am rugat sa se gindeasca la mine de data asta si sa puna in balanta ce vreau eu si ce vrea el si sa hotarasca functie de ce vreau eu.Cum stie viata asta sa-ti deschida usi in momentele cele mai putin potrivite!

Iuliana mirosul de cirnati cu oua a ajuns si la mine,dar 'geaba!In afara de faptul ca salivez la mine scrie interzis din cauza de ficat si fiere care fontioneaza prost.

Kuki,mey,ce pui tu la cale? In afara de vacanta asta frumoasa a ta?
Grea problema asta a sacoselor!

Ciuss,mai am o istorie cu ramasu' in virful muntelui unde a-ntarcat mutu balaia,dar asta e mai hazoasa!Stii cum facem? Ma duc sa mai fac un dus si v-o zic cind ma-ntorc pt ca e mai lunga.

Craciunitza cum mai esti tu?Sper ca totul e bine.

Mona,ia cu tine pe toata perioada cit tine canicula asta citeva pastile de calciu.(Una o iei dimineata si una pe la ora 18.)Pe linga sticla cu apa si lamiie.Eu asta fac din vara trecuta cind am lesinat pe strada si m-am trezit la urgenta.La recomandarea dr.

pe toata lumea si ma-ntorc cu povestea.Am timp ca al meu e la chef.Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna tinerete.
Eu va citesc de cateva zile, dar nu mai apuc sa raspund din mai multe cauze.Una este ca am programul foarte incarcat, caci saptamana viitoare am exit test cu studentii. Si daca ati vedea ce am acasa de corectat, maldare cum nu am avut niciodata de teme, lucrari, proiecte.
Dar nu asta e motivul principal de nu am mai scris, ci faptul ca sunt intr-o transa asa de proasta cu moralul. Hai sa va spun de ce, poate ma mai linistesc un pic "vorbind". De luni ma chinui sa sun acasa la mama mea unde e si gaza mea.Si nu-mi raspundea nimeni,indiferent de ce ora sunam.M-am impacientat bineinteles, si am sunat si la sora, la frate...si nici acolo nu raspundea nimeni.Ca sa aflu ieri ca mama mea e de o saptamana in spital.Iar puiul meu scump sta cu verisoara mea care are doar 18 ani.Ufff ,ufff pur si simplu nu stiu cum sa fac sa-i ajut.
Si colac peste pupaza, azi dimineata m-am trezit din somn urland.Nu e prima data cand plang in somn, dar acum urlam efectiv de durere, caci visasem ca imi trimisesem puiul acasa si avionul in care era se prabusise. Mi-a trebuit o jumatate de ora sa-mi revin, caci plangeam si suspinam si treaza fiind.
Hai ca nu va mai amarasc si pe voi.
Si mi-au dat un frison rece cuvintele tale Lu.Hai nu te mai gandi la nefiinta.
Simona, multumesc de aprecieri.Apropo de profi de mate, sotul spune ca toti sunt cucu, si cica nici nevasta nu face exceptie. Cucu , necucu, dar cu un umor ridicat.Nu si de data asta insa.Dar imi revin eu, promit.
Termin de citit si revin.
A si nu ma bagati in seama, caci imi trece depresia...e de vina doar luna iulie, nu ati spus voi asa, plus o nevroza la masele.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Lu, am apasat din grseala pe delete si a sters tot ce-am scris si nu-mi mai aduceam aminte despre ce vorbeam. Vezi ce inseamna batranetea?
Parca spuneam ceva de Africa, nu cred ca e asa periculoasa cum se spune daca ai toate injectiile facute. Si as veni si eu la un Safari sa vad elefantii ca tare-mi plac.

Remediu pt cald? Inghetata cat cupride.
Ciuss iti raspunsesem , dar am sters mesajul. Da din 62.
Kuki vezi ce faci cu ciupercutele pe acolo, prin padure.
Noemi, care e legea noua a taxelor pentru second?
Incet, incet, am sa va cunosc, pentru ca in ultimul timp mi-am facut multe prietene, ceea ce nu mi sa- imtamplat in toti anii astia care sytau in Italia.

cicina

Mergi la inceput

Iulia frumoasa iti urez sa-ti gasesti barbatul care face mult mai mult decat carat sacosele,cel pentru care vei si si vei ramane toata viata inima lui.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Dragelor,am apucat sa scriu povestea,dar cind s-o trimit mi s-a stins compul!La noi e furtuna,deci promit ca revin cu istoria,dar dupa ce se gata frumusetea de-afara ca nu mai vreau sa scriu bunatate de mesaj si sa-l pierd.

si noapte buna Nomi

Mergi la inceput

Nomi scrie-l in Word si da-i doar copy si paste.
Astept povestioara ta.
Apropo de temperaturi, aici s-a facut frumos, adica omeneste, caci weekendul trecut am avut ca si voi canicula.Traiasca AC.
Dar ieri a ploua si azi sunt doar 24 de grade si soare.Asa ca tocmai bine de plaja...dar of course o sa merg la shopping, ca de obicei, caci al meu sot numai asa stie sa-si scoata nevasta.
Gresesc, caci dupa shopping ma duce la un restaurant.Am inceput sa incercam tot felul de mancaruri, arabe, taiwaneze, mexicane, chinezesti...ca sa nu murim prosti dupa cum spune sotul.
Va pup.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Sper c-a iesi acu'.Liliana,nu poci scrie in word pt ca a instalat a meu ultima varianta de office si n-am chef s-o caut pe unde-i bagat ca nu-i la vedere.Oricum furtuna s-a potolit deci sper sa iasa ceva.

Deci:cu vreo 10 ani in urma am descoperit un loc,nu departe de oras la vreo 25-30 de km,de o frumusete care ne-a uns la suflet.O poienita la marginea unui piriu nu mai lat de 2-3m,cu o apa curata ca lacrima si rece ca gheata,cu iarba deasa si verde si plina toata de fragi.Un loc linistit si calm unde puteam sa fac nudism fara nici o pb ca vine cineva si unde mai trageam si-un puiuc de somn care numai bine ne remonta.
Intr-o vara,nu demult, ne hotarim ca iesim acolo.Ne-am suit in Oltcitul din posesie si dusi am fost.Am stat cam doua ore,dar vremea era ciudata si ne-am hotarit sa plecam de-acolo.Dar unde?Eu am insistat sa coborim pt ca ne era in drum lacul de acumulare si poate faceam si-o baie,el nu sa mergem si mai sus pt ca ne-am tot promis ca vom merge si-acu e momentul.Intr-un final am dat cu banul si-am pierdut.
Drumul era practicabil,adica era unul forestier,dar bun si-atunci am tot urcat.Peisajul era extraordinar:o iarba deasa si verde,ici colo pilcuri de brazi,piriul nostru curgea undeva in stinga jos si se departa din ce in ce mai mult de noi.Pe margine erau stivuite frumos lemne semn ca totusi mai treceau oameni pe-acolo.Nu se stie cind,dar erau totusi niste urme.Ce m-a facut pe mine sa ma ingrijorez era faptul ca pe mijlocul drumului era iarba inalta de vreo 40 de cm.La un moment dat l-am rugat pe-al meu sa ne intoarcem pt ca am mers totusi prea mult.El era atita de incintat de priveliste incit a zis inca 10 minute.Si-au fost inca 10 minute de nu stiu cite ori.
A-nceput sa glumeasca uite ce fain merem ia sa vina aia cu 4x4 ca le da clasa,ca are masina de masina,de spune pe unde o mers el cu machina nimeni nu-l crede si dai si dai si vine o curba in panta si-o luam derect in sant!Masina s-a proptit de coasta dealului de nici n-am putut deschide usa.S-a dat jos frumusel sa studieze pb si i-am citit pe buze cind a zis:io p-asta n-o mai scot de-aici.Atunci am gindit ca ma stric la cap,dar n-am scos nici o vorbulita pt ca oricum pocinogul era facut,acu' trebuia gasita metoda sa iesim de-acolo.Frumusetea era ca drumul era boltit,in zona aceea era nororios,iar santul cu pricina era plin de apa.Pe linga toate astea undeva pe la mijlocul masinii era si-un bolovan mare si era si-un rug de mure!Asta ca sa fie tacimul complet.Tot drumul n-am avut semnal la tel,acolo aveam dar doar pe-o raza de vreo 20 m.Ii zic sa-si sune colegii si sa vina cu dacia papuc sa ne extraga de-acolo,el zice sa incercam poate reusim s-o scoatem.Buuun!Am scos bolovanul.Nu ma intrebati cum.Din doua trunchiuri de copac mai subtiri am facut pirghii si-am incercat sa ridicam si sa-mpingem cumva kuru masinii.As!Mai mult de juma' de m n-am reusit si-n plus vedeam masina cum aluneca frumos inapoi in sant.Dupa vreo 3 ore de ridicat,impins,urlat,injurat si altele l-am rugat sa dea telefonul ala,il rog frumos,ca altfel tat-tat il sparg.Si pe el si masina si telefonul.Eram terminata.Plini de noroi,obositi,ni se terminase mincarea tigarile erau si-alea pe gatate.Si-n plus ne-au piscat tintarii de ne-au zapacit.
Ce sa va spun?Baietii au venit dupa noi si-au zis ca e super,asa loc fain n-au vazut demult,vor sti unde sa-si aduca iubitele(ei sint burlaci)dar noi stim ca padurile alea au fost populate cu risi si ursi cu vreo 2 ani inainte?Am intepenit.
Cind am ajuns in oras am intrat in primul magazin,mi-am luat o sticla de votca cu lamiie si-am beut-o toata!N-am dat la nimeni!Berbantu' mi-a spus doar ca-mi multumeste frumos pt ca nu m-am purtat ca o nevasta si ca ma iubeste foarte tare pt ca sint o curajoasa.Si-mi promite ca asa ceva nu se va mai intimpla.Peste 2 ani s-a repetat istoria.Atunci am ramas in satul cel rasfirat din povestea anterioara.

Liliana,sper ca ti-am descretit un pic fruntea.Si ca totul e ok acasa.

Cicina,legea zice ca de la 01.01.2007 se pot introduce in tara masini second cu conditia ca in fuctie de vechime,capacitate cilindrica,daca au Eu sau nu sa se plateasca o taxa la intrare in tara.Daca nu ma insel pe site-ul Evenimentul Zilei exista in dreapta pe undeva o kestie pe care dai clic si-ti calculeaza automat cuantumul taxei functie de caracteristicile masinii.Sper c-ai inteles ceva din ce am scris.Daca nu,il intreb pe-al meu ce si cum si te anunt.

si va urez we placut.Nomi

Mergi la inceput

Iubita, da mi-ai descretit fruntea un pic si mi-ai amintit si de o patanie de a mea asemanatoare...dar pe timp de iarna.Bine ca nu v-a mancat nici un ras pe acolo.Noi eram si tare departe de casa...si daca nu ma insel nici mobil nu aveam pe vremea aceea, asa ca nu avea cine ne salva.
A dar am uitat sa spun ca dupa ce am scapat noi ne-am continuat incursiunea in mijlocul naturii.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput