40 cu + sau - (cap.13!!!)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Nema, a ajuns pana aicimiosul de carnati si mi-ai facut pofta.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Cicina

am visat io' sau chiar ai scris tu mai devreme un mesaj cu emoticonul cu o pizza aburinda??? te intreb fiindca tocmai mi-au luat calculatorul de pe birou (care oricum nu era al meu) si a trebuit sa-mi bag laptop-ul in retea - care are softuri diferite pe el si nu stiu inca pe ce "lume" sunt cu el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Da, l-am sters c-am facut greseli de ortografie.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by cicina

Da, l-am sters c-am facut greseli de ortografie.

cicina

Cicina,

nu te mai stresa de greseli, toate mai facem din viteza si nu se supara nimeni; in cel mai rau caz poti edita mesajul - faci click pe iconitza de deasupra mesajului si corectezi

Nema-Iuliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

noapte buna fetele....

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

buna dimineata!!!!!!!!Desteptarea la toata lumea
e gata cafeaua, am facut-o "strong", dar n-am tigari, uff si nu prea merge asa o cafea buna fara tigara.
Va astept pe toate.
Azi am chef sa merg la o baie, dar daca ma uit afara vad niste nori. Ar fi culmea sa ploua chiar azi.La meteo se spune ca v-a fi canicula toata saptamana.
Va pup pe toate si sa aveti o sambata placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Nu stiam eu de ce ma rasuceam pe toate partile... de la tambalaul Monei... Dar ce cafea buna, mmmm!!!

Cicina, chiar asa, sa-ti stregi tu tot mesajul... Si noi incepeam sa credem c-avem vedenii pe-aici...

KUKI, ma bucur ca esti bine! Profita, odihneste-te (atentie cu inghetata aia...). Deci ma intelegi cand vorbesc de copii desculti... De fapt, unde te afli, in ce loc ?

Noemi, ai inteles intocmai. Exact asta e, senzatia ca fac umbra pamantului (aproape) degeaba. Pe mine faptul ca avem copii pe care-i educam, ii facem mari, nu ma multumeste. Vreau sa fac mai mult decat atat, dar in fine...

Vreti racoare? Atunci nu va invit la noi.
La noi au declansat "planul canicula" in 23 de departamente, cred. Au ajuns temperaturile lejer spre 40. La noi nu sunt "decat" 35, cica, noaptea nu coboara sub 27-28.
23 de persoane au murit deja din cauza caniculei, direct sau indirect.
Musai sa bem cel putin 2 litri de apa pe zi (ma gandeam la tine, Mona, cu sticluta... toti avem aici sticla de apa dupa noi).
Musai, cica, sa petrecem 3 ore pe zi intr-un spatiu racoros. Sa vezi ce imbulzeala prin magazine, unde e racoare...
Sa facem mai multe dusuri reci pe zi (dar sa economisim apa...)...
Sa mancam mancaruri reci (yupi, nu mai trebuie sa gatim! Bagam salate)
La plaja, imposibil de stat, poate doar in apa, dar si aia e la 30° (ieri la Marsilia), cand temperatura obisnuita e de 25. Supa de peste. Cand iesi din apa, te usuci aproape instantaneu, in 2 minute esti gata, in alta 2 deja nu mai poti rezista la soare.

Sa mai zic?
Am messengit aseara cu Anca, se plictiseste in Romania. Deocamdata n-au nimic programat. Sper s-o duca taica-sau macar cateva zile pe undeva...
Olivia s-a intors si ea ieri din tabara, nu va povestesc in ce hal... In ultima seara au facut bataiea cu piure. Si si-au pus in cap toate alimentele care le mai ramasesera (ulei, otet, oua etc.). Eu am zis ca nu-i grav, face bine la par. A fost o tabara unde s-au gospodarit singuri, (cu animatorii langa ei). Au mers la cumparaturi, si-au facut mancare... S-a intors super incantata.

Calculatorul nostru sufera si el din cauza caldurii. Se pare ca ventilatorul nu mai reuseste sa raceasta cum trebuie. Cica trebuie sa-l desfaca (sotul meu) si sa sufle putin praful. Ieri s-a intepenit de 3 ori (da' sta si toata ziua deschis...).
Asa ca-i cedez locul si ma duc sa ma concentrez sa gasesc o idee despre cum ne vom petrece ziua de azi.

Va pup.

PS
Apropo de Africa... Vorbeam cu Anca intr-o zi ca vom merge odata sa vedem girafele la ele acasa in savana, aproape ne-am promis ca chiar vom reusi sa mergem odata (si ea vrea la fel de mult ca mine...). Apoi, cateva zile mai tarziu, m-a apucat asa o depresie, ca n-o sa ajung niciodata sa le vad si i-am spus Ancai:
- Cand o sa vezi zebrele si girafele, sa le faci cu mana si din partea mea.
- Pai o sa vii si tu!
- Da, dar poate ca eu n-o sa mai fiu cand o sa mergi tu sa le vezi...
- Mamiiii! Nu mai vorbi asa!!!

Puiul meu...

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Moamaaa,Mona ce matinala esti! Dar MULTUMESC de cafea...miammm-tare buna(io am bagat si o tzigarusa langa...sper ca n-a ajuns fumul pe la fetele care incearca sa se lase)

Lu-cred ca e distractie mare cu fetele tale...
M-a cam speriat descrierea ta despre canicula...io sunt una din aia care nu suporta caldura si mi s-a intamplat intr-un an sa lesin pe strada.

Noa,io nici nu mai stiu acuma de cand nu am mai scris...la examen o fo' foarte bine...am avut noroc chior...cel mai gras punctat subiect mi-a cazut pe inima,asa ca...va dati seama ca a fost totul ok.
Acum ca sunt in ...vacanta...cam trag matza de coada...nu prea am chef de nimic si mai sunt si cam necajita ca desi nu pap mai nimic(2-3 rosii,un ou fiert tare,pepene-fara paine deloc),m-am intepenit la 64 kile si nu vrea dom'le cantaru' asta sa se mai miste...nu stiu ce sa ma mai fac...si pe deasupra, azi ridicam tortu' de ziua Roxanei...nici nu ma gandesc sa nu il gust...fie ce-o fi..parca vad ca acum se va misca nenorocitu' de cantar...da' in sus!

Craciunitzo-cum te mai simti? esti mai bine?

Cicina-nu ma bagi de loc in seama? te-am intrebat daca suntem nascute in acelasi an...(ca in aceeasi zi suntem!)

Kuki-ce fain ii acolo...si mai ai si internet...Distractie faina! sau mai bine zis...relaxare faina!

Namatics-carnaciori cu cartofi prajiti...whoaaa...am si uitat cum miros chestiile astea...

Nomi-faina povestea cu satucul rasfirat...mai vrem povesti...

Gabi-sper ca totul e ok acasa la tine,acum ca a venit citatia...Din experienta personala,stiu ca indiferent cat de constient esti ca divortul e cea mai buna solutie...tot doare rau,dar tot din experienta iti spun ca ...trece...iar privind in urma,o sa iti dai seama ca ai facut ce trebuia(asta,bineinteles,tu stii)

Un week-end fain la toate fetele(nu le-am uitat nici pe cele pe care nu le-am pomenit )...Si...tineti APA aproape!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Io-s la serv. inca, n-am putere sa merg acasa. Aici e liniste, acasa-s piticii galagiosi:)
Citatia nu stiu daca a ajuns... inca sunt intreaga:))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Buna seara doamnelor, n-am mai apucat dimineata nici sa va fac cafeaua nici sa mulg vaca ca am avut program de excursie la cascada si la pastravarie.

Sunt intr-un sat din judetul Vrancea, salbatic doar in sensul ca nu e zona turistica, civilizat in sensul ca multi vranceni si galateni au aici case de vacanta cu tot confortul.
Aseara am descoperit in centrul comunei chiar si 2 (da, da, doua !!) pizzerii si o discoteca. Razbatea afara o muzica suportabila, dar cand am dat sa intram taiam fumul cu cutitul asa ca am renuntat la zbantuiala organizata. Ne-am zbantuit nitel pe terasa la noi in ritm de muzica italiana.
Aici unde stam e oarecum mai izolat, mai la periferia comunei. Seara pe la 7 asa, chiar trec copilasi desculti, cu cate un bat in mana, ciufuliti si arsi de soare, se intorc cu vacile de la pascut.
Partea asta imi place, aproape ca ne parea rau aseara ca am descoperit discoteca, ne-a stricat imaginea idilica a locului.
Ce-mi mai place e ca sunt rasfatata, n-am voie sa gatesc, sa strang prin camera, nici macar sa fac cafeaua. Super !
Si cred ca am gasit in sfarsit barbatul visurilor mele, cel care cara sacosele Glumesc, glumesc, nu va grabiti sa ma invidiati.

Pup

Mergi la inceput