40 cu + sau - (cap.13!!!)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Buna dimineata, dna KUKI e deja in concediu?
Despre curatenie nu va pot spune mare lucru, am avut si eu boala carpelor de praf da' m-a vindecat sotul, ne certam numai cand faceam curatenie, nu suporta sa ma vada gospodarind asa ca smotruiesc pe ascuns si numai cand chiar trebuie. Goodmomy, las-o-ncolo de curatenie, mai bine citeste sau plimba-te
De cand eram mica ma macina o intrebare: de ce trebuie sa fie casa ordonata cand vin musafiri?
Am vazut filmul, e drept ca pe la jumate ma luase iarasi somnul da' m-am tinut treaza de frica lui parpalak si l-am vazut tot. E slab. Daca vreti amanunte plictisitoare, cereti si vi se va da.
Prima zi de canicula

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goodmomy24 spune:

buna ziua fetele.
vai Gabi daca stiam ca faci cafea veneam si eu.
la lucru am baut-o singura si nu mi-a picat cam bine.
Craciunitza si eu ma intreb de multe de ce naiba ma strofoc sa fac curat cand vin musafiri.Oricum cand mergi la cineva eu zic nu conteaza cum arata casa.........conteaza sa te simti bine.
Gabi eu nu am sanse sa fiu pilot nici in oradea,am carnet de 3 ani si am condus o data SUNT PERICOL PUBLIC PE SOSEA,mai ales ca masina noastra nu pot sa o conduc ca e dificila .
ei va las colegii trag de mine ca le trebuie receptii.
mai vorbim O ZI EXCELENTA TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

tocmai cand sa postez aici, a trebuit sa ies afara ca m-a prins seful.Asta s-a intamplat de 2 ori.Si asa de multe v-am scris, ca acu nu mai am energia neceara de a mai scrie 1 data.
Pe ziua de azi am bila neagra.
Aici e super caldura, nu stiu cum o sa fie pe la ora 15 cand ies. Va doresc un wek. placut si sper sa ne mai auzim.
Ma grabesc ca nu vreau sa fiu prinsa iar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

goodmomy24, pai sa stii ca nici eu n-am fost niciodata pe luna, ceea ce ma face un astronaut foarte periculos. Da' sa vezi ca daca te-apuci sa conduci, imediat creste nivelul de calificare. Numai sa fie si masina de acord.. Adica nu stiu cum e la altii, dar la mine masina si calculatorul is cu personalitati proprii.

gabi, numa' miine nu-i octombrie, numa vezi ca io o sa iau vreo doua pauze de taiat unghiile pina atunci.

craciunita, multam, . Il pun pe lista de vazut cind sint obosita moarta da nu pot sa adorm.

Noua, profa de germana ne zicea - pe vremuri - ca moda la nemti e sa faca curat dupa ce pleaca musafirii, pe motivul ca si-asa fac aia dezastru, si ca oricum tre sa faci dupa ei, asa ca de ce sa te mai obosesti sa faci si inainte? Io's de parere ca stiu nemtii ce stiu..

monagan, doua bile negre sefului tau de la mine. Da' scrie si tu in Notepad, macar poti sa salvezi daca tot tre sa inchizi repede - sau da-i un titlu care incepe cu "Cerere de..." sau altceva oficial..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

ce fac mamicile mele? eu m-am copt in bucatarie....nu mai pot de cald..

am dat drumul la aer...nu se mai poate!!!!!!!!!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

ha, ha, am ajuns home si era sa mi se faca rau pe strada de la caldura. Asa ceva n-am mai pomenit. O fi de la varstat??? Altadata am sa port la mine o sticluta cu apa.
parpalak, buna idee. am sa o retin.
La mine in casa am facut "umbra" sa fie mai racoare si am dat drumul la ventilator. De gatit nici nu se pune problema....ca mor langa cuptor.
Gabi, ce faci? sper ca esti bine (atat cat se poate).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Helau!Sosii si io,latzita de caldura si plina de draci din aceasta cauza.
Sa purcedem.Lu,eu te-nteleg perfect.Ma simt inutila si am senzatia ca fac umbra 'geaba pe acest pamint.Am o singura mare relizare:casnicia.Adica relatia cu berbantul.De-atitea ori am zis ca mi se filfiie de restul,incit am inceput s-o cred si eu,dar subconstientul ma mai zgiltiie cind si cind.Cel mai grav este ca nu fac nik.As schimba ceva si nu stiu ce.Comportamentul?Nu e cazul.Mentalitatile?Poate ceva pe ici pe colo.Job-ul?Categoric da!Dar ce altceva?Pt ca eu am zis pas studiilor superioare avind in vedere ca n-am fost lasata sa fac ce-am vrut eu.Si-atunci n-am mai facut nimic.Faptul ca,inca,n-o iau pe ulei este ca sint constienta ca nimeni nu e de vina pt situatia asta.De aceea ma agat cu disperare de 'meseria' de parinte.Simt ca ar fi singura care mi-ar stopa frustrarile,le-ar eliimina.Si daca nici asta nu-mi va iesi....
Voi emigra.Voi pleca undeva sa schimb mediul si sa scap de senzatia de looser.De aceea iti tin pumnii sa iasa cu Africa,leaganul omenirii.Cu toata mizeria de-acolo are ceva magic.Si frumos.

Hm!Acum citiva ani am ramas blocati pe virful muntelui,intr-un sat atit de rasfirat incit vecinul era cale de doua dealuri.Pe care le-am urcat si coborit de doua ori.Ne-am dus sa vedem daca vecinul merge in oras dimineata,dar era prea beat sa vorbeasca,asa ca ne-am intors.Unde vroiam s-ajung?Excursia am facut-o noaptea pe luna.Era o lumina galbena si frumoasa,cintau greierii si tot aerul mirosea a flori de cimp si fin.M-am oprit la un moment dat si l-am intrebat pe Calin daca nu cumva am putea ramine acolo pe veci.Opriti in timp si-n liniste.Cu Luna atirnata deasupra capetelor noastre ca o lampa de veghe.Si mi-a spus ca nu pt ca nu ne-am achitat datoria fata de pamintul pe care paseam.
Nu stiu de ce v-am spus povestea asta,dar simteam nevoia s-o fac.

si mai vin.Am musafiri Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

mey, la Obor nu-i chiar asa canicula! Ori mi se pare mie???

ba chiar am prajit cartofi cu cirnaciori si oua ochiuri ca mi-era o poftaaaaaaaa, de nu mai spun1

Asta si fiindca am dat jos saptamina asta 1.5 kg de cind fac gym si s-a mai mutat grasimea un pic pe burta! Dar am si tras cite o ora jumate pe zi timp de patru zile.

Parpalak, chestia cu atirnatul la bara e cea mai faina pentru vertebrele tasate - au acolo un aparat unde ma atirn pe coate si ridic genunchii la piept - si sa stii ca incep sa simt o adictie pentru sala de gym, da' eu zic ca e mai sanatoasa decit altele

week end placut la fete si un sfat - beti cit mai multa apa, sa suportati mai usor caldura - cele care ziceti ca e canicula pe la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Hop si eu dintr-un colt de rai. Frumos mai e aici, asa cum imi place mie, un pic de salbaticie. O cabanuta intr-un sat printre munti, liniste, aer curat si mai ales racoare. Am dormit un pic la pranz cu geamul deschis si mai ca as fi cautat ceva sa ma invelesc.
Toate bune si frumoase, doar ce e prea multa inghetata pe lume:)) si inghetata are prea multe puncte.
Face gazda noastra o inghetata de casa cu zmeura, o nebunie...cred ca pana duminica pun la loc cele 4 kg pierdute cu care ma laudam.
Cam atat, sper sa reusesc sa trimit mesajul, am mai scris si dimineata unul, va intrebam daca vrea cineva lapte proaspat muls (si proaspat fiert) si cascaval de casa, dar n-am reusit sa-l trimit. Poate acum.

Pup, plecam la plimbare in poienita cu margarete.

PS. Lu, incep sa inteleg...si incep sa ma gandesc...oare pot sa raman aici vesnic ? Printre copii sarmani si desculti si fericiti in poienita cu margarete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Kuki, cam viciata salbaticia ta daca are si internet!!!

si da, vrem lapte proaspat muls! Eu vreau o cana plina si cu spuma!!

Mergi la inceput