40 cu + sau - (cap.13!!!)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Da ..am citit cu multa atentie..ca lor vad ca le este lene sa explice..pina la 11 oct 2006...ramin 70 pounds si la carry on 50 de pounds!Yupii! Imi place compania asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Pentru ca santem pe aceeasi pagina, ma gandeam sa trec si pe la voi un pic vazand scris mare 40+, nu-i bai nu? Ma primiti? Eu am 44 si sant varsator pe 22 ianuarie.
Vad ca fetele sant in focuri sa se duca acasa, le urez drum bun.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Cicina, sei benvenuta!!

quote:
Originally posted by kim222

Da ..am citit cu multa atentie..ca lor vad ca le este lene sa explice..pina la 11 oct 2006...ramin 70 pounds si la carry on 50 de pounds!Yupii! Imi place compania asta!

Kim, si mie mi-a placut cu ei pina m-au pus odata nu numai sa dorm o noapte la Londra (ca pe-asta am facut-o de vreo trei ori in total cu ei) dar sa mai merg si de la un aeroport la altul (Gatwick - Heathrow) CU ACELE 2 X 70 PLUS RESTUL IN BRATE!!! Prin aeroport, autobuze si trenuri. Plus statul la coada la viza de tranzit. De atunci am renuntat la ei si m-am mutat la Lufthansa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Kim, cate ore faci pana acas'

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Olivia eu iti urez de pe acum drum bun, caci maine dimineata cand intri tu eu sunt la scoala. Si iti mai urez si o vacanta de vis in Romania alaturi de puiul scump.Apropo stie socrela ca-l ei pe cel mic?Ce zice?Mai vrea sa vina cu voi?

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Cicina bine ai venit! te asteptam la povesti! Pina acasa este drum lunuunggg...10 ore si un pic pina la Londra..stat 5 ore pe aeroport...si inca 3 pina in Bucuresti...
Liliana multumesc! Sigur ca stie ca-l luam..am vrut sa evitam situatiile neplacute ..Sa ne reauzim cu bine!
Iulina..cam neplacut asa cum descri tu situatia!Ce poti sa zici..se mai intimpla! Eu i-am ales...ca erau cei mai ieftini!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Buna dimineata.

Kim, drum bun si usor si revedere placuta cu puiul. Cat stati in Romania si unde?

Cicina, bine ai venit. Ma inseala memoria sau tu mergi la Portita in august? Nu mai stiu cine a zis, in consecinta nu stiu pe cine sa invidiez. Sper sa se fi imbinat intr-un mod placut civilizatia cu salbaticia pe acolo.

Simona, te-ai trezit? Emotii? Mult succes, tin pumnii. Pregatim paharele, faci cinste, nu-i asa?

O zi usoara sa avem care-ncotro ca tare mai suntem imprastiate prin lume.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

KUKI, se pare ca indimineata asta postez dupa tine. Te urmaresc....
Si chiar asa, ia sa mai las treburile ca si asa nu-mi ridica nimeni statuie.Pot sa muncesc pana imi ies ochii din cap ca nu-mi spune nimeni nici macar multumesc.Eh, asta e.
Kim, bine ai venit!!! cred ca la ora asta nu ai ajuns.Cat stati la Romania? Revedere placuta cu ai tai.
Fetelor eu am cafeluta gata pregatita, ca am mai facut 1 portie, ca pe prima mi-a baut-o directorul care s-a infipt de dimineata la mine in birou si mi-a epuizat "stocul".
Va pup pe toate si va doresc o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna dimineata fetele.Iaca si eu la cafea cu voi, macar la una virtuala caci altfel nu beau.
Simona bafta la examen azi.
Mona, vezi asa te vreau.Nu-ti ridica nimeni statuie, sau au inceput deja sa ridice siclul?
Olivia , pentru ca am mai intrat odata seara, iti mai urez inca o data drum bun, distractie placuta la nunta si in Romania.
Iulia tot timpul esti asa matinala?La ce ora incepi servciul?Te-ai lamurit cu probabilitatile si gradientii?

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna dimineata !
Si eu tot la cafeluta...
Bine ai venit, Cicina !
Kim, vacanta frumoasa iti doresc !
Simona, bafta multa, tinem pumnii !
Fetelor, maine ne ducem la dentist. Dr. ne-a chemat si cu bebe, eu am crezut ca face misto de noi (Fabiano are doi dintisori ´timizi´), da el a insistat si i-a facut si lui programare, si nu intelegea de ce ne miram...Da eu tot ma mir, ca prima data pe la 7 ani am fost la dentist...Hihi, sunt tare curioasa cum o sa decurga consultatia.
In rest, caldura mare aici .
Pup fetele,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput