40 cu + sau - (cap.13!!!)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

e super bineeeee....

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Nomi-las ca m-am prins ca-s tot io...
Sa stii ca si io tot ca tine am avut visul asta,de-a fi mama,in orice conditii...stii ce-a fost interesant? ca in 1995,cand am luat-o io pe Roxi,procedurile durau intre 6 luni si 1 an (nu sunt informata,cum e acum).Am fost la casa de copii sa vizitez copilasii si mi s-au indicat vreo 4 care aveau dosarele "curate"...numa' buni de luat acasa.Acu' si io eram chitita ca vreau fetita.Din cei 4,erau doua fetite-dragalase,nu zic nu,dar nu mi s-a aprins mie "stelutza"-intelegi?...asa ca ,am rugat-o pe directoare sa ma lase sa-i vad si pe ceilalti...buuun,intru io in sala de gradinitza si sar copilasii pe mine...tanti educatoare,scoate un batz si le ordona sa treaca toti pe scaunele...mey...in 2 timpi si 3 miscari,erau toti asezati...Noa,unul dintre copii,se scoala,vine la mine,ma trage de fusta si-mi arunca o privire de am crezut ca mor in clipa aia...Am uitat ca vreau fetita si mi-am zis..."fie ce-o fi...io pe asta il vreau..."il iau pe pustiulica,tuns aproape zero,cu un treningutz cam rapanos,in brate,si il intreb...cum te cheama?...raspuns : Lotzi(ioi,imi zic si baiet si pui de ungur...nu-i bai ca si io am in familie,asa ca...)...la care vine educatoare si zice:" Cum tu,"Lotzi",zi frumos "Roxi"!...mey,am crezut ca mor...cuuuum? e fetita? vaaai,gata,a mea e!
M-am dus la directoare si i-am zis pe cine vreau...s-a cam schimbat la fata...mi-a explicat care e situatia copilului,cu o ancheta sociala care ar putea indeparta pe oricine (parinti alcoolici,tata criminal in inchisoare,mama disparuta si cu alti 2 copii abandonati...etc)...Ei,dar "privirea" fetitei ma cucerise deja,si io nu m-am lasat...am rugat-o sa imi spuna ce acte imi trebuiesc,si cam cat dureaza procedura...Mi-o zis ca cel putin 6 luni.Asta era pe 15 martie 1995...Pe 17 martie 1995(deci dupa 2 zile,fetita era la mine in casa!...Nomi,a fost ca un facut,peste tot unde mergeam mi se deschideau toate usile,parca pe mine ma asteptau,mi-au semnat actele,mi-au parafat...in fine,intr-o singura zi am rezolvat TOT.Cand m-am dus pe 17 sa iau fetita,directoarea s-a crucit...mi-a zis ca in 16 ani de cand e directoare acolo,nu a mai intalnit NICI UN caz,in care un copil sa fie luat atat de repede...Si de atunci,Roxi e fetita mea...avea 3 ani si 7 luni,nu stia sa vorbeasca nici cat un copil de 2 ani,nu cunostea decat 2-3 cuvinte:mama,nenea,aia,facea pipi pe ea si...am avut destule de tras,dar in final a fost ok...ne-am luptat si cu genetica,dar pana la urma,speram ca vom invinge...eeei,oricum va fi,important este ca Roxi m-a invatat sa fiu MAMA...uneori mai usor,alteori mai greu(nu am avut intotdeauna rabdare)...Acum e domnisoara mare,poate gandi singura si am incredere in ea...e matura pentru varsta ei...

Si uite asa,iaca v-am povestit una din povestile mele...da' mai am...

Nematics-iti tin pumnii sa-ti treaca durerile cat mai repede si sa iti revii cu spatele!

Lu-m-am amuzat de postarea ta...mi-a placut atat de mult la Gura Raului ca insisi localnicii o numeau Bocca del Rio...suna frumos,nu?...dar e si mai frumos locul...(apropo,as vrea io Spania...,Brazilia...ooof,in viata urmatoare,cu siguranta!)

Porumbel,bine ca esti departe de "zona dezlantuita",dar pe mine tot ma infioara ce se intampla pe acolo!

Va intrebati probabil ce caut io aci pe forum,in loc sa invat,ca maine am examenul! Gata! nu mai invat nika,m-am saturat!...ce-o fi o fi!...si tot mai fain e la taclale cu voi.(si va multumesc pentru urari si pumnii stransi!)

Ioi-am vazut si io pozele "lu aia mica"...moamaaa,da' unde ai invatat sa gatesti asa? si cum de n-ai inca "un harem" de barbati?

Iuliana? ce face Mr.Polux? e la shopping?

Ei-hai ca m-am intrecut cu gluma...gata...
O seara faina va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Ciuss.Eu pt ca stiu ca exista povesti asa frumoase trag acum.In sensul va ma incapatinez sa vreau cu tot dinadinsul. Pe-asta am scos-o!
Din pacate acum este mult mai complicat.In sensul ca pe linga faptul ca stai cele 60 de zile dupa atestat,fara de care nimeni nu te primeste la 'vizionare',ti se mai si pun bete in roate de catre diversi si neprevazuti.In plus s-a scos abandonul familial din codul de procedura civila(sau penale,nu stiu),in fine, nu mai exista.Si-atunci familia,pina la rudele de gr4 are prioritate inaintea celui care vrea s-adopte.Nu conteaza ca n-au dupa ce bea apa,reintegrarea familiei conteaza!Si tu te duci,te inamorezi si afli ca pas!In plus decaderea din drepturile parintesti se face la tribunal,cu termene si .... sa nu mai spun!Eu am mare noroc ca avem prieteni avocati care au spus sa contam pe ei,pt ca altfel nu stiu cum va fi.Eu estimez ca va dura max 1 an.Minim 3 luni daca avem noroc.Una peste alta voi avea nevoie de f mult calm si nervi de otel pt a reusi.
Ia uite ce frumos stau si vorbesc eu despre una-alta si n-am nici dosarul pt atestat! Dar pe mine una nu ma prinde schimbarea de prefix fara prunca mea.Nu ma las si pace!Si-apoi sa te tii frate!Voi inrosi DC cu intrebarile mele!

Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

salutare fetelor tinerelelor si dragutelor
Ia uite ce frumos inceput am.!!!!
In primul rand un gand bun ptr. Gabi si multa tarie sa treci peste toate problemele.Din partea mea o
noemi, iti tin pumnii sa reusesti ca si cius22, pe care o felicit inca 1 data ptr. bijuteria minunata care o are.
Imi pare rau ca nu mai pot sta, dar am de facut niste ciuperci proaspat culese care nu le pot lasa pe maine.(ghinion)

la toate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna frumoselor.
Pentru prima data am intrat si am rasfoit repede sa vad daca e vreun mesaj de la porumbelul meu drag. Vad ca e bine si ma bucur pentru asta. Urata treaba cu razboiul acesta.
Iuliana sanatate multa si putere sa treci peste probleme.
Gata Iulia s-a facut cu meditatia.Acum fara gluma daca ai ceva probleme poti sa-mi dai un e-mail sau vorbim pe yahoo messenger. Nu ai fi prima care primeste consultatii la mate prin e-mail.
Olivia iti mai sta gandul la treaba?Cred ca deja zburda cu Luca pe malul mari nu-i asa?
Nomi spor la asezat carti si reparat tavane, sau pe asta l-ai terminat deja nu?
Gabita sa ma doare sufletul cand citesc prin ce treci.Hai putere sa depasesti momentul acesta.Dar vorba ta, cum oare va reactiona cand va primi citatia?
Simona bafta la examen maine.Simona pentru tine special o floare si un gand bun, si una pentru Lotzi,domnisoara ta.
Ana plimbarica placuta.
Hehehe Nomi, parca ai fi eu.Cand sotului nu-i convine ceva din ce fac eu (eu fiind cea care face cu viteza luminii si el meticulor cu viteza melcului), acelasi lucru ii spun si eu, atunci fa tu. Si face si-mi explica de ce nu e bine ce am facut eu, si eu, aha, okay, dar el vorbeste el aude, la mine trece pe langa urechi nu prin una si iese prin alta.
Si da ne-ai luat la faza cu amenajatul casei.
Of, nu-mi amintiti de shopping, caci iar a trebuit sa-l trag de maneca pe mr Polux si sa-i spun ca eu pana pe 1 septembrie nu mai iau nici un ban, asa ca ar face bine sa se calmeze cu cheltuielile. A zis, da, si sigur ia intrat pe o ureche si i-a iesit pe alta, ca lui Nomi.
By the way Nomi cat mai ai pana la schimbarea prefixului? Sa stiu cand incepi demersurile ptr adoptie.
Mona cam raraut pe la noi...de daca ai de gatit ciuperci.
Hai ca am scris un pomelnic.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Simona, frumoasa poveste. Mai vrem, daca zici ca mai ai.

Mona, esti vesnic plina de treburi. Da-le incolo de ciuperci, mai stai si tu cu noi la o barfa ca-ntre fete. Uite sa ma dau exemplu pe mine, ca asa-s eu modesta, intre doua postari am facut ardei umpluti, inghetata de vanilie, am intins rufele si cand sa zic gata, am terminat, puradelul din dotare, 14 ani/1.76 m vroia gris cu lapte

Acum fug si eu la dus si la culcare odata cu gainile, parca nu-mi mai ajung orele de somn. O fi semn de batranete ? Sau vorba lu' Nomi, semn de lipsa de concediu.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Salutare!!!
Eu sint dusa..mintea-mi zboara...in Ro la copilul meu..ma intreba cineva ..da baietelul meu de 23 de luni este de 3 luni la socrii in Ro...
Simona bafta miine! Nu stiam ca deja ai mai infiat..Povestea ta este una minunata..si m-ai facut sa lacrimez...si asa sint sensibiloasa..
Porumbel bine ca sinteti departe....
Liliana m-am dumirit cum este cu cardurile..asa ca plecam numai cu cash!Cu bagajele nu m-am dumirit eu!
Nu mai tin minte ce-am mai citit...nu va suparati pe mine!
Va mai salut si miine..ca deh..venim si miine la servici 3 ore..poate ne ridica cineva vreo statuie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Kim, ce nedumerire ai la bagaje? Mai nou ai voie doua valize la cala, a cite 23 kg fiecare (50 pounzi), un carry on si o poseta - intreaba-ma ca eu am fost izmana pe calator in ultima vreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Iulia..ei bine nu este asta! Am sunat si ieri si azi la British...cica am voie 2x 70 pounds, carry on (50 pounds!!!!!!)..si poseta! Super super bine...eu le-am si spus..ca nu se poate..si ei ..ba se poate! Doar nu am nimerit eu doua nebune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Kim, daca ei zic, asa o fi! Dar pui piciorul mai intii in avion al British? Sau in vreo companie partenera gen Delta, North West? Ca daca e asa trebuie sa te certi bine cu ei.

Lufthansa, Air France au redus kilogramele dar e drept ca nu stiu cum zice Britishul - insa am incredere in ei

Mergi la inceput