40 cu + sau - (cap.13!!!)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

nematics draga!!!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Dragele mele , sper ca salutul meu calduros sa va gaseasca pe toate cu bine !

Lu , eu zic sa profiti cat mai mult de perioada asta...si ce-ti mai face inima ? Si-a schimbat culoarea , sau a ramas tot albastra ?

Noemi , parca ai fi eu ! Si mie imi ia mult aranjatul cartilor , din acelasi motiv ! Ma refer la cartile mele , si la colectia mea de taieturi din ziare...ca atunci cand ajung la ale sotului , le aranjez imediat !
Si mie imi place sa fac experiente cu aparate de fotografiat si sa consum cat mai multe filme ! Iar juniorul imi calca pe urme !
Iti doresc izbanda in lupta cu dosarele !

Gabi si Cati , ma bucur ca sunteti vecine , si poate reusiti sa va intalniti la o cafea de vorba...

Iuliana , iti doresc din suflet sa se rezolve cat mai repede problema pe care o ai , iar vertebra aia care nu vrea sa stea la locul ei , sa faca bine sa te asculte...
Imi pare rau sa aud ca ai probleme grele...dupa cate am ajuns sa te cunosc , cand tu spui ca o problema e grea , apoi nu-i lucru de saga...Ma rog pt. tine si astept vesti bune !

Kim , cand ajungi acolo , sa te bucuri si pt. mine de prajiturile de la cofetarie ! Distractie placuta !

Liliana draga , iti multumesc pt. vorbele tale grijulii , intr-adevar e aiurea ce se intampla pe aici , dar ii multumesc lui Dumnezeu ca suntem intr-o zona aflata la distanta suficient de mare de nordul tarii , ca sa nu ne afecteze ce se intampla pe acolo...

Kim , imi pare rau de prietena ta...e stresul f. mare acum in Haifa...

Craciunitzo , !

Va pe toate ! Si o speciala pt. fiecare-n parte !

Revin !

" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

In primul rand pentru Gabi, ai grija de tine si de copii. Probabil cand s-o trezi individul si cu citatia in mana o sa dea inca o reprezentatie, asa ca fii pregatita. Bine ca mama ta sta aproape si ai unde fugi. Din pacate mai ai destul de asteptat pana la divort si imi dau seama cat e de greu. Iti doresc multa putere si incearca sa privesti dincolo de toate astea, imbarbateaza-te cu gandul la libertatea si linistea pe care le vei regasi cand toate astea vor fi trecut.

Iuliana, ca bine zici, gimnastica, miscarea de orice fel e sfanta. Imi amintesc si eu ce bine ma simteam cand mergeam la sala, ce plina de energie eram. Nu stiu ce imbold imi trebuie sa ma duc din nou, nu stiu ce astept. Multa sanatate iti doresc.

Pe-aia mica, cred ca o sa o raportez la un moderator dom'le. E culmea obrazniciei ! Nu mai pomeneste de mancare, in schimb si-a pus la semnatura link cu poze cu prajituri, chec-uri, ciorbe si alte bunatati. Gospodina lu' mama, gospodina...Vezi, de data asta nu mai edita mesajul sa stergi link-ul sa creada lumea ca sunt nebuna si vorbesc airea. Lasa-l acolo, sa vada toate fetele ce bunatati stii sa faci.

Simona, Bafta maine la concurs, tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune sa faci cinste.

Craciunitza, nici un semn? Cum e singuri acasa, fara copii, ca doi porumbei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Salutare, salutare !

M-a sunat seful meu sa-mi traseze sarcini, e tot in vacanta. Cica-i place. Doamne-ajuta.

Azi am program de uitat prin albumele voastre. Deja am inceput si sa mor, dom’le, inecata cu ceaiul : are Simona (cius) un album intitulat La Bocca del Rio. Imi zic : « Aha, poze din vacanta… Spania ? Brazilia ? ». Dau un click si vad peisaje neaose, de-alea de pe la noi. Abia p’orma mi-a picat fisa (asa-s eu, mai naiva… pe toate le cred « be bune »…)

Va pup si plec la delectat.

P.S.
Gabi, un gand special pentru tine. Nimic de adaugat la ce a spus deja KUKI.
Si bafta Simona la examen !

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

fetele ca plec la plimbare!!!! ne mai "auzim" pe la 22!!!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by lu.more

Azi am program de uitat prin albumele voastre. Deja am inceput si sa mor, dom’le, inecata cu ceaiul : are Simona (cius) un album intitulat La Bocca del Rio. Imi zic : « Aha, poze din vacanta… Spania ? Brazilia ? ». Dau un click si vad peisaje neaose, de-alea de pe la noi. Abia p’orma mi-a picat fisa (asa-s eu, mai naiva… pe toate le cred « be bune »…)

saltare' saltare'

pai n-ai fost niciodata pe munte la "Gura Riului"???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Va tzuc!

Gabi,iti doresc sa ai mult curaj si multa tarie.Trebuie sa rezisti pt ce va urma.Bun.

Liliana,cartile lui le-am aranjat in 15 min.Frumos, pe culori. Si marimi.A venit monseur,a dat o geana si m-a-ntrebat daca am terminat.Io:ti-e clar ca da.Aha!Si-atunci ce cauta Dreptul civil linga Codul de procedura penala si Ghidul juristului linga Infractiuni cauzate cu arme de foc? M-am blocat fo 3 sec,da' i-am tras-o!I-am zis ca umbla dupa AVOCAT! Si le-a aranjat singur,dar mi-a explicat cam de ce si cum.Omul asta a uitat ca am doua urechi:pe una intra,pe alta iese si neuronii mei dormeau toti!
Cit despre casa...Iar va iau!In 91 ne-am apucat de zugravit toata casa,timplaria si tot felul de chestii.Pe la final,aproape,am hotarit c-ajunge si ne-am dus in 2Mai.Mai am si-acum de vopsit trei usi de-atunci!Ce parere ai?

Porumbel,bine ca totul e ok la voi!Oricum este pacat.Sa v-ajute Dumnezeu sa n-aveti probleme.Dar mor oameni care n-au nici o vina si copii...Pt mine razboiul reprezinta crima mascata.Justificata.In fine.Nu mai spun nik pt ca ma aprind si fac rau.
Si multumesc de urare.Le-am facut o data aproape complet,dar acu va trebui s-o luam de la capat pt ca nu mai sint valabile.(dosarele)

Ciuss,nici macar nu am vazut vreun copilas dintre cei fara familii.Io-mi visez fata de ceva vreme si de-aia sint asa sigura de rezultat.Si nici n-am de gind sa ma las pina n-o fac!Visul vietii mele este sa fiu mama.Cum si in ce conditii chiar nu mai conteaza.

Kuki,tavanele e gata!Avem o camera beton.Cel fals este o combinatie dintre ciocanul lui Thor si un sicriu.Ca forma.Sotul meu zice ca e de-a dreptul indraznet.Las' ca fac poze!Si du-te la sala!Fuga!

Iuliana,Doamne Ajuta!Ca bine zici ce zici.Spatele meu o stie cel mai bine.Saptamina trecuta am fost sa-mi cumpar o zeama,alifie ce-o fi pt coloana,la o farmacie naturista si nenea de-acolo mi-a tras un masaj de 2 min,asa in pretul excursiei,de mi-a trecut 80% din durere.Avea omul ala niste miini!Nu zic ca nu m-a durut,c-as minti,dar a fost o binecuvintare.Pe a doua zi nu ma mai durea deloc.
M-as duce la el,dar buzunarul nu-mi permite o asa 'extravaganta'.Poate din toamna.

Simona,bafta!C-apoi vine vacanta cu trenul din Franta!

Lu,eu ii urez concediu placut sefului tau.Si tie enjoy!

Ana-Maria de ce nu vorbesti cu noi?Promit ca nu te va critica nimeni!Zi-ne una,alta despre tine.Ce conteaza cu tu esti 'aia mica'?

Kim,iti urez drum bun si multa bucurie cind ajungi.

In rest nu ami stiu!Daca am uitat pe cineva pt ca nu fu intentionat.Acu' nu mai e doar lipsa de somn ci si lipsa concediului.
Nomi

Mergi la inceput

noemi incep prin a spune ca nu am mai plecat la plimbare. nu am mai avut chef asa deodata...o sa plec mai tarziu i guess!
sa va spun mai multe...sunt studenta in anul III la Comunicare Sociala si Ralatii Publice. Stau cu sora mea...ai mei s-au mutat de vreo luna..si e tare tare bine!!!

Ce sa va mai spun?? Ask!!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Am incurcat o tzira borcanele!
Din cauza de Simona Dragusin am hotarit ca pe Ciuss o voi lasa Ciuss,dar voi ii spuneti Simona si io ma iau dupa voi uitind ca e una si-aceeasi persoana.

Nomi

Mergi la inceput

wow!Ana-Maria cit esti de tinara si frumoasa!Bucura-te de viata cit poti de mult.Si intelept.
E bine singura acasa?Ha?

Nomi

Mergi la inceput