40 cu + sau - (cap.13!!!)
Raspunsuri - Pagina 20
cicina spune:
Multam frumos la fete, si buna sa fie ziua de azi.Incet, incet, incerc sa va cunosc pe toate.
Kuki, da eu spuneam de Portita ca citisem ceva ca ti-ar place sa mergi acolo. Eu merg aproape in fiecare an de aprox 25 ani. Bineinteles ca s-au schimbat multe de la venirea noului regim, dar eu preferam asa cum era inainte.
cicina
craciunitza spune:
Am venit pe furis, sa iau putina cafea a-la-KUKI, va imbratisez pe toate
Am o perioada neagra, ma tine in picioare doar gandul ca va trece.
Vacanta placuta celor care calatoresc si bun venit celor care ne insotesc!
Nu certati copiii cand viseaza!
Mitele iubitele
nematics spune:
Craciunitza, nush' ce are luna asta iulie dar eu cred ca oarescari influenta tot e de la ea si de la caldura - si eu am o perioada asa de neagra de nu pot sa spun, dar asa cum spui tu incerc sa ma gindesc ca va trece, desi e vorba de probleme existentiale...
Stiu sigur ca va trece, si asta din motive de experienta si nu de optimism exagerat, dar pina atunci e tare neplacut, ca sa nu folosesc cuvinte gen ...(bip)...
hai ca dau si eu o cafea de prinz, sa ne energizeze pentru restul zilei - azi ma duc din nou la gim, de-abia astept, a-nceput sa-mi placa fiindca am observat ca imi ridica nivelul energetic - mai putin moralul dar daca beau cafeaua cu voi, o sa se ridice si asta
va pup
Nema
nematics spune:
meeeeeey, m-am prins care-i treaba cu perioada neagra: pai voi vedeti fetelor ca suntem la capitolul treisprezece pagina treisprezece??????
eeei - pai hai sa punem mina sa povestim mai repede, ca sa schimbam capitolul si sa spargem ghinionul!
KUKI spune:
Gata, ma bag si eu sa mai umplem pagina. Ca si pe mine, nu stiu de ce ma chinuie o migrena ingrozitoare de azi dimineata. Am luat eu oareshce buline, dar nu trece.
Doar gandul ca plec la munte maine ma mai tine pe linia de plutire. Am stat cu emotii, am vrut sa-mi schimb permisul de conducere, dar nu e gata pana maine. Din fericire insa, nu voi conduce eu, asa ca toate se aranjeaza cum nu se poate mai bine.
Cicina, superb e la Gura Portitei, am fost de doua ori, prin 2002-2003 cam asa ceva. Cer instelat ca acolo nu am vazut nicaieri si e fantastic sa dormi pe malul marii si dupa o baie in mare la miezul noptii si sa te trezesti printre pescarusi...a fost ceva unic. Aaaa si imi mai aduc aminte ca mancarea era foarte ieftina si foarte buna. Nu-mi imaginez locul ala superb in salbaticia lui modernizat. Abia astept sa-mi spui cum mai e acolo.
Era un mini-hotel acolo sau cam asa ceva, dar noi am mers cu cortul. Voi unde stati ?
Craciunitza si Iuliana, lasati-le incolo de probleme, cat de mari si cat de grele pot fi ? Eu sunt obisnuita cu voi puternice si optimiste. Asa va vreau.
S-a scurs si pauza de masa (constand in nectarine). Cred ca devin obsedata de puncte. Am pe birou o "Eugenia". Am intrat sa-i calculez punctele si are 3.6. Si mi-am zis eu ca de 3.6 puncte pot sa mananc ceva mai sanatos decat o eugenie.
Sarumana de cafea Nema. Poate-mi trece si migrena.
Nu stiu cat de coerenta am reusit sa fiu, dar macar am mai umplut pagina.
Pup
viorela hoff spune:
sper ca n-am trecut pe 21pag.
fetelor cu perioada neagra, la mine e mai gri si tot existentiala si mai ales baneasca. imi vine sa mor cand vad cat ne costa mutatu asta, iar anul trecut tot pe vremea asta "petreceam" exact la fel.
toate sunt alandala, nu se potrivesc deloc, nici macar de-o scurta vacanta, firar'!
da eu raman tot optimista si sper ca va curge vinul si pe strada noastra si a voastra!
va pupez de 1000 de ori, la 35°C, printre cutii si pachete si cu toate aparatele in functiune
Vio
ps. bine ca macar catelul doarme non-stop.
Carmi spune:
Hehe, Vio, imi amintesc septembrie trecut, eram insarcinata in aproape 9 luni si noi ne mutam, ni s-a pus pata dintr-o data sa cumparam un apartament, ca venea bb si nu era spatiu. Si sa ma fi vazut pe mine burtoasa, ce mai caram dintr-o camera in alta la cutii imense...Las´ca termini tu cu mutatul si o sa fie bine in casa noua.
Fetele cu ´zile negre´, va trimit un si mult soare.
Kuki, esti mai bine?
Pup fetele,
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
ana_maria222 spune:
Are cineva o cafea si pentru mine la ora asta tarzie? Nu reusesc deloc sa ma trezesc!!!
Ce fac fetele frumoase???? Mie mi-e dor de Adrienne de mor!!!!
Kim drum bun!!!!!!
Pozeeee
Mancarica
goodmomy24 spune:
bun gasit fetelor.
iaca am ajuns si eu de la lucru in sfarsit si simt ca ma topesc de cald.
bine ai venit cicina .
am intrat sa vad ce ma-i face-ti dar imi vine sa mor frate cand vad cat puteti scrie.eu chiar nu pot tine pasul cu voi.
craciunitza sa stii ca si eu sunt intr-o pasa proasta, poate fi de vina si caldura,dar la mine cam stiu cauza si din pacate nu prea stiu cum sa o rezolv.
kim vacantza placuta iti doresc si eu.
simona ce-ai facut la examen? ce intrebare pun sigur ca ai stiut.
kuki si eu la pranz ma uitam la niste eugenii, imi cam faceau cu ochiu si una tot am mancat.
monagam noi radem la servici ca deja in parcarea firmei se vor turna vre-o trei socluri pentru statui si una precis e a mea.
dar azi m-am enervat si la 4 si 15 mi-am luat geanta si am plecat sa se mai dea si ei cu capu de pereti ca eu m-am dat destul.
ei va las ma duc la treburile casei desi nu imi vine sa fac mai nimic.
va pupilic pe toate!
noemi marian spune:
Ana-Maria,ia de-aici! Acu' am facut o stacana!Cine mai doreste?
Fetelor,ma doare o masea de mor! Iar stomatologul meu are program doar miine dupa-amiaza.Nu stiu in kr cui sa ma mai bag.
Craciunitza,Iuliana cheer up!Toate trec in lumea asta.Voi intotdeauna ati picat in picioare,trebuie s-o faceti si acum.Umarul meu este aici oricind.Si-s discreta.Luati de la mine
Mona,in sfirsit!Mie mi-a zis o tanti pe vremea cind eram proaspat casatorita sa m-apuc de lucru in casa cu 1/2 ora inainte de-a sosi barbatul,asa m-a gasi numa' bine in focuri si-a pune si el labutzele sa ajute.Si-a avut dreptate.
Kuki,ce-ti face capul? Pina miine ,cind pleci,iti va trece. Pe pariu?Iti doresc odihna la maxim.
Cicina,bine ai venit!Sa ne povestesti de Portita.Neaparat.Eu am descoperit-o,ca locatie,cu 4 ani in urma si mi-a placut enorm ce-am vazut atunci in poze.Doi maista fiind,neplacindu-mi ce-am vazut acolo ultima oara,prin 98-99,(la Dobrogeanu era discoteca house,puah!) am tot incercat sa gasesc variante.Pt ca buzunarul nostru a fost si este cam strimt.Dintotdeauna.
Liliana,mintenas fac 38.Deci mai am pina la 40,dar am fost jmechera si mi-am luat o marja de eroare.Una micutza.
Kim,Doamne ajuta!
Mey,dar Parpalak pe unde umbla?
Va tzuc,na mai citim,Nomi