Ortodoxie din Postul Mare in Postul mare(25)
Raspunsuri - Pagina 4
star33 spune:
Va rog, fetelor, nu plecati de pe forum. Ce ma fac eu fara voi, unde mai gasesc sfaturi si vorbe bune? Stiu ca mai apar si discutii contradictorii pe forum, dar sunt o multime de alte lucruri bune !! Nu cedati ispitelor care apar, va rog din suflet!
Daca ne-am gasit unele pe altele...acum sa ne despartim?! Va rog, mai ganditi-va...daca plecati, oare nu faceti chiar voia celui rau, care a incercat sa dezbine grupuletul de aici? Va iubesc !
irina.c. spune:
Mai fetelor,Nicol are dreptate,va rog si eu nu plecati.Am invatat multe de la voi,m-ati ajutat de nenumarate ori,nu plecati doar pentru niste discutii in contradictoriu.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
Sabina spune:
:(((((((((
dar, sincera sa fiu, acvu la Busteni..e f f bine fara DC.....no offence.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
irina.c. spune:
Am luat examenul,cu nota buna!Multumesc lui Dumnezeu,ca m-a ajutat cu rugaciunile Maicii Sale,ale tuturor Sfintilor Lui,si cu ale voastre.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
Serafim Rose
White Pisana spune:
quote:
Originally posted by irina.c.
Am luat examenul,cu nota buna!Multumesc lui Dumnezeu,ca m-a ajutat cu rugaciunile Maicii Sale,ale tuturor Sfintilor Lui,si cu ale voastre.
Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
Serafim Rose
Bravo Irina ma bucur pentru tine! Si mama lucreaza in invatamant si stiu cat este de stresanta o asemenea incercare!
In alta ordine de idei...m-au intristat mult aceste plecari. Eu nu scriu, pentru ca mi se pare ca nu pot spune nimic de folos dar citesc mereu ce se posteaza aici la Casa Credintei: pretuiesc pe toata lumea si mi se pare cam invatat folositor de la fiecare.
De multe ori aveam impresia ca fiecare avea dreptate in felul sau, ca problema (oricare ar fi fost ea) era mult prea complexa iar noi nu aveam un raspuns care sa reprezinte adevarul intreg!
Dar daca plecand simtiti voi ca va revine pace in suflet, atunci sa va ajute Dumnezeu sa faceti cum e mai bine!
star33 spune:
quote:
Am luat examenul,cu nota buna!Multumesc lui Dumnezeu,ca m-a ajutat cu rugaciunile Maicii Sale,ale tuturor Sfintilor Lui,si cu ale voastre.
Felicitari, Irina!!! Vezi, stiam eu ca esti o invingatoare, nici nu stii ce mult ma bucur pentru tine! Dumnezeu sa te ajute sa iei un post bun si sa te bucuri de aceasta realizare! Slava Tie, Doamne!
adriana spune:
Felicitari, irina!
eu le inteleg pe fete, dar cred ca nu ar trebui sa ne pierdem. Avem de impartit exxperiente, citate, urari.. haideti sa ne intalnim iarasi, vreti?
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica
irina.c. spune:
Dragelor,va multumesc,sunt tare bucuroasa,nu ma asteptam sa iau.Mie imi pare rau ca se destrama grupul de aici.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
Serafim Rose
ManyHope spune:
quote:
BRAVO IRINA ! Bravo tzie!