Mamici casnice (60)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Sooo.....

Adriana mamica curajoasa sanatate multa puiutului sa se faca bine cat mai repede.
Georgi ...io' aseara am papat porumb...singura diferenta e ca l-am cumparat singura
Sefa bananelor...chiar asa....nu dai mataluta o fuga pana la moeciu si impusti 2 iepuri deodata imi aduci si mie crema si aduci si pompa fetei.
Danelutza si pe Isa dintoasa...bey o casuta d'aia nu e si pentru mine acolo???
Dana...sanatate multa si voua si multa rabdare cu dintisorii
Bey Andora pepenoaso'....ce super a fost la mareeee.....senx pt informatiile complete.....da zi-mi de unde ai achizitionat piscinuta aia cu norisori??? Ce rau imi pare ca nu te-ai intalnit cu Alinuta si cu Miha

Luuna nici io' nu fumez da am draciiii, cred ca ma apuc de ,ma apucat depresia rau de tot....uite ca nu mai terminam odata cu casa asta toate sunt cu fundul in sus, e mizerie peste tot, saci cu ciment...

Pe la 10 sun la doc..DD ajuta.

Bey aseara am iesit cu colegu si cu Maria la pizzaaaasi am stat pana la 1...pai ce naiba sa facem daca trebuie sa se usuce glet-ul de pe peretii...a fost misto, m-am mai relaxat si maria a facut comanda.

"...cioba de vacutaaa, suc de manane si mortocale...a si lu' mami unu, lu' tati beleee si ciobita de buuulta si pittttttaaaaaa mie. Muciumesc"

Revin

Just..... Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Bey fetelor, am sunat pentru programre si tooooooooocmai pe 15 august am gasit liber....e foarte bine, ca pe 14 venim de la mare.
Macar sa se distreze si sa se joace si ea linistita.
Da eu as fi vrut acum...

Just..... Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

buna dimineata

o mamaliguta cu branza si smantana care vrea,ca am profitat ca a adormit printzu si bag si eu sub nas.

va multumesc mult pentru urarile de sanatate si cele pentru mama

adinell pe Anrei si bine ca a-ti scapat cu bine.

pe toate si fug la treaba pana mai doarme.

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Pagina 2 ???

Noi am plecat pe afara un pic,mi-am lasat mancarea pe foc ....

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Neata si multam de cafei sau derivate
Georgi multam mult. lasa mai ca n-o s aploua tocmai la tara Stefaniei
Miha hai ma ca e bine si pe 15 august. O sa fie cu noroc ca e si ziua ei Piscinuta aia cu norisori i-a luat-o mama din Carrefour Si pompa de umflat am luat de pe plaja cu 50mii.
Lunna multam mult, daaaa fii-mea e leita tac-su, io am fost doar gazda pt mormoloc.. la tara are soacra-mea un tablou cu sotul mic si gogoasa ma zicea ca e Uca in poza. Tin pumnii la Costinesti, e super mai si acolo, era asa multa lume..si atmosfear e mult mai tinereasca decat in Neptun. hei, tu lasi mancarea pe foc? Nu ti-e frica?
Dana, mi-ai facut o pofta cu mamaliguta ta.... pai vrei sa bag degeaba seara bicicloante si abdomene?
Acum am vb cu o prietena sa mergem la un suc si la o barfa si la o plimbarica... mam e prima oara cand merg cu ea la cascat gura fara gogoasa dupa mine
Mai cat mai sta Flavia la muntele ala cu cortul? Ca eu sunt ahtiata dupa bozeeee..... unde s-a dus? Cu masina? Hai ca o fac sa sughite prea mult.
Danelutza tu ce faci?
Adinellu' cum e acasa? Ce face Andrei?
Mai eu m-am bocit iar cu bietelul acela care a murit... aici de pe dc, am vazut un filmulet si poze cu el si nu mi-l pot scoate din minte... Doamne ajuta sa fim sanatosi... fug afara sa-mi fac lobotomie

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Gataaaaaaaaa.Am dus maimuta la tara.Am trecut pe la Inspectorat sa vad si io cand e examenul.Pe 17 sau pe 18?Si unde se tine.Ei as! Nu era nimic afisat. Deci habar n-am cand si unde e.
Si pe urma am luat-o io frumos prin magazine cu gandul sa-mi trag o pereche de papuci...Si am cumparat asa: o fustitza maimu, 4 tricouri maimu si 4 perechi de sosete bineinteles tot maimu. .Io papuci? Las' ca mai am
Aaaa si mi-a zis colegu' ca vrea ardei copt.Si am uitat sa trec prin piatza sa iau.
Las' ca si el a uitat de pepene.

Si cam atat.
Chiar bey Luna nu ti-e frica sa iesi si sa lasi mancarea pe foc? Io n-as avea curaj.

Mihaela nu te mai stresa ca terminati voi intr-o buna zi.Si lasa tigarea ca te omor.Atata iti trebuie sa te apuci ca pe urma...greu te lasi.Iti spun io.

Adinella mai treci pe-aci. Ce face Andrei?

Dana_ch tu n-ai de lucru cu mamaliga ta?Io nu ma omor da cand e vorba de smantanaaaa .Colegu' e fan mamaliga da io nu-s fan cu facutul.Noroc ca-l pacalesc repede.

Gata bey!Pupi ca ma bag la studiu.Revin mai tarziu.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Fetele scuzati ca io iar sunt cazuta din luna, nu am apucat sa citesc nimic, doar ca Adinell are probleme cu baiatul. Ce se intampla?E cineva la curent sa imi spuna si mie?Nici noi nu stam pe roze, luni Liviu a avut febra mare, 39.9, o amigdalita pultacee, ne-am luptat cu impachetari si sosetele cu otet si antitermice si apoi i-a scazut febra si nu a mai facut. Doctorita ne prescrisese iar antibiotic, i-am spus ca as vrea sa i-l dau doar ca pe ultima solutie si a fost de acord, daca face febra mare iar sa incep cu antibioticul. Nu a mai facut deloc dar inca il doare gatul. Oare in cate zile i-o trece? I-am dat 48 de ore antitermice la 4 ore iar acum scadem la 6 si apoi la 8 ore.

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Eu de obicei fac mancarea dimineata,adica pana-n 13,si cum o pun pe foc cam trz ma apuca amiaza si mai trebuie sa ies si cu fata,de aceea o mai las la foc mic si plec.Cam la ciorbe procedez asa,ca in caz de ceva nu are cum sa se arda

Lucia in afara de antitermice ce i-ai mai dat?Oare ii trece gatul asa?

Georgi mi-ai facut pofta de ardei copti ,am sa te baaat ,poate gasesc azi pe la soacra-mea prin solare sa fac si io',dar maine ca am terminat pe azi cu gatitul

Andora si ai mei,amandoi copii seamana cu sotul,asta e .Eu as zice sa profiti din plin ca nu ai fata acasa

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Luna si sa-ti mai spun ca fac acum vinete? Ca mi le-a adus aseara.N-am scapare.

Apropos de semanat.Mie toata lumea (dar absolut toati) ca fi-mea nu are nimic de la mine.Ei?Chiar asa sa fie?Are ceva...
Seamana cu el leit.Ma intreaba lumea io unde am fost cand am facut-o?Eram cu sorcova.Pana la urma am intrat la idei...Si i-am zis la colegu'.Concluzia e ca n-a facut-o cu mine...Cu cine-o fi facut-o?

Hai pupi ca pana acum am strans prin casa, am bagat la spalat.Acu chiar plec la studiu.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

LUna in afara de antitermice, care sunt si antiinflamatoare, ii dau cu tantum verde zilnic, vitamina C, si un vechi tratament naturist pe care l-am aplicat de fiecare data cu succes, hrean ras tinut cateva secunde in batista pe piept. Trage infectia de acolo si are rol de antibiotic si trateaza cu succes probleme ale aparatului respirator. Azi parca a mancat mai binisor, eu zic ca o sa ii treaca pentru ca a mai avut si in primavara o amigdalita, e adevarat nu pultacee, ci eritemoasa care i-a trecut cu acelasi tratament.Oricum ieri am sunat-o pe doctorita si i-am spus ca nu a mai facut febra, si a zis ca e ok, nu mai e cazul de antibiotic.

fara drept de semnatura

Mergi la inceput