Mamici casnice (60)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... aparui, am fost la confat, m-am facut mumoasa...

Dana, Lucia sanatate multa la copii
Maria2mami, frumos comanda Maria la ristioranti , si eu tot pizza am papat, dar azi. Acum mi-am facut pofta de porumb fiert, tre'sa-mi trimit barbatul pe dealuri sa caute
Dana ch ma inscriu si eu pe listutza la smintinica cu brinzica si mamaligutza calda. Dar vin cu berea rece
Andreea vazut filmuletele, pozele, scumpa foc, seamana cu tati, mami arata beton
Lunna arunca si la mine o cescutza cu cafea
Sa-ti ajute DD sa-tzi faci casutza visurilor tale, incet si sigur, ai sa vezi ca reusesti.
Georgi tu ce-ai mai facut cu apartamentul ?
Hai ca-ti arunc eu niste ardei din gradina, sau vrei sa-i si coc, cum prefera soatza ta cu otzet si sare, sau altfel ? Asta ca sa te ajut si tu sa treci la invatzat
Mey, dispar, reapar

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Buna ! Sunt mama Ioanei. M-a rugat sa va transmit ca are o problema la calculator, si spera sa revina cat de carand.

" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Pauzaaaaaaaaaa.
Danelutza coace-i si adu-i asa.Pun io otet si ce mai trebuie. Mersic de ajutor.
Cu apartamentul...caut.Nu ma grabesc.Intai sa scap de examen.Si cum colegu' are trebi multe, in we o sa mai vedem probabil cateva.Astept si raspunsul aleia pe vineri.

Lucia oa sa-ti zic io.Adinella a fost internata cu Andrei si l-a operat de hernie. si baietelul tau si bine ca nu mai face febra si ati scapat de antibiotic.

Gata pauze.Trec si pe la optimiste sa le pup si pe urma bag iar tare.Azi chiar am avut spor

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Buna ! Sunt mama Ioanei. M-a rugat sa va transmit ca are o problema la calculator, si spera sa revina cat de carand.

" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Salutare fetelor!

ANDREEA super pozele cu Gogo..aia de pe sezlong e beton,unde se relaxeaza...si tu arati minunat,sti ca eu am zis ca si cu peruca aia blonda iti statea super bine,parca erai alt om,poti sa incerci sa te faci blonda,eu zic ca iti va sta super

ADINELL puiutului,sanatate si recuperare rapida!

DANIELA super casa si zona...si eu vreau casa.

LUCIAM sanatate puiului bolnavior

La noi tot urat afar dar macar e bine ca nu e as cald ca noi tot fara AC suntem...abia vineri vin sa-l schimbe!

GEORGI bafta la examen!

la toata lumea si sanatate maxima!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Multumesc de urarile de sanatate fetelor, io tot stau ca pe ghimpi, am postat un subiect si la clinica.http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80049Sanatate multa lui Andrei!, bine ca din cate am inteles a trecut cu bine prin operatie.

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna mumoaselor!
Va multumesc mult de tot pt complimente, bey ma faceti sa rosesc , eu sparg oglinda si cantarul si voi... Mireluta blonda nu ma fac sigur ca mi-s fricoasa din fire, daca as arata acceptabil la corp as avea poate curaj, asa poate scot niste suvite mai blondute in cel mai bun caz.... ca m-am probat odata cu Cosmopolitanul si pe atunci imi placeau cel mai mult. Tineti-mi pumni la slabit ca parul vad io dupa.... danelutza it dai seama ca pozele f nasoale adik majoritatea nu le-am pus pe net ... multam fain de tot
Lucia offf sanattae muuulta lu Liviu desenatorul meu preferat. E cred ca daca a mers cu antitermice e ok... sa speram ca va ramane asa in continuare...
Mamica Ioanei, va multumim frumos si sa-i transmiteti Ioanei ca o asteptam cu drag sa-si repare calculatorul si sa ne mai povesteasca despre cei 3 feciori voinici!
Georgi bafta la examen si la invatat, nici nu te astepta sa afiseze astia ceva din vreme .. poate macar cu doua zile inainte de examen se indura si ei haha, traiasca maimu ca mami poate merge si in picioarele goale
Lunna am pricipit cum vine cu mancarea, dar mie tot frica imi e de cand am uitat ochiul mic deschis juma de ora si luase foc un sfert din masa din cauza vantului.... noroc ca perdelele de la buc erau la spalat
Adinell ce mai faceti?
Svetlana dar voi?
Asta e cu copchiii astia, nu vor sa semene cu noi si pace. Macar fii-mea la sex ma mosteneste

Bey iarasi mi-ati facut pofta cu ardei copti si vinete... mie mi-a ramas in cap gratarul din fata casei Danelutzei (tin bine minte?) cunde is coace ea ce are de copt... super! Eu pap piersici... am fost cu prietena la o terasa si am papat o salata de fructe cu putina frisca... excelenta, apoi hop in piata sa-mi iau persici... mi s-a deschis apetitul de fructe... pacat ca ma doare burta naspad vreo 3 zile, rusii bat la ua si de sportul meu iar se va alege praful....

Hai ca iar m-am lungit, va pupic!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Si ca tot vorbim de copii cu cine seamana,ma incadrez si eu in categoria "copilul leit cu tati"..toata lumea zice,waaaaaaaaau ce tare seamana cu Cosmin...da,stiu,vine raspunsul meu,putin ofticat,dar asta e...ANDREEA macar a ta seamana la sex cu tine,la mine nici macar...sanatosi sa fie ca restul nu conteaza!

Auzi ANDREEA, dar merg si suvite sa-ti faci la inceput,apoi poate prinzi curaj...eu sunt mai nebuna din fire,si am tot testat culorile...si nu-mi pare rau...ma rog,in limita bunului simt... si bafta!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Andora multumesc mult, asa sper si eu, sa mearga spre bine.Iata si cateva poze de la munte:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lpircalabu/album?.dir=/5945scd&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

M-a sunat sor'mea, si cum telefonul e langa calculator, nu m-am abtinut sa bag un oki si pe-aci.

Andreea pai la asta ma refeream si io cand spuneam ca fi-mea a mostenit si de la mine ceva....Traiasca maimu soro...ca m-apucai sa bag pantofii din raft in cutii sub canapea, si peste ce dadui?Peste o pereche de pantofi luati de la Mamaia asta vara.De care io uitasem,bineinteles.
Si uite-asa....mai trecui o data pe-aci.

E gata salata de vineteeee

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput