Mamici casnice (60)
Raspunsuri - Pagina 6
Danelutza spune:
Noapte buna, uite de la mine ... in loc de pepene
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
Dana_ch spune:
mai fetele sunt tare suparata,printzul meu are febra de ieri si ii mergr si burtica,dr zice ca tre sa iasa dintii de sus,saracutu si de abia ia iesit dintele nr 2 si cica ar avea si putin rosu in gat,lasa ca ne facem noi bine
de aceea nu am mai avut timp sa intru ca e tot mai marait
Poze cu Lucas
poze noi
andora spune:
Bey pepenoaselor daca stiam faceam o poza inainte sa ne ramana doar cojile... hihi am papat 3 felii dupa care m-am suit pe bicla si-am dat jos doar 60 de calorii ca dupa aia m-am plictisit.
Adinellu' sanatate muuulta Andreiutului si tie toti pupicii din lume pt ca ai fost curajoasa si tare. Sa fiti fericiti toti trei mereu si sa nu mai aveti probleme deloc-deloc
Danelutza ce misto eeeeee..... stiam eu ca e undeva sus casuta voastra
Miha bafta la celalalt doctor...
Georgi bine ca e bine mamica ta
Ana bafta la convins sotul sa mereti fara Stef macar cateva ore... ai si tu nevoie de niscai relaxare..... eu stau cu casa luna si nu mai am ce face fara gogoneata, mi se tot pare ca o aud ,cred ca maine calc tot dulapul de haine A, si tre sa fac si in balcon gradinita cu flori
Intrerup un minutel, continui
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
andora spune:
Dana, ufff pup dulce dintosului sa treaca... . E tare urat cu febra, si burtica tot de acolo de la dinti functioneaza asa accelerat cred... dar are si rosu in gat? Bafta sa va treaca repede, sa nu va mai apuce o noapte asa...
Ca ma intrebarati de mare, la Neptun e ok, plaja acceptabila, langa hotelul nostru am decoperit un parculet micut cu 3 leagane, un tobogan mare de piatra, un balansoar si niste bare... pe plaja la steaguri sunt niste chestii pt copilasi mici, in rest lume din plin. Noi am cam facut plaja la Olimp. Cand e furtuna pe mare sunt la alge de nu-ti vine sa mai intri in apa, dar la olimp e o zona cu apa curata ca lacrima exact lamnga gardul separator de zona rezidentiala, 10 m in mare spre Belvedere e super misto. Dupa aia la fel alge pe care daca-si aminteste excavatorul sa le ia e ok.
Preturile.. ca la mare. La alimentare (una in centru si doua langa Prichindel) un suc la 2l e 40=45 mii, o apa plata la 2l 20 mii. Magazinele de hainute - pret aproape dublu ca la Venus din ce am vazut, un tricou intre 10mii si 50mii. O minge de plaja mare 50mii si un colac cu "picioare" si volan 150mii.
Haha, parca fac studiu de piata. Asta pt ca m-ati intrebat, altceva ce sa mai zic de Neptun? Aaaaa transportul.. daca mereti cu trenul stati treji noaptea anterioara, in 7 ore tot timpul sa dormi....
Mai aveti aici un filmulet cu fii-mea la Olimp. Si altul in seara in care am ajuns si nu a adormit deloc pana pe la 20 seara 15 minute.
Poze bag acum la uploadat. Va pup!
PS: Am uitat sa raspund.... pai de incuscreala nu avui parte fiindca sambata ziceam ca merg la Saturn unde e Miha insa am ajuns doar la Vemus si apoi am sunat-o si pe alina din jupiter si pe Miha si ambele mergeau la masa....iar noi pe jos cu copil;ul de la venus la Neptun ca deh ne arda de ars calorii, a trebuit sa mergem si noi ca lu' Gogo ii era foame si in loc de doi iepuri n-am mai impuscat nici unul din cauza de copii cu programe diferite
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
andora spune:
Am pus boze de la mare.
georgi75 spune:
Neatzaaaaaaaaa
Hai la cafeu
Io o beau pe-a mea, pe urma scol maimutzu si o expediez la taraaaaaaa...
Andreea vazut bozeleeeee...
Cea mai tare e aia pe sezlong, unde se relaxeazaaaaa....
Aoleu, astia anunta ploi azi.Ce face fi-mea la tara?
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
lunna27 spune:
'neata!
In dimineata asta am de gatit,dar astept sa se trezesca printesa mea,insa pana atunci va servesc cu o cafeluta !
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
maria2mami spune:
Neata' ...beyyy voi capucinno si nu dati ??? hmmm
Azi m-am trezit cu fata la cearceaf....asa ca aveti grija
Revin sa va iau pe toate la pupat ...ca sunt la serv
Just..... Maria
lunna27 spune:
Adinell multa sanatate si multa rabdare!Ai dreptate ,cand stai intr-un spital vezi multe,asa am patit si eu cand am stat cu Ana si mi-era o mila de ei!!!!!
Georgi gaseste ea de joaca si daca ploua,important e sa ia aer!
Dana ch eu cred ca febra o are si de la gat(asa am patit si noi cu Ana) si cand ma gandesc cat mai aveti de tras cu dintii !
Daneluta ce mistooo,vreau si eu la casa Noi am reusit sa obtinem niste pamant de la primarie(in loc de ANL) dar vad ca astia nu mai incep terasarea odata ca sa ne putem apuca de casa,abia astept,e visul nostru sa avem casuta...nu bloc
Miha e bine ca mai consultati un medic,sa ne dai vesti
Andora super pozele dar bag seama ca fetita voastra seamana f f bine cu taticul ei(se vede bine in filmulet).Abia astept sa ajung si eu la mare (noi anul trecut am fost la Neptun),anul asta stam intr-o vila pe la Costinesti,vom vedea...ca daca e nasoala plaja mergem in alta parte.
lunna27 spune:
Mmiha dar ce-ai patit?Visasi urat azi-noapte?
Hai ca-ti dau eu un capucino ,dar tigari n-am ca nu fumez
Am plecat ca mi s-a trezit mandra!!