Mamici casnice (60)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Mei Dana......la naiba cu pompa aia....cumparam alta...si eu mi-am uitat la madam Bangala cutia cu crema...si ce? ...trebuia sa deschid subiect pe DC?

M-am consultat cu o prietena tot de pe Dc care a avut pb cu fetita cu ochisorii si mi-a recomandat o clinica particulara langa pro tv. Maine sun sa fac programare...nu-i mai dau eu apa de ploaie in ochi fetei....ma duc sa vad ce zic si doc. astia. Offf mi-e o scarba de sistemul medical de stat.

Just..... Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mai fetelor, care va pricepetzi la computatoare, ca nu-s' pe ce am apasat, ca am ecranul alb, adica deskop-ul.
Revin, ca ma duc sa dau mincare ploadei

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Salut fete!
Mai intai vreau sa va multumesc mult ca ati aratat atata interes pentru problema mea.
Azi am ajuns acasa si multumesc lui Dumnezeu ca Andrei e bine. A avut nevoie de doua interventii care s-au sfarsit cu bine. (scuze de repetitie). Imediat dupa operatie il durea asa de rau ca nu mai stiam ce sa ii fac ca sa il mai fac sa "uite". Cu toate acestea era sub efectul fenobarbitalului si a unui calmant impotriva dureri, dar el era cu ochisorii lui mari deschisi si asa plangea... Atata suferinta pentru un copil asa curat!!!! Am vazut cazuri mult mai grave decat Andrei ceea ce m-a facut sa sper, sa lupt mai mult si mai fara teama. Intr-un spital trebuie sa ai moralul sus, ca altefl te duce valul. Eu plangeam pe fiecare zi, cand vedeam asa copii cu probleme grave...
Am sa va povestesc mai multe maine, acum sunt asa de obosita:(
Sunt fericita ca s-a terminat totul...
Acasa cand am ajuns, a fost totul perfect, Marcel(sotul), ne-a asteptat cu bratele deschise... ne-a facut o primire super! Curatenie peste tot, stralucea totul, mi-a pus masa, am mancat toti, si apoi am dormit, adica Andrei ca noi... am stat impreuna si ne-am spus cat de mult insemnam unul pentru celalalt si ce fericiti suntem toti trei.
Multumesc inca o data ca sunteti asa de dragute, si am sa revin:)
Va pup!
Vad lume noua pe aici, ma bucur!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Adinella ma bucur ca sunteti deja acasa si ca sunteti bine. la mama curajoasa si la Andreiu ei.

Mmiha si la tine si la Maria si sper sa primesti vesti mai bune maine.

Danelutza nush ce sa zic.Daca ai intrat prin Control panel si ai apasat pe ceva pe-acolo, as avea idee.Dar nu stiu sigur pe unde ai umblat tu.

Dana banana ai putea sa mai dai o fuga la Moeciu.Si cu ocazia asta iei si crema Mihaelei..Chiar asa... ce face fara ea intre timp?(ma refer la pompa)

Moatza mea e deja bagata la nani.Au alergat pe-afara de am obosit si eu si fina dupa ele .Cand e singura nu alearga frate asa.Cand se intalneste cu Bianca...teroriste sunt amandoua.

Inca nu mi-a venit colegu' de la trebi asa ca mai stau pe-aci.Mi-a promis ca-mi cumpara pepene azi.Sa vedem.Uita?

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Ia uitati mamici de pitici...
Un gest frumos din partea Anei.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79828

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Mergi la inceput

Adinella bine ai revenit. Sanatate multa lui Andrei. ... pentru voi doi si ... salutari sotzului pentru cum v-a asteptat acasa.
Georgi am vrut sa fac o poza de-a Isei, cu chearul Forta Italia, ca deh daca sint campioni, sa ma dau si eu mare cu italiana lu'mami. Asha ca m-au intrebat de sanatate, am apasat unde scria daca vreau ca aia sa fie pagina cind se deschide calculatorul, si a aparut dar doar chenarul care era alb
Maria2mami succes pentru miine cu programarea Mariei, lasa ca ajuta DD si trece doar cu medicamente.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Fetele, pot sa ma dau maaaareeeee, am cautat sa rezolv problema computatorului, asha ca am gasit imagini de unde e casa noastra, inclusiv casutza, imagini pe internet, va datzi seama ce emportanta sint
ia uitatzi, jos e parcul unde o duc pe Isa iar...
www.melide.ch/index3_file/zoom.asp?lnk=galleria.html&image=/grande/foto6.jpg" target="_blank">casutza alba de linga bloc adica aia cu trei ferestre e casutza noastra

Mergi la inceput

F fain Daneluza
Vreau si ioooo

Fi-mea doarme cu spume de la ora 21.30.Am alergat-o de s-a saturat.Las' sa vada si ea cum e ....Si mai ales ca n-a dormit la amiaza...
Colegu inca n-a aparut.Cica e pe drum.

Mergi la inceput

... nu mai plinge, hai ca te astept la mine
Am rezolvat, mi-am tras o poza mumoasa tare pe ecran
Georgi tu asteptzi colegul sau pepenele ?! , sau acum daca e dulce si unul si altul, nu mai conteaza care intra primul pe usha

Mergi la inceput

Ei nah! Si tu...Bineinteles ca nu mi-a adus pepene.A uitat! Eram sigura.Colegu meu e tare uituc .O sa ma fac si io ca uit ca am coleg...Ce ziceti?

Hai si noapte buna.Poate-mi aduce maine.

Mergi la inceput