Clubul nurorilor (64)
Raspunsuri - Pagina 26
lavinai spune:
cand plec eu incepe galagia???
ce bine de mine zilele astea nu am nimik de facut, dar cand e gata si tre' sa incep curatenia.....
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Nadia1976 spune:
Fetelew, multumesc!
Lavi, eu am fost la Calderon in 1991-1993..
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Himmelsduft spune:
Vicky, iti doresc Casa de Piatra, sanatate, fericire si o casnicie plina de iubire.
Multa sanatate parintiilor tai si socrului.
Noi acum ne-am intors de la München, unde ne-am plimbarit azi si sint franta. Scriu maine mai mult.
O seara placuta va doresc fetelor, cite un la fiecare,
Him
Bist du traurig?
Hast du Sorgen?
Soll ich dir mein Lächeln borgen?
Hilft es dir und bringt's dir Glück
Gib's mir irgendwann zurück!
Raza de soare spune:
'mneata! vicky, sa spui cel mai hotarat DA!!!
am o stare aiurea..somn, lene...
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
briza_marii spune:
Am trectu doar sa va salut ca zi am toata ziua teren asa ca va citesc abia diseara.si astia au zis ca azi e canicula si au de batut buc in lung si in lat..dar poate ne "uda" sf ilie si mai trece caldura. Pt cei ce azi sunt Sfinti, multa sanatate si La multi ani!
briza_marii
poze
marinar spune:
neata
Viki suntem alaturi de tine.
Mai fetelor astazi mi s-a oferit pt prima data un loc pe scaun in tramvai... si a facut-o un barbat. Cred ca m-a vazut saracul ca ma treceau toate transpiratiile. si eu care ma bucuram ieri ca nu mi-a mai fost rau!
Marina 13+
lavinai spune:
neatza
vicky, CASA DE PIATRA!!!
briza, uite un cola un rece sa te racoresti inainte sa pleci!!!
marina, frumos gest, verisoara mea (mama alexiei) cat a fost insarcinata nimeni nu i-a cedat locul in tramvaie, autobuze.
oare ce o mai fi cu andreea?? nu mai are nimeni vesti de la ea????
LA MULTI ANI!! tuturor celor care isi sarbatoresc azi ziua numelui!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Raza de soare spune:
La multi ani, pt cine are vreun Sf Ilie prin familie!
a.cicel, nu mai dai nici un semn? briza, servici usor!
bunicuta spune:
Neata si o pentru fetele care beau
eu sunt acum la 3 in 1(cafea desigur)ca mi-e somn +lipsa de chef de munca la job asa ca Razuca ia o cafea mare mare sa treaca starea
Vicky CASA DE PIATRA si multa sanatate socrului.
LA MULTI ANI ! celor cu nume de sfint daca aveti pe cineva in familie sau cunoscuti, prieteni.
Briza suntem colege de suferinta si eu trebuie sa plec cu trebi prin Buc si la caldura de afara-repede o inghetata mare , mare(dar nu de la Eforie ca n-am cum) de plouat nu cred ca au anuntat ca este frumos si f cald si in wk asa ca...suportam ca e Iulie.
Marina cum suporta bb caldura ?
Nadia : simpatic sot
Lavinia -odihna pana la smotru ca oricum azi e sarbatoare mare .
Him multi ca ai revenit
Andreea cred ca a nascut -de nu a mai aparut pe aici
restul fetelor, cherry, roxi, ancasilv, Fla, Sun, Fannna Florina, ce mai faceti?nu mai ziceti nimic..ne e dor de voi ..
si o zi usoara , frumoasa si plina de "racoare"
Raza de soare spune:
quote:saru'mana, da' nu beau cafea, nu fumez...un suc/o inghetata, DA!
Originally posted by bunicuta
Razuca ia o cafea mare mare sa treaca starea
Andreea[/b] cred ca a nascut -de nu a mai aparut pe aici
de Andreea incerc sa dau acum, k m-ai pus pe ganduri...