Clubul nurorilor (64)
Raspunsuri - Pagina 27
bunicuta spune:
Razuca n-am stiut de cafea dar o inghetata mare mare iti trimit
daca afli ceva de Andreea spune repede -poate are deja bb-
SunSmile spune:
Buna fetelor,
Andreea ieri avea contractii..neregulate, ce-i drept! Nu a pierdut dopul si se simtea bine. Vrea sa nasca repede...pana pe 1 august. In linii mari era bine si sper ca am reusit sa-i insuflu un tzar de optimism.
O zi buna va doresc!
The future belongs to those who believe in their dreams.
Raza de soare spune:
aflat! Andreea e bine, se plimba ..contractii a avut ieri, dar...atat. ma (ne) tine la curent dak e ceva..
phiiiiiiiiiiiiiiiiu, pot respira usurata!..
edit: buni, multumesc pt...inghetata!
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
marinar spune:
buni cred ca lui bb ii e ok in burtika, temperatura e buna, dar eu mor de cald. de cand cu bb ma imbrac mai lejer si la munca dar azi am avut o sedinta si mi-am pus ceva mai sobru... si nu ma simt bineeeee.
si eu ma ganeam ca poate a nascut andreea, dar parca a zis ca-i face instructiuni sotului si-l pune sa ne anunte. raza, sun merci de informatii.
ce as manca si eu o inghetata dar am observat ca ma ustura stomacul de la ea, asa ca mai rabd.
Marina 13+
impreuna spune:
Vicky casa de piatra si nimic sa nu va umbreasca fericirea.
Ma bucur sa aud ca Andreea este bine, o asteptam pe la noi, eventual si cu o poza, doua, cu burtica:)
Sun, buni, Lavi, Marina uite ca am aparut si eu dc tot ati intrebat de mine:)
Am foat bizi zilele astea si voi mai fi, mi-a venit o prietena buna in tara si cat de curand trebuie sa ajunga la Cluj, poate o conving sa stea la mine 1, 2 saptamani si atunci vreau sa am timp sa petrec cu ea si nici sa nu-mi neglijez familia:)
Acum pe caldurile astea ne facem de lucru, ori plecam noi, ori avem musafiri asa ca timpul e impartit.
Dar imi era do de voi (ca sa surprind esentialul:)
pt toate
Fla (sotie si mamica fericita)
ancasilv spune:
Neata fetele!
Pe caldurile astea ma gindesc numai la concediu si la luna de miere. Chiar acum vorbeam cu colegele si incercam sa fac o mini programare pt concediu. Stiti cum e romanul nemultumit...daca ai prea putine zile CO nu e bine...daca ai prea multe...iar nu e bine ca nu mai ai cind sa le iei. Ei, bine, eu sint in varianta nr 2 si incerc sa gasesc cea mai buna solutie pt a le consuma. Oare poti sa iti iei o luna CO? Ca eu la cam atita ajung daca iau si cele 5 zile pt nunta Cred ca innebunesc astia daca lipsesc atita!!! Da' cred ca o sa ma doara fix si le iau ca e dreptul meu. Sper sa nu provoc valuri f mari, ca la d-alea mici facem pluta si trecem peste...
Ceva poze...
Mai avem pina la nunta...
impreuna spune:
Anca lasa ca e buna varianta concediului prelungit mai ales dupa nunta, aveti nevoie de muuuult timp liber:) Pe unde il petreceti?
Marinutza burticutza, vrei sa auzi ce nazdravanii fac copiii astia care abia acum incep sa priceapa ce-i cu ei si le incearca pe toate?:) Mai bine sa nu te sperii, ca Sara mea are si energie si imaginatie, trebuie sa fiu tot timpul dupa ea. Acum are boticul umflat ca a cazut fugind dupa copii mari, credea ca ii poate prinde:)
Apropo de cedat loc in autobus, mie au inceput sa mi-l cedeze dupa ce mi se vedea burta binisor, insa toate babele se uitau cu mila la mine k aratam a pustoaica:) Stateam tot timpul cu verigheta la vedere
Razuco, in luna de miere ati fost pe la munte? K stiu ca cereai pareri despre pensiuni, acum ma intereseaza pe mine, daca sti ceva fain poate imi zici.
Sau celelalte fete...
Fla (sotie si mamica fericita)
camelia72 spune:
Salutare,dragelor!
Gata,am aterizat si noi acasa,am petrecut 4 zile de vis pe Valea Oltului,am fi vrut mai multe dar...bugetu-i mic si prioritati cu gramada!
Vad ca nu prea v-a fost dor de mine...deci pot sa lipsesc neobservata vreo saptamana sau chiar mai mult!Oricum,de luni voi incepe serviciul si nu o sa mai am timp prea mult de net,chiar devenise dependenta!
Va pupic,ma apuc sa desfac bagajele...!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
ancasilv spune:
Ia sa va vad fetele, ca eu ma chinui de ceva timp...
http://fun.vipnet.ro/teste/joc019.html
http://fun.vipnet.ro/teste/test594.html
Ceva poze...
Mai avem pina la nunta...