Clubul nurorilor (64)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

Razuca n-am stiut de cafea dar o inghetata mare mare iti trimit

daca afli ceva de Andreea spune repede -poate are deja bb-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetelor,
Andreea ieri avea contractii..neregulate, ce-i drept! Nu a pierdut dopul si se simtea bine. Vrea sa nasca repede...pana pe 1 august. In linii mari era bine si sper ca am reusit sa-i insuflu un tzar de optimism.

O zi buna va doresc!

The future belongs to those who believe in their dreams.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

aflat! Andreea e bine, se plimba ..contractii a avut ieri, dar...atat. ma (ne) tine la curent dak e ceva..
phiiiiiiiiiiiiiiiiu, pot respira usurata!..
edit: buni, multumesc pt...inghetata!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buni cred ca lui bb ii e ok in burtika, temperatura e buna, dar eu mor de cald. de cand cu bb ma imbrac mai lejer si la munca dar azi am avut o sedinta si mi-am pus ceva mai sobru... si nu ma simt bineeeee.

si eu ma ganeam ca poate a nascut andreea, dar parca a zis ca-i face instructiuni sotului si-l pune sa ne anunte. raza, sun merci de informatii.

ce as manca si eu o inghetata dar am observat ca ma ustura stomacul de la ea, asa ca mai rabd.

Marina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Vicky casa de piatra si nimic sa nu va umbreasca fericirea.

Ma bucur sa aud ca Andreea este bine, o asteptam pe la noi, eventual si cu o poza, doua, cu burtica:)

Sun, buni, Lavi, Marina uite ca am aparut si eu dc tot ati intrebat de mine:)

Am foat bizi zilele astea si voi mai fi, mi-a venit o prietena buna in tara si cat de curand trebuie sa ajunga la Cluj, poate o conving sa stea la mine 1, 2 saptamani si atunci vreau sa am timp sa petrec cu ea si nici sa nu-mi neglijez familia:)
Acum pe caldurile astea ne facem de lucru, ori plecam noi, ori avem musafiri asa ca timpul e impartit.
Dar imi era do de voi (ca sa surprind esentialul:)

pt toate

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Fla te pup si te astept la povesti cand ai timp.

pup si pt Sara

Marina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Neata fetele!
Pe caldurile astea ma gindesc numai la concediu si la luna de miere. Chiar acum vorbeam cu colegele si incercam sa fac o mini programare pt concediu. Stiti cum e romanul nemultumit...daca ai prea putine zile CO nu e bine...daca ai prea multe...iar nu e bine ca nu mai ai cind sa le iei. Ei, bine, eu sint in varianta nr 2 si incerc sa gasesc cea mai buna solutie pt a le consuma. Oare poti sa iti iei o luna CO? Ca eu la cam atita ajung daca iau si cele 5 zile pt nunta Cred ca innebunesc astia daca lipsesc atita!!! Da' cred ca o sa ma doara fix si le iau ca e dreptul meu. Sper sa nu provoc valuri f mari, ca la d-alea mici facem pluta si trecem peste...

Ceva poze...
Mai avem pina la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Anca lasa ca e buna varianta concediului prelungit mai ales dupa nunta, aveti nevoie de muuuult timp liber:) Pe unde il petreceti?

Marinutza burticutza, vrei sa auzi ce nazdravanii fac copiii astia care abia acum incep sa priceapa ce-i cu ei si le incearca pe toate?:) Mai bine sa nu te sperii, ca Sara mea are si energie si imaginatie, trebuie sa fiu tot timpul dupa ea. Acum are boticul umflat ca a cazut fugind dupa copii mari, credea ca ii poate prinde:)
Apropo de cedat loc in autobus, mie au inceput sa mi-l cedeze dupa ce mi se vedea burta binisor, insa toate babele se uitau cu mila la mine k aratam a pustoaica:) Stateam tot timpul cu verigheta la vedere

Razuco, in luna de miere ati fost pe la munte? K stiu ca cereai pareri despre pensiuni, acum ma intereseaza pe mine, daca sti ceva fain poate imi zici.

Sau celelalte fete...

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare,dragelor!
Gata,am aterizat si noi acasa,am petrecut 4 zile de vis pe Valea Oltului,am fi vrut mai multe dar...bugetu-i mic si prioritati cu gramada!
Vad ca nu prea v-a fost dor de mine...deci pot sa lipsesc neobservata vreo saptamana sau chiar mai mult!Oricum,de luni voi incepe serviciul si nu o sa mai am timp prea mult de net,chiar devenise dependenta!
Va pupic,ma apuc sa desfac bagajele...!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Ia sa va vad fetele, ca eu ma chinui de ceva timp...
http://fun.vipnet.ro/teste/joc019.html
http://fun.vipnet.ro/teste/test594.html

Ceva poze...
Mai avem pina la nunta...

Mergi la inceput