Clubul nurorilor (64)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

iar tu o draguta, ca de obicei.

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by marinar

Lavi nu m-am invrednicit sa fac poze cu burtika, pt ca de vazut se vede. oricum eu sunt mai dolofanica, nu asa miss ca voi...

Marina 13+

Esti o papusa!!! sa n-o credeti, fetelor!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Marina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Multumesc mult de tot pt. urari. Va pe toate. Am fost la tata socru la spital, e mai bine si speram ca duminica sa poata veni si el pt. cateva ore la biserica si rest., apoi fuguta inapoi la spital, injectii.... Sa dea DD sa se simta bine.
In luna de miere plecam la Eforie Nord, tot acolo am fost si anul trecut si ne-am simtit extraordinar.
Multi multi !

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by preda_vicky

In luna de miere plecam la Eforie Nord, tot acolo am fost si anul trecut si ne-am simtit extraordinar.

Undeeeee?...unde?
a, neaparat mergeti sa mancati la autoservirea Imperial, de la sensul giratoriu, pe unde se coboara la plaja; e cea alb-albastra, etajata. si papa o maaaaaaare inghetata si pt mine, rogu-te!

Doamne ajuta sa se simta bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by marinar

Lavi nu m-am invrednicit sa fac poze cu burtika, pt ca de vazut se vede. oricum eu sunt mai dolofanica, nu asa miss ca voi...

Marina 13+

Esti o papusa!!! sa n-o credeti, fetelor!

no credem, no credem!!!
pup fata frumoasa!! burticoasa

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Neata! M-am trezit si eu! Sunt la . Daca vrea cineva, asa de edupa-masa una, spuneti si va trimit eu.
Vicky sa fie intr-un ceas bun si muuulta fericire va doresc si multi ani! Si multa sanatate mamei tale si socrului tau!
Lavi mersi mult de urari! Te pup.
Va pupic pe toate.
Hai sa va povestesc o perla de-a sotului meu; am ras de el aseara o ora!
A venit acasa si ii povesteam ca am vb. cu vara-mea din Germania, Rita; la un moment dat spun "Am vb. si cu Vanessa" (fetita Ritei) la care el ma intreaba cine-i Vanessa... si eu spun, "Cum cine-i Vanessa?! Fetita Ritei!!!", foarte iritata, desigur ca nu-si aminteste; la care el zice... "Pai am crezut ca e vreo fata de pe <Descrepopii>"... Cum el nu vorbeste decat cateva cuvinte in .ro, a zis ce a iesit...

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Nadia1976

Lavi mersi mult de urari! Te pup.
Va pupic pe toate.
Hai sa va povestesc o perla de-a sotului meu; am ras de el aseara o ora!
A venit acasa si ii povesteam ca am vb. cu vara-mea din Germania, Rita; la un moment dat spun "Am vb. si cu Vanessa" (fetita Ritei) la care el ma intreaba cine-i Vanessa... si eu spun, "Cum cine-i Vanessa?! Fetita Ritei!!!", foarte iritata, desigur ca nu-si aminteste; la care el zice... "Pai am crezut ca e vreo fata de pe <Descrepopii>"... Cum el nu vorbeste decat cateva cuvinte in .ro, a zis ce a iesit...

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

nadia, tu esti din timisoara???

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Nu, Lavi, din Deva; am fost la Calderon, clasele 9-10, pana bunicii mei au plecat in Germania si m-am intors in Deva.

Mergi la inceput

quote:

Nu, Lavi, din Deva; am fost la Calderon, clasele 9-10, pana bunicii mei au plecat in Germania si m-am intors in Deva.

nadia, si eu tot calderonul l-am terminat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
"Pai am crezut ca e vreo fata de pe <Descrepopii>"... Cum el nu vorbeste decat cateva cuvinte in .ro, a zis ce a iesit...

ce mistooooooooooooooo

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Nadia simpatic sotul tau...

Marina 13+

Mergi la inceput