Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (31)
Raspunsuri - Pagina 27
teodora35 spune:
fetele ce mai faceti ce mai ziceti? pe unde umblati?
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
gogosar spune:
gagici, gata m-am intors.Gata cu plimbarica.Am fost si la niste prieteni....Si am mancat in parc si inghetata, si porumb copt si vata pe bat.Deh....ca aia mici.
Krelia, saru-mana merge.Cand e vb de inghetata, nu refuz niciodata.
Acu tre sa ma pregatesc pt maine la serv.
Asa ca va pup dulce pe toate...teodora, joker, georgi, krelia, ana-maria,bravegirl, daniela-daneza,sun-smile...sper sa nu fi uitat vreo opti....dulce,dulce si va urez o seara placuta.
ana_maria222 spune:
ce fac fetele???
aseara s-a terminat oarecum bine....spital...analize...dar acum e ok prietena asta a mea...am scris mai multe la subiectul "help" de la generale...nu prea imi vine sa reiau...sunt si foarte obosita!!!!!!!!!! (cred ca sub va ajunge la container..am rugat moderatorii sa il inchida)..ma duc sa ma culc ca nu mai pot!!!
multe poze
BraveGirl spune:
Va urez noapte buna! Mai stau si eu putin si ma bag apoi la nani...maine am o zi plina...nu stiu cand o sa le fac pe toate...nici macar nu am terminat curatenia prin casa pt ca am bagat un somnic de vreo 2 ore la praaz...
==========
Corina
Albumul meu
daniela_daneza spune:
BUNA DIMINEATA !
Cafea ?
Suc ?
Hai , Georgi! BAFTA MAXIMA! Iti tin pumnii !
Anca , ce bine de tine ca ai ajuns in parc si in vizita, eu nu am fost nici sa maninc tort , nici in parc.
Teodora , tu ai fost in parc? Daca era sa vin te anubtam , poate ne vedeam.
Nasica, nu te-a trezit Alex, pt. plimbarica?
Va pup pe toate si o saptamana usoara , fara evenimente neplakute!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
georgi75 spune:
Neatza fetele.
Sa aveti o saptamana super.
Io plec la examen. Gataaaa
Danezo mercic si de telefon si de incurajarile de la prima ora.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
daniela_daneza spune:
quote:
Danezo mercic si de telefon si de incurajarile de la prima ora.
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
addinel spune:
neatsa la opti... georgi, bafta la examen, tinem pumnii am avut un week-end foarte frumos, un week-end al nostru, ca sa spun asa. ne-am pregatit mai mult sufleteste decat altfel. asa am simtit noi nevoia. probabil ca saptamana asta o sa fim zombi amandoi, mai avem cate ceva de rezolvat.
la toate optimistele, nu stiu cand mai apuc sa intru.
pupici pe botici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
krelia spune:
Neatza fete opti zaba!
georgi - bafta si tinem pumnii!!!
eu azi sunt moarta pt patrie ...dupa ce ca m-am culcat tarziu (ca am stat sa-l vad pe Leo in "Plaja")..m-am mai si trezit pe la 5..si pana pe la 6 am fost "acompaniati" de schelalaitul unui catelus ....care, am aflat de dimineatza ca fusese adus de unii de la alta scara...si ulterior luat inspre dimineatza...
doamne, ce oameni...
Cumix, ma bucur ca va placura pepenii ..compenseaza cu ce a facut Alex ...noroc ca n-avem multe covoare
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006