Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (31)
Raspunsuri - Pagina 28
SunSmile spune:
Neata,
Geo tinem pumnii stransi-stransi....acush ai intrat in examen, nu? Ufff...hai ca esti fata desteapta si o sa fie bine bine!
Fetele...noi nu suntem normali...de fapt iubi imi zice...auzi 'ubi, noi nu mergem pana la cumiloi sa le vedem verighetele si sa stam la un pahar de vorba? Si ne-am dus peste oameni..asa fara anunturi bombastice...si mancaram nene la pepeni si la inghetata de pocniram. Iar blanosu le-a luat covoarele...la invartit.... Si ne-am simtit bine...ca intre prieteni adevarati si ne-am "jeluit" de dorul pliciulinilor si copkiilor! Of, of....abia astept data de 26 august...sa fim acolo toti, tremurand de emotie pt doi oameni cu adevarat de exceptie!
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa si o saptamana fara cusur!
The future belongs to those who believe in their dreams.
teodora35 spune:
neata la zabauce, Daniela nu am ajuns in parc deoarece sotul meu era obosit a ramas ca ne duce azi.
Georgi multa bafta la examenul de astazi iti tin pumnii
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
krelia spune:
puturoaselor!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
aelita spune:
quote:
Originally posted by ana_maria222
multumesc gogosar !
fetelor..sunt tare suparata....am intrat si eu la Fete fantastice acum vreo 2 zile....si ieri intra Joker o tipa de la mine de la "clubul celor cu sufletul tanar".....si incep sa se ia de ea ca ce nick e asta? ca ele au nick-uri normale...ca nu cumva fac misto de ele...ca ele sunt fantastice ca au trecut printr-un divortz si altele si ca ea de ce spune ca are un sotz bun...
si eu normal ca-i sar in aparare....le-am zis ca e fata super apreciata la subiectul nostru...etc....si m-au luat cu "ai trebut pe avocatura? ca macar asa mai aflam si noi lucrui despre tine"....GOD!
asta inseamna oare sa fii fantastica????????
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
imi cer scuze ca intru asa aici..
draga mea Ana,nu cred ca a fost asa,nu mi se pare nici corect nici frumos ceea ce faci.
Eu cred ca ai fost foarte bine primita acolo .In plus,un mic amanunt,nu toate fetele am trecut printr-un divort ,destule avem un sot minunat ,si nu despre asta e vorba.
Incidentul ,in legatura cu joker,a fost cu o alta fata,noua ,ca si voi.Asta pt ca pe forum s-a deschis un subiect despre "ca nuca in perete" si o fata de acolo a intervenit peste replica lui joker -Nici o fata din "fantastice",SI MAI ALES NICI O FATA CARE AR AVEA PROBLEME IN CASNICIE ,nu a spus absolut nimic,ba chiar i-au urat sincer lui joker toate cele .
Si oricum ar fi fost,nu cred ca a fost un mare incident,drept pt care noi nu am discutat niciuna despre ce s-a intamplat.
Lasi aici sa se inteleaga lucruri care nu au fost .Si mai ales,lasi sa se inteleaga,ceea ce e foarte urat,ca noiste fete divortate au sarit in cap pt ca cineva are un sot fericit.Ceea ce e absolut fals,si nu mi se pare frumos deloc.
Acolo sustinem niste fete nemaipomenite,care poate au unele probleme,dar tocmai ele au fost care v-au primit cu bratele deschise,pe cand voi ati inceput sa le judecati .AcUM STAU SA MA GANDESC DACA NU JUDECATI DE LA INCEPUT,SI FAZA LUI JOJKER A FOST CHIAR INTENTIONATA.Poate ma insel...
Cred ca nu e frumos,acolo nu s-a discutat absolut nimic despre tine,sau despre joker,si ati fost primite cu bratele deschise .
Numai bine,si scuzati ca am dat buzna.
teodora35 spune:
aelita daca tot ai sa ii spui ceva anei de ce nu ii spui pe pm asa mi se pare cel mai corect nu trebuie sa dati buzna asa aici si sa va luati de ana daca aveti sa ii spuneti ceva de ce nu ii spuneti in privat?
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
addinel spune:
aloooooo, ce-i aici, bar de negri? razboaiele duceti-le pe pm dragelor, nu pe la ce subiecte apucati.
altfel bine, sanatoase? eu sunt picata in freza, nu am chef de nimic, vreau acasa la mine.
pupici pe botici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
daniela_daneza spune:
Georgi , ne mai tii mult pe jar ? Hai da um semn !
Va pup!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
georgi75 spune:
Gataaaaaaaaaaa.
Am venit de-o ora si ceva dar fi-mea e f miorlaici ca s-a trezit de la 7.30 si a prins-o ora asta fara sa adoarma asa ca va dati seama....
La examen a fost OK.Greut...dar a mers.
Io plec la tara dupa amiaza, ma intorc pe joi cred.Imi iau o paaaaauza si ma duc la mama.Vreau are.
Va dulce si sa fiti cuminti.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
teodora35 spune:
georgi distractie placuta la tara,ma bucur ca ai luat examenul.
Fetele cand sunt si eu in fine acasa sa stau cu voi la o vb voi sunteti plecate nu este corect cand eu o sa incep munca o sa incepeti si voi sa vb.
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze