Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (31)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Fac eu cafele...neata...cate vreti?

Ana, nu stiu ce i-a pus...mai bine ai vorbi cu un medic....

daca stii, spune-mi ce a baut aseara.

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Teo , esti o draguta!Multumesc de invitatie , vin cu drag in acvariu , alaturi de pestisorii tai .Serios , daca vrei sa te vopsesc , da un semn si vin.Eu zic sa te faci tot blonda, ca te prinde!Ce program aveti azi ? Sau in concediu ? Macar tu cu fetita sa mergi pe undeva , daca sotul nu are concediu.

Au , uitam de cafelutza , va dau si o berica si un suc pt. cele care nu servesc cafea /bere

Anamaria, hai , trezirea, da-ne vesti bune despre prietena ta .

Trezirea :

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Salutare! Ieri am adus rochia acasa si am probat-o...i-a placut fff mult sotului (care de felul lui e mai pretentios)...
Azi am o groaza de treaba...trebuie sa fac curat luna in toata casa si sa fac si bagajul....cel mai nasol e ca am si o groaza de calcat ...

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

sotul meu lucreaza de noapte dar de luni intra si el in concediu asa ca de luni incolo pot spune ca sunt cu adevarat in conced.Azi vreau sa il conving pe al meu sot sa mergem in parcul carol cu fetita si cu rolele dar sa vedem daca are chef
Daniela iar cu vopsitul am o prietena care ma vopseste mereu eu ma gandeam acum sa ma fac un ciocolatiu chiar nu stiu ce sa fac am o mare dilema

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Sal'tare opti....
Am intrat sie u sa va salut.Am bagat o fripturica la cuptor si dupa ce voi papa, plec cu al meu sotprin Herastrau, sa ne plimbarim putin.as mananc o inghetata mare.......
Si eu am o stare de lene,d e nu imi vine nici sa ma dau jos din pat,dar trebuie sa iesim putin.
Pupici la fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Corina, ai vazut ca iti faceai griji degeaba in privinta rochiei.Spor la curatenie si la calcat( urasc lucru asta ) .Concediu plakut!

Teo, eu sunt un blond asa cognac , acuma si s-au improspatat suvitele , care sunt blondul acela spre alb...

Anca, pofta buna si plimbare plakuta.Tocmai ce am mancat si eu inghetata, mai era niste tort prin congelator.

Pupici !

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Si eu urasc cel mai mult sa calc si sa sterg praful...dar cineva trebuie sa le faca si pe astea....

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

bau!
si pe mine ma asteapta de calcat doo camasi..noroc ca e consortu' in contzed si trece pe tricouri ....
..altfel..mancai o supa crema de sparanghel (tot de la plic )..de ma luara tati caldurili.....asa ca, mai bine calcam ...
..prafu' il stersai de dimineatza, am scapat
..si tot altfel..cred ca plimbarea de duminica se amana mai pe seara...ca acu...iubi e cu T-ul din parcare la reparatii..deh, daca avem vecini binevoitori si darnici...a 4a oara cand ni-l strica....cred ca avem "fani
"..ca numai intr-al nostru dau

phiuuu....ce caldura, frate

Cumile, te-ntorsasi bre, de la cumparaturi?

si ca tot vorbiti de vopsituri...cotizez si eu la clubul "ce culoare ne vopsim?"...ca si eu sunt intr-o dilema totala....si nu mai am mult timp sa hotarasc...ca deh, intr-o luna si-un pic ma miresesc...

pup opti!

gogosarule, iti dau io o vafa cu vanilie, ca am 2 in frigero, merge?

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari.
Am aparut si eu sa va pup pe ziua de azi.
O duminica faina va doresc.

Io am adus-o pe maman de la tara sa stea cu Stef maine.Din pacate se simte cam rau.Sunt un pic suparici din cauza asta. si daca nu mai intru azi, sa-mi tineti pumnii maine incepand cu ora 10.Am sa-i mai trimit cate un mesaj Danezei sa va dau de stire ce fac.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Copii, va pup, mergem la cumparaturile de duminica si in herestrau.....poate o barcuta, ceva...sa se trezeasca iedul si am tulit-o.o duminica frumoasa

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput