Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (31)
Raspunsuri - Pagina 25
ana_maria222 spune:
wow daniela....vezi poate gasesti pe drum si un Fat Frumos pentru mine!!! sa pui poze sa te vedem si noi!!!!!
p.s. oare cat ma mai tine avertismentul asta???
multe poze
ana_maria222 spune:
fetelor...ma duc sa iau niste flori pentru prietena mea...ce ma sfatuiti sa iau....sa nu fie prea piperat ca nu ma indur...
multe poze
ana_maria222 spune:
am luat 5 fire de dalii mov....sunt superbe florile astea..nu stiam de ele!!!!!!!!
Prajitura de azi
v-am pus poze si cu prajitura facuta azi!!! cam nereusite
multe poze
joker spune:
Arata super.eu nici pe asta nu sunt in stare sa o fac...sunt cam lipsita de talent in ale gastronomiei...Pofta buna....Si distractie placuta la petrecere..
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
Gabbriela spune:
buna,
- Pai Gabbriela e doar un nick pe DC (90 % din prieteni din us imi spun Gabi), nicole e numele real (90 % din prieteni din ro imi spun Nicole)... asa ca decizia va apartine, imi puteti spune cum doriti voi.
- ma bucur ca v-au placut pozele cu piticu meu.., el are 3 ani jumate si de cand cu el viata noastra s-a schimbat in bine "thank God, we have him"
- cateva sugesti, va rog sa ma stergeti de pe lista , fara suparare da, sunt foarte putin activa pe DC si prefer sa nu fiu pe lista, multumesc
- alta sugestie, la datele voastre de nastere, nu era mai usor de urmarit daca era 22.10.198- - Numele fetei?
Ma consider o finta calma, nu ma cert mai cu nimeni, cineva trebe sa ma calce rau pe coada sa izbugnesc, dar cel mai repede izbugnesc daca cineva se leaga de fam ea.
Am multe proiecte pronite anu asta si sper sa le duc la bun sfarsit, am inceput cu cetatenia, am luat toat eexamenele.. acum asunt cetatean, in acea perioada am inceput si scoala sper sa termin si cu ea anu asta, mai am cam 50 % din materie de parcurs si dupaia examen final. Am inceput cu scoala de soferi, am si terminat cu ea... copil la gradi.. si rutina zilei imi umple ziua... hm nu mai stiu ce sa mai zic.. ma duc in curte la balaceala...
toate bune la toata lumea
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
I am not a vegetarian because I love Animals; I am a vegetarian because I hate plants.
gogosar spune:
Salutare optimiste.
Iaca ca reusi sa instru si eu acu pe seara.Sunt rupta de oboseala, azi am zugravit cu al meu sot in bucatarie, am spalat faianta( apropos, lucru care nu imi place deloc), si toate cele din dotare.Aceste lucruri ne-au luat apropae toata ziua.Acu l-am tuns pe sotul meu, saracu ca se vaita ca i-a crescut parul..deh aseara m-a vopsit el pe mine...si nu puteam sa fac mofturi...M-am imbaiat putin si .....dupa baie m-a luat somnul de nu va spun.
Ana, delicios arata prajitura ta.Deja mi-e pofta.
fetele eu va urez nopate buna, va pup dulce si "ne auzim maine".
ana_maria222 spune:
e cineva pe aici? am si eu nevoie de un sfat!!!
la prietena mea e totul super naspa....cineva i-a pus ceva in bautura si acum se simte super naspa. din fericire au plecat cu totii....dar nu stim ce sa-i dam sa se simta mai bine..sa-si revina....
nu se poate tine pe picioare...nu isi poate ridica capul de pe perna...e ametita..palida...heeeelp!!!!!!!!!
multe poze
SunSmile spune:
Neata,
Tocmai am venit de la plimbare, e foarte fain afara...e racoare si asta-mi place!
Ana nu cred ca te ajut la ora asta si nici macar nu stiu daca e asa, dar imi aduc aminte de perioadele cand eram si eu de varsta voastra si se practica pusul de scrum in bautura. Acu'....o cafea cu sare si niste lamaie ar trebui s-o calmeze putin. Mai mult nu stiu.....
Astazi avem program de lene....de stat "bot in bot". Si Doamne ce iubesc weekendurile....
O duminica placuta, dragelor!
The future belongs to those who believe in their dreams.
daniela_daneza spune:
Neatza!
Ca de obicei nu am avut somn, m-am trezit la 7.36, de para aveam de facut ceva.Nu .Se pare ca , gandurile ma pasa.Am o stare tare aiurea, deprimata, imi vine sa ma dau la dundul apei(peste fiind) si sa fiu lasata in pace sa imi pastrez intimitatea, sa fiu securizata fata de restul lumii.Asa cica sunt pestii saptamana asta..dar gata ...nu tre sa va stric ziua si voua....
SUN, e plakut afara, e racoare .Ce face Alexutzu?
Georgi, ce faci?Te-ai vopsit? Eu da !Imi place cum a iesit.Poze nu pot sa pun ca aparatul nu e acasa.
Va doresc o duminica plakuta !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
teodora35 spune:
neata la fete ce mai faceti ce mai ziceti?
Daniela daca tot te-ai sculat inaintea mea de ce nu ne-ai servit si cafeluta? Si treci peste starea pe care o ai ca nu e bine sa fi asa daca tot esti peste hai la mine in acvariu ca mai am loc chiar aseara o pestoaica mi-a facut vreo20 de puiuti si cand vi sa ma vopsesti si pe mine nici macar nu stiu ce culoare sa ma fac daca tot blonda sau sa imi fac culoarea mea naturala
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze