Sa ne rugam pt Maria lui Irinel! (2)
Raspunsuri - Pagina 26
bertha spune:
Irinel, ca intotdeauna, mesajele tale sunt o lectie de viata si de credinta. Cand citesc gandurile tale, ma simt mica si meschina si inteleg clar ca Dumnezeu nu face nimic intamplator sau fara sens. Cat timp exista oameni ca tine, sacrificiul fiului Domnului nu a fost inutil.
Va imbratisam strans-strans si suntem alaturi de voi in continuare.
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
sim spune:
Draga mea Irinel sufletul mi se rupe de atata durere. Mi-e greu sa gandesc, mi-e greu sa exprim si mi-e greu sa transmit tot ce as vrea. Tot ce pot este sa ma rog ca draga noastra Mariuca sa stea alaturi de ingeri, iar pe voi trei sa va intareasca Bunul Dumnezeu si sa va ajute a gasi calea alinarii.
Te imbratiesz cu drag si cu sufletul plin de lacrimi.
Simona 34+ si Ruxi
Irinusha spune:
Irinel, George si Danut, sincere condoleante!
Dumnezeau s-o aiba in paza si s-o odihneasca in pace! Ma rog pentru ingerasul Maria!
Irinel, esti un om extraordinar, sunt mandra ca te cunosc! Te admir pentru puterea si sufletul tau bun ... si ma rog ca Dumnezeu sa va dea in continuare putere sa treceti peste pierderea asta grea! Mariuca o sa va ocroteasca din ceruri.
Il pup dulce pe Danut si ma rog sa nu-i simta lipsa surorii lui dragi mult timp!
Va imbratisez!
Bebe Beca spune:
Mami Irinel, de prisos sa mai spun ca esti un om nemaipomenit. Toate gandurile bune le indrept spre voi si va doresc multa putere... Si imbratisari multe pentru toti trei.
Dumnezeu sa o odihneasca pe Maria...
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
Lauraa spune:
Irina si George, primiti condoleantele mele!
Imi pare foarte rau pentru pierderea voastra, e de neimaginat cat suferiti voi acum insa eu cred din suflet ca Mariei ii este acum bine intre ingeri de unde va vegheaza zambind! Ea a suferit mult saracuta,acum e departe de toate astea!
multe imbratisari pentru voi si Danut!
Laura
Daiopri spune:
Irinel, sincere condoleante. Si eu am sperat mereu ca Maria se va face bine, si ma bucuram de fiecare zi trecuta, desi asa cum spuneai poate pentru ea era asa de greu.
Imi pare rau pentru cele intamplate si va doresc multa putere sa treceti peste si poate Doamne Doamne sa va lumineze vietile, caci sunteti intradevar puternici si meritati sa fiti fericiti. Iubita voastra va v-a veghea mereu. Asa cum spuneau fetele, mesajele tale sunt adevarate lectii pentru noi, asa ca te asteptam oricand sa ne scrii, sa te descarci si sa plangem impreuna, sa ne dai vesti bune, sa ne lasi sa-ti fim alaturi.
Multa putere si multa sanatate va doresc.
Odihneste-te in pace frumoasa mica.
Numai bine
b_miruna spune:
Dragii nostri, nu exista durere mai mare si tot nu inteleg de ce a trebuit sa fiti pusi la aceasta grea incercare. Ati dat dovada de multa tarie in tot acest timp, iar noi am fost si suntem alaturi de voi.
Sper sa va recapatati intr-o zi puterea de a zambi si de a va bucura de viata, iar Danutz sa se bucure de niste parinti extraordinari.
Imi e tare dor sa ne vedem si nu stiu cand se va intampla asta.
Ne gandim la voi!
Mira, Miruna si Mihai
Carmenbr spune:
Ieri am vorbit cu Irinel si era mai bine. Eu o plangacioasa ca de obicei. E nemaipomenita fata asta. Ieri ii facea Mariucai pomana de 9 zile. Se duce zilnic la ea. Imi povestea ca Danut intreaba de ea si spune ca Mariuca e la biserica. Mariuca i-a lasat lui Danut jucariile ei favorite, un iepuras si un ursulet (sper sa imi aduc bine aminte) si el zice "mami, Mariuca buna", ii multummeste Mariucai ca a fost buna si i-a lasat lui jucariile. George i-a facut o surpriza Irinei si pleaca maine in Rep Dominica pt cateva zile. Irina nu prea vroia, dar si eu zic ca e o idee buna, are nevoie de putin timp sa-si vindece sufletul. Danut era racit, iar saraca mamica ingrijorata, dar o sa treaca raceala.
CRACIUN CU MULTA PACE SA VA DEA DUMNEZEU IRINA SI GEORGE!
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...uraaa!
sileriki spune:
Nu am cuvinte o asemenea durere nu are margini ,imi pare foarte rau ........
evi , Eric 14.06.2000
Irinel spune:
Buna fete dragi!
Multumesc inca o data pentru tot sprijinul vostru, pentru toate mesajele pline de suflet. Noi suntem bine, asa cum v-a spus Carmen, azi plecam in Republica Dominicana, va fi un timp de linistire a familiei noastre. Celor care ma incurajeaza sa zambesc din nou voiam sa va spun ca e greu sa nu zambesti cand ai in casa un nazdravan de 2 ani jumate. Inca mi-e greu cand ma gandesc la fetita mea draga si probabil ca o sa imi fie tot timpul, mi-e greu sa nu ma gandesc la ultimele ei zile. Sper ca incetul cu incetul sa ma pot gandi mai mult la ea ingeras linistit si fericit si mai putin la ultimele clipe cu ea. Insa asta nu inseamna ca eu si George am incetat sa zambim. Nici nu cred ca ar fi bine pentru Danut si nici pentru noi.
Danut vorbeste foarte mult despre Maria. Ma intreaba unde e, de ce e acolo, cand vine acasa. Imi repeta ca vrea ca Maria sa vina acasa. Uneori nu ne dam seama cate lucruri simte un copil la varsta asta. Intr-o seara stateam si ma jucam cu el si pentru cateva secunde am fost tacuta, ma gandeam la ea bineinteles. Si imediat Danut mi-a spus ca vrea sa vina Maria acasa. CUm a stiut? Si n-a fost prima data. Alta data eram in dreptul camerei ei si mi-a zis "Mami ce se aude?" "Nu stiu mami, nu se aude nimic..." "Jucariile...jucariile lu Maria!" Nu se auzea nimic, sau eu stiu... copiii sunt nevinovati, poate ca ei aud si vad lucruri pe care noi nu putem sa le vedem. Poate ingerasul meu drag venise sa se joace cu jucariile ei preferate...
I-am citit o poveste cu un ingeras si ingerasul era bineinteles Maria. In pomul de Craciun avem un ingeras, care e tot Maria. Se uita la poze cu Maria. Sa nu credeti ca e trist. Pentru el, chiar mai mult decat pentru noi, ea e inca aici. Doar ca e greu sa ii explici de ce ne ducem la cimitir sa vorbim cu ea daca ea e sus la Doamne-Doamne.
Acum e incantat ca mergem la mare, la plaja. Si, chiar daca nu prea am vrut sa plecam, poate ca o sa ne ajute cumva.
Am intrat in primul rand sa va doresc la toate Sarbatori fericite, in liniste si pace pline de zambetele copiilor iubiti, celor ce ii aveti, iar celor ce ii asteptati, anul nou sa va aduca minunea de viata mult-dorita. Doamne ajuta!
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)