Sa ne rugam pt Maria lui Irinel! (2)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myrrha spune:

Draga Irinel,
Sa va ajute Domnul sa treceti peste aceasta durere. Sint multi care se roaga pentru voi, iar Mariuca e de-acum intr-un loc mai bun,de unde va ocroteste...
Imi sinteti tare tare dragi, toata familia, desi nu va stiu decit din poze si povesti.
Va imbratisez cu toata inima,
Vichi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Of, Doamne, greuntrebuie sa va fie!

Dumnezeu sa va intareasca!
Suntem alaturi de voi.

"Si prin sufletul tau va trece sabie" (Luca II, 35)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Irinel, ne rugam pentru sufletul Mariei! Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by Irinel

Mi-e inima grea dar trebuie sa va dau vestea asta cumva. Ieri, 14 decembrie a murit o fetita si s-a nascut un inger in ceruri. Sa nu plangeti pentru ea, a suferit mult in scurtul ei popas pamantesc. Acum nu mai are dureri, nu mai respira greu, e fericita si se va ruga pentru noi toti cei care ne-am rugat aici pentru ea.Va multumesc din suflet ca in toata aceasta perioada grea ati fost mereu alaturi de noi cu rugaciuni si incurajari. De foarte multe ori m-a ajutat sa stiu ca atata lume se roaga pentru ea.http://photos.yahoo.com/irinoiuIrina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca!
Irinel,esti o mamica puternica,Dumnezeu sa te ajute sa treci,impreuna cu cei dragi,peste aceasta pierdere.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Imi pare enorm de rau...fetita mea e nascuta in aceeasi luna, e ingrozitor! Ne rugam pentru sufletelul nevinovat si pentru voi toti!

Mary si Anna Maria- 08.04.2006
Poze cu Anna http://new.photos.yahoo.com/marilenavladoianu/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Dumnezeu sa te odihneasca in pace inger drag

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Dragele mele, eu si George va multumim din suflet pentru cuvintele si simtirile voastre frumoase. Nu stiu ce as putea sa va scriu acum. E cumplit pentru o mama sa stea langa copilul ei asteptand sa moara. E aproape la fel de cumplit sa il lase singur in recele pamant, sa vina acasa, o casa care fara zambetul si gangurelile copilului drag pare asa de goala... V-am scris sa nu plangeti pentru ea pentru ca a avut parte de multa suferinta, acum e fericita, in pace si fara dureri, se joaca poate cu alti ingerasi ca ea. Cand plang, o fac pentru mine, pentru George, pentru Danut si pentru toata durerea ei de pe acest pamant.

Si eu cred ca micuta ei viata nu a fost intamplatoare, a atins vietile multor oameni, ne-a ajutat prin suferinta ei sa ne rugam, sa fim mai aproape de Dumnezeu. Si daca El a hotarat sa o ia si nu a facut o minune, nu inseamna ca nu putea. Planurile Lui pentru ea au fost altele. Noua ne pare rau, o voiam cu noi, ne-a luminat viata si amintirea ei ne-o va lumina intotdeauna. Numai ca noi suntem oameni si ne gandim mult la existenta noastra aici pe pamant care e doar un pas marunt spre cea lipsita de durere si eterna.

A fost un copil extrem de zambitor si prietenos in ciuda suferintelor ei zilnice. (asta daca nu se intampla sa ai un stetoscop sau un acusor in maini, atunci nu te puteai atinge de ea fara sa protesteze, avea si multa personalitate, au spus-o toti cei care ne-au ajutat in ingrijirea ei). Ii placeau plimbarile lungi, bratele inalte ale lui tati, zbenguiala neobosita a fratelui si pupicurile parintilor si ale papusilor ei. Era in stare sa se opreasca din plans cand o pupam marunt-marunt pe obrajor si imi varam obrazul in obrazul ei. Poate si de-asta ne e atat de greu sa intelegem ca nu o vom mai vedea niciodata aici, pe pamant. Dar pentru ea a fost greu, iar ultimele zile m-au facut sa inteleg ca Dumnezeu o vrea la El, nu vrea ca ea sa mai sufere. Nu credeti ca e nedrept. E drept ca o fiinta atat de mica si nevinovata care a suferit atat sa ajunga direct la fericirea suprema. Dumnezeu putea sa ne-o mai lase cativa ani si noi am fi fost atat de fericiti in egoismul nostru parintesc, dar ea ar fi suferit mai mult.

Nu stiu daca fac bine postand acest mesaj, dar mi-ati fost si imi sunteti aproape si ati indragit-o cu totii pe fata mea scumpa si am simtit ca e drept ca, asa cum voi mi-ati impartasit gandurile si sentimentele voastre sa o fac si eu.

Va imbratisez pe toate

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

IRINA- esti un om extraordinar! Citind postarea ta m-am convins inca o data ca esti extraordinara! Te admir foarte mult! Iti doresc sa ai multa putere si sincere condoleante! Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe Maria!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

quote:
Originally posted by Irinel

Era in stare sa se opreasca din plans cand o pupam marunt-marunt pe obrajor si imi varam obrazul in obrazul ei.

M-a apucat plansul.

Nu stiu daca fac bine postand acest mesaj,...

Nici sa nu te gandesti la asta. E o lectie pentru noi toti. Va admir si as vrea sa am credinta voastra.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

"Ce verde era valea mea!" (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Irinel, sincere condoleante...Dumnezeu sa o aiba in paza pe micul ingeras....iar voua sa va dea atata putere incat sa-l faceti pe Danut sa nu sufere atat de tare ca voi...plang acum si iti admir taria de care dai dovada....si multumim pentru postarea ta

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput