Sa ne rugam pt Maria lui Irinel! (2)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Irinel, tu esti o fata extraordinara. Mesajele tale sunt atat de...bune si linistitoare. Nici nu stiu cum sa le descriu.
M-a bufnit plansul cand am citit cum vorbeste Danut despre Maria.
Danut intelege mai multe decat credem noi--asa e si Stefan al meu.
Sper ca vancanta in Dominicana sa fie una linistita si sa va faca bine.
Va pupam cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Irina esti o mama minunata! M-au impresionat si bucurat randurile scrise despre Danut (chiar ma gandeam ce e in sufletelul lui si cum trece peste despartire). Sa va intoarceti cu bine acasa dragilor.

"Ce verde era valea mea!" (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Sarbatori fericite si vacanta placuta! Irinel, , pupici lui Danut!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Sincere condoleante!nu am cuvinte...
Sarbatori fericite!multa sanatate
Marilena si Robert(2 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

sincere condoleante familiei voastre, sinteti o familie tare frumoasa!

Flavia +16, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

As fi vrut sa scriu un mesaj de incurajare, dar nu-mi gasesc cuvinte...
Mai bine ma rog la Doamne-doamnne sa va dea putere si pace in suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fetele mele dragi, o perioada lunga acesta a fost subiectul de pe forum unde am intrat de cate ori am putut, v-am impartasit in masura in care mi-a permis timpul bucuriile, sperantele, temerile noastre. As putea spune ca perioada asta a fost intre agonie si extaz, orice pas inainte, orice progres ne-a bucurat atat de mult, ne-a dat sperante de viitor. Dumnezeu a vrut altfel si, cu toata durerea, trebuie sa acceptam voia Lui. Maria va ramane in gandurile noastre, speram sa ramana si in cele ale fratiorului ei drag, care se uita zilnic la poze cu ea, se joaca si doarme cu "lsuletzul Maiia", i-a adus nisip de la mare si vorbeste foarte des despre ea (ii pastreaza un scaun la masa, in patut, imi spune ca e departe-departe la Doamne-Doamne...)

Din pacate momentul a venit sa cer inchiderea acestui subiect drag. Am visat sa o fac din cu totul alte motive, mai fericite. Va multumesc pentru tot sprijinul vostru, a contat enorm sa va stim aproape de noi, ca va rugati pentru noi. Noi incercam sa mergem inainte, sa ne bucuram de ceea ce ne-a dat si ne da Dumnezeu. Chiar daca visul s-a terminat asa, nu voi regreta niciodata perioada asta.
A fost greu, este trist, dar un zambet din poza ne aminteste de o fetita minunata, pe care am iubit-o si o iubim mult si care ne-a iubit mult, o stiu cu toata puterea. Ne-a invatat ca si atunci cand te doare, dragostea te ajuta sa zambesti si sa te bucuri de ceea ce ti-a dat Dumnezeu. Privind inapoi gandesc ca viata ei a fost mai plina de durere decat ne-am imaginat chiar si noi parintii ei, prinsi de treburile zilnice si grija de a o ajuta. SI totusi zambea...

Mi-e tare greu dar rog pe moderatori sa inchida acest subiect.

Si nu uitati: ea zambeste FARA DURERE acum.

Roaga-te pentru ca sa ajungem candva la tine ingerul nostru iubit!

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria (20 Aprilie-14 Decembrie 2006)

Mergi la inceput