M-am hotarat....adoptie (38)
Raspunsuri - Pagina 21
irina_g spune:
Adelia, vezi ca adresa ta de mail nu functioneaza.
Vezi ce e cu ea (o fi plina?)
Irina si
Mihai
Alexa Ioana spune:
salutare gagici !!!
in primul rand, bun venit fetelor noi. multa bafta va doresc, multa rabdare, si multa incredere ! totul o sa fie bine, o sa vedeti ! sa aveti incredere, si totul se va rezolva la momentul potrivit ! 
in al doilea rand, avand in vedere ca atat eu cat si fiica'mea ne'am sarbatorit de Sf. Maria, va multumim pentru urari !
noi ne'am intors din concediu. a fost superb ! a fost o saptamana minunata. dar, ca toate concediile... a trecut asa de repede ...
am vizitat o gramada de locuri frumoase, ne'am plimbat, am facut baita in piscina (fii'mea tremura de frig de ii clantaneau cei 6 dinti din dotare, dar i'a placut la nebunie), si, printre altele, ne'am si taiat motzu' ![]()
are mama fata mare deja ...
in rest, nimic nou... ne bucuram sa va "vedem" din nou, si va trimitem o gramada de pupici la pitici, la mamici si la viitoarele mamici

alexa si mami
irina_g spune:
Alexa, felicitari pentru taierea motului. Ce a ales de pe tava?
Bafta multa tuturor fetelor care acum sunt la inceput de drum si nervi de otel le doresc sa treaca prin toata aceasta birocratie.
Bucuria de a tine in brate un puiut este atat de mare incat veti trece peste toate greutatile.
va pupic pe toate
Irina si
Mihai
simona dragusin spune:
Cum tot nu am somn, (
)am invatat sa pun pozici .
Deci daca doriti sa vedeti ce fata mare are mami...
Alexa bine a-ti venit!Va asteptam cu poze(pe mess)
SIMONA si PATRICIA
adelia alin spune:
Malinuta nu am primit nimic,nu stiu ce se intampla.Si Irina a zis ca ii tot da eroare daca-mi trimite ceva.Te rog mult incearca inca o data sau incearca mai sigur pe adresa sotului meu: alinpaun@yahoo.com
Multumesc mult.
PS.Sau poate mai sigur e pe PM?
adelia alin spune:
Malinuta rectific!
Am primit caracterizarile,m-am lamurit intr-u totul.
Multumesc mult pentru efort!deci adresa de email functioneaza acum!
Va pupic
adelia alin spune:
Haideti ca le-am zapacit de tot!
Acum am realizat ca am primit mail de la nico_ro de fapt,si nu de la Malinuta!
Nico_ro multumesc mult!
Chiar mi-a fost de folos.
Malinuta de la tine nimic deocamdata.Dar cred ca ma descurc cu ce am pentru moment.
Va pupic