M-am hotarat....adoptie (38)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Revin si eu cu o intrebare!
Daca voi gasi cumva un copilas,dar inainte de a primi acel atestat este de bine sau de rau?Imi usureaza cu ceva situatia?Am inteles ca afar acel atestat nu poti intra in nici o maternitate sau leagan.Dar si daca il am chiar pot merge la orice ora sa vizitez copii?
Sotul meu parca nu mai are rabdare.Ar vrea un bebelc in minutul asta daca s-ar putea.Azi am incercat sa-l conving sa ma lasa sa mai fac un fiv si mi-a taiat-o scurt.Vrea adoptie.Dar mi-e teama,cand va vedea cate avem de infruntat,sa nu depuna armele.Asa ca intreb si eu,dar va rog nu va suparati.Stie cineva o fetita cat de mica,cea mai mica daca se poate,fara mamica?Ca as vrea eu sa fiu mamica ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Adelia daca nu ai atestat nu poti face nici un fel de forme pentru copil, asa ca daca afla alt cuplu cu atestat despre acel copil il poti pierde pentru ca ei pot face cerere pentru el si tu nu. Pe de alta parte, daca il gasesti cu putina vreme inainte de a lua tu atestatul si poti face in asa fel incat sa fie "pastrat" bebelusul...te usureaza. Insa nu te mai gandi la asta, ca nu vine copilul cum si cand vrem noi...asa doar te zapacesti cu intrebari. Cat despre a merge la orice ora...eh, treaba nu e asa, sunt niste institutii publice, au si ei un program, mergi si discuti si vezi cand sunt disponibile asistentele. Iar in maternitati teoretic nu avem voie sa intram sa cautam. Practica insa e alta , totul e sa gasesti persoana care sa te trimita la tinta.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia_Pui spune:

Si Stef face kaka la olita . Este adevarat ca si el are ore in general fixe . Dar spune mereu . Daca se ia cu joaca , mai uita uneori si spune imediat ce a facut . Si trebuie neaparat sa il schimbi .
Cu suzeta , zisa gaga , si noi avem mari probleme.Acum doarme cu doua , una in gurita si una in manuta . In oct , dupa ce ne intoarcem de la finut , incercam sa renuntam la ea .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/map75ro/album?.dir=828escd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Fetelor va pup.
Silvia-pui sa-ti traiasca nepotelul ! Ti-am admirat flacaul,ce mare s-a facut !Si seamana cu tati(parerea mea).
Sint din ce in ce mai uimita si incintata de asemanarile dintre copii nostri si noi.
E clar ca ne-au fost destinati !

Flori multa sanatate.

Patri felicitari pt kk la olita. Ai fata mare ce mai...

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia_Pui spune:

Simona , parerile sunt impartite , dar cei mai multi voteaza spre asemanarea cu tati . Oricum el este copilul pe care l-am dorit , exact asa cum am visat sa fie . Chiar ma uitam aseara in timp se dormea si imi spuneam ca a meritat toate eforturile .
Sa vedeti si minunea mea de nepot , la 30 de minute dupa nastere .
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=553265778&security=rFKQHe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/map75ro/album?.dir=828escd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Fetelor am mare nevoie de ajutor!!!!
Puteti posta pe aici un model de scrisoare de caracterizare?Ma innebuneste chestia asta cu totul.Adica ce sa scrie prietena mea cea mai buna in ea ,altceva decat ca sunt frumoasa,desteapta,si voioasa si ca as fi cea mai buna mama din lume?
Va rog mult dati-mi si mie detalii ca de azi dimineata ma cert cu sotul pe tema asta.
Multumesc din inima....forumului!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am unul de la Irina cred, e model pentru caracterizare de la serviciu dar o poti adopta la prieteni. Una peste alta cam asa suna si aia (ca va cunosc de x ani, ca stiu ca va doriti mult copii, ca o sa fiti niste parinti perfecti...):

Model (ilustrativ) de caracterizare:
Caracterizare

Subsemnatul(a)......, asociat/director/... la societatea ...... cunosc pe
doamna (domnul) X care este salariat la societatii noastre in functia de ………din anul _ de cand s-a angajat in societatea noastra. De atunci s-a stabilit intre noi o relatie de colaborare care dureaza si astazi, isi indeplineste obligatiile de serviciu cu constiinciozitate, este un om de baza in cadrul institutiei ce o conduc.
Familia X sunt oameni seriosi, sunt prietenosi, ordonati, stiu ca isi doresc copii, stiu ca au o familie inchegata, sunt casatoriti de _ ani avand o stabilitate din punct de vedere familial si material.
Stiu ca indeplinesc conditiile materiale si morale pentru cresterea si dezvoltarea unui copil si ii consider apti sa adopte.
Pentru completarea celor precizate pot fi contactat la telefon ..... sau pe email la .....

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinuta spune:

adelia, daca te hotarasti, eu pot sa ti le trimit chiar pe ale mele (drept model); sunt proaspete (n-au nici 2 luni) si se pare ca au fost acceptate; daca le vrei am sa ti le trimit pe mail

Mergi la inceput

Fetelor o mie de pupici meritati!
M-am lamurit si eu ce si cum in privinta caracterizarilor.de la serviciu nu putem lua,eu din lipsa de loc d emunca si sotul din cauza ca lucreaza afara si e greu cu aia sa-i lamuresti exact ce vrei.Asa ca ni s-a spus sa aducem de la prieteni.Si m-am gandit sa le scriu eu si sa le dau prietenilor sa le completeze si semneze ca sa nu-i mai stresez si pe ei cu ...compunerile.
Malinuta mi-ar fi de folos orice tine de dosar,adoptii,bebelci,teste si ce stiu eu ce mai avem de parcurs.
Adresa mea de email este:adeliapaun@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Fetelor, azi dimineata la 5 s-a trezit a mea printisoara cerand papo, pardon , urland asa, nu stiam ce vrea, am dus-o in buc si i-am dat 2 biscuiti, am intrebat-o de pipi, a zis da si a si facut la olita, apoi a vrut in pat langa tata, si-a rontait biscuitii, apoi am intrebat-o daca vrea sa facem nani nani, a zis da, am intrebat-o daca vrea la ea in patuc, a zis da ...si s-a culcat fara sa zica nic...am fost calma, a fost cuminte si intelegatoare, dar parca n-as vrea sa am in fiecare noapte accese de foame...
Ieri in masina statea in scaunel si nu vroia s-o leg, facea urat, pe mine nu ma impresioneaza, da tataso imediat a zis:las-o ca nu trebuie musai s-o legi si ea imediat s-a uitat acuzator la mine si-a zis : nu trebe!!!!
Va pupacesc

Mergi la inceput