Mamici casnice (59)
Raspunsuri - Pagina 28
ana_a spune:
cu incuscreala Stefan are deja o amica in parc dar nu e nimic batut in cuie, mai ales ca zvonurile din parc spun ca nu ar fi primul pe lista fetei asa ca cine stie cat o dura dragostea asta dintre ei
Ana, mamica lui Stefan
Danelutza spune:
Dana banana dar tu pe unde umbli pina la iarna ? , ca prea salutzi rar
Ana scump feciorul fooocccc. La cuscreala nu ma bag, ca deja e data fata. Daca vine cuscra si ceteste iar ca ne-am destrabalat se da la mine Dar amatoare sint si niciodata nu-i rau sa mai fie si ceva de rezerva
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
ana_a spune:
Ah...si ziceam ca ma duc la nani...m-am invartit vreo 10 minute acolo in dormitor si m-am uitat cum dorm ai mei care mai de care mai cracanat, linistiti si am iesit repedeee nu pot sa dorm la amiaza...nu pot si pace!Desi e o liniste pe ulita...
Mai este careva pe aici?in plina zi de duminica????
Danelutza las ca facem liste cu rezerve...cine stie cum le-o fi sorocul...sa aiba de unde sa aleaga am tras si eu cu ochiul la cateva pozici cu printesa, pupa fata frumoasa!
Ana, mamica lui Stefan
impreuna spune:
Huh, lume noua:) Bine ai venit Ana cu flacaul tau blondut si dragut:) Si eu am o fata
Welcome home Lucia, ce ati mai petrecut si voi
Eu de unde sa revin?:) Ca n-am mai fost plecata, decat la piatza, prin magazine, cate putin la o terasa si iarba verde...
Acum a venit vremea rea peste noi si am ramas in casa, probabil vin niste prieteni sa ne uitam la meci :)
Va pupacesc , nu ma dati disparuta ca n-am plecat, cum am zis intr-un mesaj anterior, sunt doar in "concediu"
Fla (sotie si mamica fericita)
Anculina spune:
A ! Pai eu chiar am uitat ca intre timp de cand n-am mai vorbit au fost zilele mele...
Rusinica mie !
Uitati de baut :
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
Danelutza spune:
Ana da la mamicutza Flavia, data de nastere a ta si a lui Stefanel. Vezi ca deja apar inscrieri pentru fecior , pupam blondutzul
Flavia cum adica esti in concediu, concediu de pe DC
Anculina las' ca-i buna beutura si mai tirziu, important e sa ne imbatam de ziua ta care a fost
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
ange spune:
nu am timp decat sa va salut si sa va pup apasat.
povesti,impresii,poze,barfe la toamna...
vacanta placuta
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
CRISMIR spune:
Salutare fetelor!
Eu tot cu nervi ca tot fara AC suntem
Va tot citesc dar nu prea am chef de scris ..e groaznic sa curga apele pe tine in casa...Robert ma face cu nervii,urla si el de caldura,nimic nu-i convine
ANA si bine ai venit la casnicute!
si pe mai tarziu!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
georgi75 spune:
Bau!
V-a fost dor de mine? Am fost afara....
Dana banana executat comanda. Cam tarziu dar acum am aparut Un sa nu fi supi pe mina, da?
Ana scump blondinul tau.Si ce falci areee...numai bune de pupat..Daca baiatul e ocupat, io ma retrag, ca nu vreau sa-i zdrobim inima amicei.
Ange si io si distractie placuta in continuare.
Crismir si pe-acolo sunt de-astia neseriosi?Poate vin maine ca-i luni.A fost mai naspa ca a picat in we.
Flavia cine ti-a aprobat tie cererea de concediu de pa forum? Ia treci inapoi la treaba.Hai!
Daneluta la tine si la dintzoasa.
Si va pe toate.Gata.In ordine alfabetica.
Mai vazui un apartament...Va mai povestesc?
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
lunna27 spune:
Hello!
Va salut si io asa,rapid,vad ca unele dintre voi ati petrecut minunat prin WE
Danelutza meriti un ca esti activa ca deobicei
Flavia ne e dor de tine nu vezi ca ne lipsesti?
Maria2mami tragi tu munca acum dar cine o sa stea mandra in casa noua??
Georgi baga impresii aici,poate te putem ajuta cu pareri!
Crismir si pe la voi sunt calduri din astea de-ti vine sa te topesti??
Diadaniela cine stie pe la iarna ce-oi mai face,viitorul meu trebuie sa se cam schimbe(ma refer ca treb sa incep job-ul)in viitorul apropiat
Anculina merci frumos pt beutura,dar uitasi sa dai la fete si cate o
Ana bun venit
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor