Mamici casnice (59)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

buna dimineata

hai ca dau eu o cafea,dar pana va treziti mi-e teama ca se raceste.

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

gata plec.....nu mai stau la barfa cu voi ca ma tineti din treaba

Just..... Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Buna fetelor!

Iaca si eu tot o casnicutza, nu prea vorbareatza, dar invat repede!
Cafeaua am baut-o de dimineatza cu tati, acu astept sa se trezeasca somnoriciul meu care de o ora jumate ma tot pacaleste ca "inca un pic si gata" adica mai doarme un pic si apoi gata...si uite ca indata se face ora 10 si el tot doarme.

Ana, mamica lui Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza si multzumesc pentru cafea, baui si aia rece de la Maria2mami si acum o beau pe asta caldutza oferita de Dana ch

Georgi pai daca spui ca ai loc de joaca si-tzi place apartamentul, treci la treaba, acte tot si te apuci de aranjat casa.
Maria2mami nu ma inscriu la licitatzie pentru soacra, eu n-am dar nici nu-mi lipseste. am deja soacra asta mititica, cu care ma cert toata ziua, dar cu care ma intzeleg pe limba ei
Ana bun venit in rindul nostru, sa stii ca sintem o gashca vesela si vorbareatza, e adevarat acum e cam linishte pentru ca fetele sint in concedii plecate, sau la plimbare ca-i frumos si soare. Spune mai multe despre Stefan, despre tine, citzi ani are feciorashul tau. Vezi ca noi aici punem si de cuscreli
Va doresc o zi buna la toate, pupici si asteptam vesti de la noile revenite Flavia, Dana, Lucia Mirela si pupici la cele care am muncit la acest capitol

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Buna fetelor !
Cu rusinica recunosc din prima ca n-am mai citit din urma ce s-a intamplat intre timp dintr-o maaaare lipsa de timp...
Am intrat sa va salut si sa va pup.
Impresii din concediul din Grecia am apucat si eu de-abia aseara sa pun ceva-ceva la " Vacanta in Grecia ", poze n-am apucat sa pun...urmeaza...in curand...
Pe-aici mai reusesc sa intru doar in week-end...
Va pup !

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

A ! Chiar, ce e cu stelutele astea noi, ca n-am citit si nu inteleg...

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari fetitele
Bun venit Ana. Ia uite la Danelutza te-a atacat repede cu incuscreala...Si io am o fata de maritat.Si o cheama Stefania.Asa ca...Stefan cu Stefania...mama ce mai chef o sa iasa de Sf.Stefan...

Sa va mai zic.Cred ca v-am plictisit deja cu apartamentul meu...Am mai vazut unul cu 3 camere la parter de data asta.Dar cele ala 950 mil si nu are nimic in el.Cam astia sunt toti banii mei si nu-mi mai raman pentru imbunatatiri...Si parca decat parter, mai bine etaj 4 .Asta i-a placut colegului dar nu mi-a placut mie.O bucatarie micaaaa...nici nu-mi are loc mobila in ea.
Mai cautam...

Dana banana .Tu de ce intri asa rar? Nu ne mai iubesti?Si colegu' ce face? Vezi ca are Mmiha o soacra de vanzare.Ma gandeam ca poate mai vrei una
Daca nu, o iau eu.

Danelutza te mai tranteste Isa sa te pape?

Mmiha spor la trebi cu colegu.Ce misto o sa fie cand o sa va mutati..Totul schimbat...Super.

Gata.Va .Am dat raportul.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Anculina bine ai revenit. Lasa stelele, noi asteptam de beut , c-ai ramas restantza, ce crezi c-am uitat c-a fost ziua ta ?!
Georgi n-am atacat-o pe Ana cu incuscreala, am zis ce facem noi aici, am tras si cu okiul la pozele cu Stefan, dar noi asteptam mai proaspete ca de-acum e fecior mare, numai bun pentru Stefania ta. Cit despre trinteala, ufff, ma trinteste rau de tot, ca-i mai apare si al 10-lea dintzolog asha ca fata trage la tzitza cind o dor gingiile
Dar chiar, ce-o fi cu fetele, e astenie de caldura, sau sint suparate.
Flavia da-i un delete la chestia cu "marea adunare natzionala", sau o lashi acolo pentru viitoarea intilneala

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

mai fetelor ,ce aveti mai cu supararea asta?
lasa ca vine,ea, iarna sa vedeti atunci ce agitatie e pe aici.
Georgi ,primisi PM-ul ,da?
si nu1 nu am nevoie de soacra lui Miha.
lasa ca vede ea pe naiba . nu stie ce inseamna sa ai soacra in raza ta vizuala.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut din nou!

Stefan are un an si 10 luni il puteti vedeaaici
Este un speculant si un smecher fara pereche cum sunt de altfel toti copilasii de varsta lui.

Si noi suntem prinsi cu modernizarile la casa, inca negociez cu sotul, eu vreau sa "ne inhamam" la inca o datorie asa zice al meu, si sa consolidam fundatia casei, avem o casa veche, mostenita de la bunici, care are nevoie de o gramada de imbunatatiri dar este foarte greu cand nu sunt bani destui...eu as mai face o datorie insa sotul e mai cumpatat si uite asa inca suntem in negocieri...sper numai sa nu ne prinda iarna tot cu negocierile

Ma duc si eu langa baietii mei, sau dus la nani, al meu sot a avut azi noapte un concurs mareee de telegrafie a lucrat non stop la statie 24 de ore cu castile pe urechi si ticaind intruna...la 3 sa terminat concursul inceput de ieri de la ora 3, acum a cazut lat langa Stefan a avut noroc de vreme buna fara tunete si ploaie...la ora 3 fara un sfert sa intunecat cerul si au inceput ceva fulgere care l-au scos dintre antene .
O dupamasa placuta tuturor!

Ana, mamica lui Stefan

Mergi la inceput