Mamici casnice (59)
Raspunsuri - Pagina 26
Mona_B spune:
Hei, va salut!
Sa stiti ca-mi faceti pofta de stat acasa iar...cu toate astea ma bucur ca m-am reintors la munca.
Flavia ma intrebai in ce domeniu lucrez: la o companie de asigurari si produse financiare ( aisgurari de viata, investitii, planuri de economii pentru pensii private, studii)relatiile cu clientela vorbitoare de engleza si franceza si pot spune ca ieri am avut primul client suparat (US resident)am tacut si l-am ascultat (avea dreptate sa se simta asa, desi un pic paranoic)dupa care i-am explicat ca totul era in ordine si s-a calmat in final...totul e sa pastrezi o voce dulce dar ferma.
Insa foarte rare sunt cazurile astea majoritatea sunt foarte ok si le place sa le oferi cat mai multe info si explicatii, nu te intrerup brusc.
Imi lipseste mult Vlad de cand am inceput munca, acum doarme in camera lui, si cand ajung acasa il rasfatam cat putem si eu si tati.
Distractie placuta peste weekend va doresc, noi iesim in afara orasului la picnic.
CRISMIR spune:
Buna seara fetelor!..ca la mine e seara si l-am culcat pe pitic asa ca hop la casnicute
LUNNA ma intreba-i de strainatate,hmmmmmm,e mai bine ca acasa parerea mea,dar acum depinde si ce faci acasa...ca de ex. daca castigi 2000$ pe luna,si lumea si-ar mai schimba din mentalitate acasa ,e super de trait acolo,viata e altfel decat aici in America...dar daca nu ,e aici...dor de casa ai tot timpul,si asa va fi pt totdeauna,dar nu mai e la fel de intens ca la inceput...mie imi lipsesc pe langa familie,si prietenii....ca aveam multi si super de treaba...dar asta e viata..ne gandim la viitor si acum si la copilasi...lui ii va fi mult mai bine aici...cat despre regrete,nuuuuuuuuu,nici o clipa,daca as regreta ceva e ca nu am venit mai repede aici,adica mai de tanara,dar eu am stat sa fac facultatea si apoi am plecat...acum 7-8 ani era altfel viata aici,mult mai usoara pt emigranti...dar sunt optimista si vesela din fire,asa ca mergem inainte!!!
MIHA am tras o portie de ras cu baietii de la geamuri...si deci pana la urma tot nimic... dulce si spor la terminat casuta!
GEORGI eu zic sa mai cauti,nu gasesti altceva mai bun decat la 4?!..eu am oroare de 4,si eu am avut apartament la etj 4 si nu mi-a placut,vara prea cald,cand ploua imi era frica de izolatie,desii facuta nou,garantie 10 ani....dar dupa 10 ani oare cum va fi?!...eu zic ca are dreptate sotul,mai cauta!...acum asta e parerea mea,tu faci cum simti ca e mai bine, si bafta!
fetelor si weekend placut!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
lunna27 spune:
Buna dimineataaaaa!!!
pt toata lumea ca sa va treziti !
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor
georgi75 spune:
Salutari fetele.
Nu am avut net de dimineata si aca ca m-am cafelit singura, fara voi.
Mmiha s-au lasat baietii asteptati dar vad ca pana la urma nu ai mai fost suparata pe ei
[red]Crismir] la asta nu se pune problema de plouat ca are acoperis,cu pod, ca la casa.
inca ne mai gandim.
Io plec la tara acum, ne auzim pe seara.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
diadaniela spune:
neata!
uite ca aparu si sefa bananelor.
bey , e tare cald si bine si umblu si eu de colo ,colo .
mai putin la calculator.
Georgi ,cam nasol daca scara blocului da direct in strada.
la copil ma refer. mai bine mai ai rabdare si cauta unul pe o alee linistita.mai tarziu o sa poti lasa fata sa stea la joaca fara stres.
eu stau pe o alee frumoasa cu verdeata si copilul se joaca linistit afara(deocamdata cu mine langa).
Miha ,baga tare la treaba.soacra n-o baga in seama ,ca te imbolnavesti de inima.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
tocmai am vorbit cu Alina si Cami .
sunt la mare , la piscina si se distreaza de minune.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
light spune:
Salutare la toata lumea!Constat ca am lipsit doua saptamani si deja nu mai am 4 stelute galbene ci 3 rosii. Se pare ca s-au mai schimbat reguli pe forum, nu am apucat sa citesc nimic.Noi am fost doua saptamani la Cimpulung Muscel, ne-am distrat tare bine, Liviu s-a simtit excelent doar ca nu prea manca asa cum as fi vrut. In rest totul e ok, ne gandim sa mergem si la salina o saptamana si apoi mai dam o raita prin Cimpulung.Imi pare rau ca nu am avut timp sa citesc, mai dureaza pana recuperez, sper ca toata lumea e bine. Noi in seara asta mergem la o nunta, ca sa fie tacamul complet, ca abia am venit ieri din plimbari si l-am lasat pe Liviu la mama.
fara drept de semnatura
Danelutza spune:
Buna seara ...
Hmmm, lume noua, Dana banana, Lucia Mirela
Tot linishte pe aici, am lipsit toata ziua motivata de treburi-smotruri, dar vad ca am recuperat ce-atzi scris... adica toata lumea nu prea scrie
Maria2mami si asha-i zici ca aratau beton geamgii, dar nimic-nimic ca te vedea soacra si dupa aia...
Georgi ufff, daca nu are unde sa se joace fetitza ta, eu m-as mai gindi la apartament, dar pina la urma voi decidetzi
Lunna e cam tirziu pentru mine sa beau cafeaua oferita de tine, dar las c-o pastrez pentru miine dimineatza
Mirela nici eu nu regret ca am plecat din tzara, imi pare rau ca n-a fost cind eram mai tinara
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
georgi75 spune:
Salutari.
Am venit si io mai devreme da' pana am spalat bebelina, am hranit-o si bagat-o la nani, au mai trecut vreo 2 ore.
Acu venii la apel.Tot putinele sunteti...
Bey fetelor, am mai trecut in seara asta prin zona cu apartamentul si am mai spionat. Peste strada de bloc e un loc de joaca si cred ca erau vreo 30 de copii acolo la joaca. Era o harmalaie...
Inca ne gandim.Poate-l vinde ala intre timp si ne luam o grija.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
maria2mami spune:
Beiii fetelor....nici sa tastez bine nu mai ppot...ma dor toate cele...maini, picioare, umeri...nu cred ca exista vreo particica a corpului care sa nu ma doara.
Acum am venit de la soacra, deabia ama vut cu ce sa ma intorc......in Bucurestii noi, pe sosea, erau 2 accidente (amandoi decedati), la distanta de o statie....groaznic!!!
Socrul meu si-a fisurat rotula de la picior incercand sa se dea jos de pe o masa si soacra a hoinarit azi toata ziua pe la tara....tatal ei e ffffffoarte bolnav....sii.......
Si uite asa am fost azi doar eu si colegu si suntem tareeeee mandrii de ce am realizat....mai avem un pic si terminam.
Fetelor va pup pe toate fara discriminari....dana daca ai vb cu alina si daca cami e la mare cu copii inseamna ca Maia e oki?
Le sun marti, sper sa nu fie prea tarziu.........zi-mi de Alexa ce face....offffff tare as vrea sa vb dar nu mai reusesc...........cand vom termina oare???
Maine de dimi plec iar, maria ramane cu ai mei acasa, ca la curte nu avem aragazul montat si nu avem cum sa-i dam papica calda......oricum mai rau ne incurca pe acolo.
Iau si ap sa fac poze....azi l-am uitat
Mai fetele....baietii cu geamurile parca erau din filmele cu instalatorii sau tipi de la cablu.....sa va faceti o idee
Am o soacra si o licitez cine o doreste???
Hai ca va pupik pic de somn si maine o iau de la capat......sper sa mai reusesc si maine de dimi sa intru....daca nu vorbim pe seara........
Daca va ofer acum s-ar putea sa se raceasca.....asa ca poate va faceti pomana si dati maine o cafea calda.
Just..... Maria